Andreja Brumec

andreja brumecV vsakem od nas je na tisoče talentov, vendar jih nikoli ne bomo odkrili, če bomo strmeli samo za uspehom in pozabili na vrednote, ki so ključ do sreče, obilja in izpopolnjenosti.

Glasbena pedagoginja, predavateljica raznih duhovnih in motivacijskih predavanj ter pranoterapevtka. Svoje znanje sem nadgradila z znanjem terapevtskih veščin starega ljudstva Jerub, ki me je izoblikovalo v moralno etično terapevtko in v jerubskem svetu v priznano svečenico.

Večina telesnih bolezni ima svoj izvor v bolni duši od koder se manifestira energija, brez katere ni življenja. Kakšno bo življenje je odvisno od misli in lastnih prepričanj …

Moje dolgoletno delo v glasbi, kjer sem delovala kot glasbena pedagoginja in dirigentka mi daje inspiracijo in navdih na vseh segmentih mojega dela in privatnega življenja. Še vedno prirejam koncerte in ustvarjam v Duetu: Duo Melodica.

V času, ko sem pridobivala znanja in tehnike pranoterapije me je usoda povezala z podjetjem Forever, kjer sem postala zaradi odličnih proizvodov in poslovnega načrta njihova aktivna članica in managerka. Predavam in sodelujem na domačih in mednarodnih dogodkih podjetja, kot predavateljica in vizažistka.

Skupini 500 podjetnic sem se pridružila, ker verjamem, da lahko naše medsebojno sodelovanje, izmenjava izkušenj in znanj vsako izmed nas pripelje do uresničitve vseh sanj in ciljev.

NATURA ART, Andreja Brumec s.p.
Leskovec 89a, 2331 Pragersko

Tel. 041 759 913

 

 

Andreja Brumec bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>