ANDREJA KASTELIC

Andreja Kastelic – Družina zlate dobe

Andreja KastelicV družini se vse začne …

… in se lahko konča, če se malo preveč posvečaš službi, karieri, vsem drugim obveznostim, ki se ti naberejo skozi leta. Notranji glas me je leta opozarjal, da je potrebno zaustavila konje, da je potrebno nekaj spremeniti, drugače bom ob zdravje, družino, ob samo sebe. Zadnji hip me je srečala pamet. Kljub temu, da ni bilo enostavno sem si vzela čas in zgradila vse na novo. Hvaležna sem, da sem to storila. Hvaležni so mi tudi moji najdražji in veselo je moje poslanstvo, ki je zaradi tega prišlo na plan.

Naj se predstavim. Sem Andreja, žena, mati štirih otrok in podjetnica.

Svetujem mamam, ki se trudijo v službi ali samostojnem podjetništvu, a se ob enem bojijo, da bodo zaradi tega izgubile družino. Pomagam, da zaživijo srečno družinsko življenje in še naprej uresničujejo svoje dušno poslanstvo, da živijo kot si želijo.

Tako da na preprost in človeški način skozi individualne posvete in delavnice učim, kako za vedno pomesti z osebno krivdo in nesoglasji v družini ter naučim, kako postaviti prave trdne temelje v osebnih in družinskih odnosih.

Saj verjamem, da le mama, ki živi zadovoljno družinsko življenje, lahko na polno živi tudi svoje poslanstvo. Tako daje edini pravi vzor svojim otrokom, da tudi sami zberejo pogum, da poletijo svojim lastnim sanjam naproti.

In nekje je potrebno začeti. Naj ti stopim nasproti. Podarjam ti e-knjižico, ki je pomagala že mnogim mamam:

»Odkrij 7 dragocenih skrivnosti, da vas bo otrok spet poslušal«.

Snemi si jo na http://www.druzinazlatedobe.si/darilo/

Želim ti vse dobro.

Andreja

druzinazlatedobe.si
 

Andreja Kastelic bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>