BLANKA BRELIH

Blanka BrelihSem Blanka Brelih fotografinja, popotnica in iskalka življenja. Ljudje navadno iz mojih fotografij razberejo, da ljubim svoje delo – kjer se vse vrti okoli edinstvene kombinacije obrti in ljudi. Ljudi, ki cenijo odlično fotografijo.

Vedno sem rada potovala in vsako svojo pot sem želela ovekovečiti na čimbolj pristen način, da bi katerokoli pokrajino predstavila prijateljem, ki jo še niso videli, v kar najbolj pristni luči. Popotna fotografija pa zahteva pokrivanje vseh segmentov fotografije pokrajino, arhitekturo, makro in seveda ljudi. Ko sem se spraševala, v kateri fotografiji sem najboljša, sem vedno bolj ugotavljala, da so ljudje tisti, ki naredijo pristne fotografije, in ki me navdušujejo. Žalost, presenečenje, navdušenje, radost, veselje, sreča … Vsa čudovita paleta naših čustev so vedno fascinantna, kadar jih zamrznemo v času in si jih lahko ogledamo kadar želimo.

Vedno pa me je žalostilo, ker nihče ni znal posneti dobre fotografije mene. Zato sem se nenehno skrivala za fotoaparatom in ne obstaja veliko mojih fotografij. Ravno zato je to postal moj največji izzv, kako doseči, da nekdo, ki ni ravno fotomodel oz. slabe izkušnje s kamero, dobi fotografije, katere si bo še celo življenje ogledoval z veseljem.

Tako je moje poslanstvo postalo, da želim biti nekdo, ki poskrbi, da vsaka ženska najde boginjo v sebi. Od kar sem začela s Sodobno portretno fotografijo, kombiniram najboljše od boudorja, mode in sodobnega glamurja, sem videla spremembe v Lepoti marsikatere boginje. Portretna izkušnja lahko dvigne samopodobo ter ozavesti samozavest žensk vseh starosti, oblik in velikosti.

Poslovne boginje seveda potrebujejo tudi poslovne fotografije, saj živimo v digitalnem svetu, zato si vsi zelo želimo, da bi imeli vsaj eno čudovito fotografijo, ki nas bi predstavila v najboljši luči. Dobra profesionalna poslovna fotografija naredi razliko, kako smo videni na internetu.

Vsaka poslovna boginja pa ima verjetno tudi družino in kdo kot otroci so njen največji zaklad. Družinska fotografija vam omogoča sproščen dan v naravi, kjer na brezčasnih fotografijah ujamem vašo posebno povezanost znotraj družine.

Vabljeni na informativni klepet, kjer se bomo skupaj odločili, kako vas bomo “izpostavili” v vaši najboljši luči.

Kontakt:
W: www.ateljebb.com
E: blanka.brelih@gmail.com
M: +386 31 791 603
FB: Atelje BB

 

Blanka Brelih bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>