ANDREJA ŽULIČ

AndrejaSem Andreja Žulič. Tako sem izgledala leta 1989. Narisal me je ulični slikar, ko sem kot mlada študentka ruščine preživela mesec dni v Leningradu. V tem času je Leningrad spremenil svoje ime in postal Sankt Peterburg, a je še vedno magičen in očarljiv. Spremenil se je tudi moj priimek in izgled, a sem še vedno … ja, zaljubljena v ruščino in Rusijo.

In nič manj nisem navdušena nad angleščino, ki sem jo poleg etnologije študirala na ljubljanski Filozofski fakulteti.

Na fakulteti se stkejo natrdnejša prijateljstva in tako me tudi na moji sedanji podjetniški poti večinoma spremljajo sošolci s faksa. Združeni v Lernado nudimo po meri ukrojene jezikovne tečaje, inštrukcije, prevajamo, tolmačimo. Med sodelavci je tudi veliko naravnih govorcev, ki vodijo tečaje konverzacije in pripravo na mednarodne izpite.

Kaj pomeni Lernado?

Lernado v esperantu pomeni učenje.

V Lernadu se tudi učitelji učimo od učencev, cenimo njihove izkušnje, drugačen pogled na svet. Učenje je učinkovito in zabavno, če dobro sodelujemo in se spoštujemo.

Način dela?

Dolgoletne izkušnje predavateljev omogočajo hitro prilagoditev programa, če se izkaže, da tečajnik hitreje napreduje ali si želi obravnavati drugačno tematiko.  Dobri učenci so tisti, ki delajo domače naloge. Dodatne vaje so na razpolago tudi v internetni učilnici, spletni platformi, do katere učenci dostopajo z geslom. Veliko pišemo, ker si tako bolje zapomimo. Tečaje zaključimo s testom, da preverimo napredek in se nagradimo z družabnim srečanjem.

Prednosti naših jezikovnih tečajev?

  • izkušeni domači predavatelji in izvirni govorci
  • prilagodljivost glede časa in kraja izvedbe
  • kvalitetno gradivo
  • učenje v manjših skupinah

Vas zanima, kako izgledam danes? Poiščite me med ponosnimi članicami skupine BNI Mostovi!

lenardoLernado – Andreja Žulič s.p.
Kolarjeva 63
1000 Ljubljana

W: www.lernado.si
E: info@lernado.si

Andreja Žulič bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>