mag. ARIJANA LIPOVEC

IRP_1876_pMag. Arijana Lipovec direktorica in lastnica podjetja LAB3 zavarovalno posredovanje d.o.o. Ima dolgoletne izkušnje in znanja iz zavarovalništva, saj je več let opravljala delo direktorice v slovenski zavarovalnici. Po diplomi je prakso opravila v podjetju Kemofarmacija, kjer jo je delo zapeljalo v ekonomijo. Leta 1991 je začela delovati v finančni svetovalni družbi. Finance so jo tako pritegnile, da je leto zatem pričela z magistrskim študijem iz ekonomije na Univerzi v Ljubljani in ga leta 1995 končala kot prva v letniku kljub družini in drugim obveznostim.

V zavarovalnici Tilia d.d. je pričela leta 1994 kot komercialist na premoženjskih zavarovanjih. V treh letih je prevzela vodenje komercialistov na poslovni enoti v Ljubljani in leta 2001 posalat direktorica. Arijana zavarovalniške programe pozna in dobro ve, kako je treba te programe v praksi uporabiti in kombinirati, da imajo stranke največjo mogočo zaščito. Po desetih letih dela v zavarovalnici se je odločila za samostojno pot na področju zavarovalnega svetovanja in ustanovila firmo. Sprva je bila kot direktorica v podjetju v okviru finančne skupine zadolžena za zavarovalniški del poslov. Od leta 2006 je direktorica v podjetju Lab3 zavarovalno posredovanje, d.o.o., ki se ukvarja izključno s svetovanjem na področju premoženjskih in osebnih zavarovanjih za podjetja.

Že vrsto let je predsednica častnega senata razsodišča na Združenju zavarovalnih posrednikov Slovenije in članica na Listi izpraševalcev za preizkus strokovnih znanj, potrebnih za opravljanje poslov zavarovalnega zastopanja oz. posredovanja v okviru Slovenskem zavarovalnem združenja.

Vredna je vsega zaupanja partnerjev, o tem se lahko prepričate.

arijana lipovecLAB3 d.o.o., Valvasorjeva 5, Ljubljana

mag. Arijana Lipovec, direktorica
g: 051 304 264
e: arijana.lipovec@lab3.si
w: www.lab3.si

Arijana Lipovec bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>