ANJA VOGRIČ

Vsako jutro si pogledam v oči in se spomnim kdo sem. Dekle, ki je odraščalo med travniki in vinogradi, ki je sanjalo o domu in odprtem srcu. Na poti do danes je bilo trnje in bila je tudi nežna trava. Z izkušnjami sem se spreminjala, si včasih postavljala cilje, se drugič prepustila življenju. Danes ne vem, kaj je prav in kaj narobe, ko iščem ravnovesje med imeti in biti. Delam stvari, katere me osrečujejo do neba in nazaj in so opravila, ki jih je potrebno opraviti. Sem čuteča in se zavedam palete veščin in kompetenc življenja ki čakajo, da jih osvojim.

11.11.2015, Anja Vogric, InSight glass Foto: Barbara Reya/barbarareya.si

11.11.2015, Anja Vogric, InSight glass
Foto: Barbara Reya/barbarareya.si

Sem urednica portala travel.over.net, kjer skupaj z uporabniki ustvarjam zgodbe, in sem inovator kozarcaUvid (In-Sight Glass), ki uporabnike poveže s seboj, da v sebi prebudijo opojnost življenja.

KozarecUvid (In-Sight Glass) pomaga tistemu človeku, ki ve, kako pomembno se je zavedati kdo je; da z vsakodnevno uporabo kristalnega kozarca s svojo sliko začuti zdravje in moč tako, da na tešče spije svojo vodo ter programira vanjo, kar v danem trenutku potrebuje; ker verjame, da je sam kreator svojega počutja in življenja; in ko bo znal sebe videti in slišati, bo želeno prišlo do njega.

11.11.2015, Anja Vogric, InSight glass Foto: Barbara Reya/barbarareya.si

11.11.2015, Anja Vogric, InSight glass
Foto: Barbara Reya/barbarareya.si

Travel.Over.Net je portal iz družine over.net, ki pokriva področja, ki raziskujejo svet in kulturo.

www.in-sight.si
FB: In-Sight Glass
www.travel.over.net
FB: Travel.Over.Net

 

 

Anja Vogrič bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>