Anamari Podergajs in Anja Hohler

Anamari - AnjaSi mlada. Ambiciozna. Od življenja želiš nekaj več. Pravzaprav največ, kar ti lahko da. Narediti nekaj velikega. Želiš si samostojne poti. In finančne svobode.

Nato se ustaviš pri kako začeti, kaj početi, kje dobiti začetni kapital za zagon samostojnega podjetništva in podobno.

 

 

Na ta in podobna vprašanja sva dobili odgovor v podjetju b:hip Europe. Postali sva podjetnici tako rekoč preko noči, ne da bi za to morali odpreti lastno podjetje in vložiti kapital.

Prepoznavni sva po svojem smehu. In radi sva med ljudmi. Zadovoljnimi, srečnimi in uspešnimi. Zato nama je to delo pisano na kožo, čeprav sva iz gradbene in agronomske stroke. Sfera v podjetju je družinska, topla in zaupanja vredna. Najino poslanstvo pa je pomagati ljudem k bolj zdravemu in bogatejšemu načinu življenja, osebni rasti ter motivaciji.

In to je najina strast. Gonilo. Inspiracija. Cilj. Za sabo svet pustiti lepši.

Vodimo stabilno in trajnostno podjetje, ki ponuja edinstvene izdelke in izjemne poslovne priložnosti.

b:hip Europe je dansko podjetje, katerega glavni cilj je izvajanje direktne prodaje na skandinavski način s kakovostjo izdelkov in končnimi potrošniki v mislih.

Je ena največjih zgodb mrežnega marketinga v Evropi, s samim začetkom v Sloveniji.

Želimo si zgolj, da bi bili naši distributerji uspešni, naši visokokakovostni izdelki pa na voljo strankam po vsej Evropi. V naslednjih letih se bomo razširili po vsej Evropi, pri čemer bomo gradili podjetje na trdnih načelih in visoki integriteti v skladu z evropsko poslovno filozofijo in evropskim načinom izvajanja neposredne prodaje. V ta namen iščemo poslovne partnerje po Sloveniji in celotni Evropi. Vizija podjetja je narediti milijardo evrov prometa letno.

Če so tvoje vrline samoiniciativnost, neodvisen način razmišljanja, pozitiven pogled na svet, pripravljenost do  dela, želja po novih izkušnjah, med drugim obožuješ potovanja in zabave, se nam pridruži.

 

Produkti

 

Več o naših izdelkih najdete na:

http://www.bhipeurope.eu/sl/products/

http://www.mol-b.eu/sl/

 

w: http://www.bhipeurope.eu/sl/

f:  https://www.facebook.com/Mol.B.skincare/?fref=ts

https://www.facebook.com/bhipeu/?fref=ts

g: Anamari Podergajs:  041 248 610, Anja Hohler:  051 672 502