ANA REDEK FURLANIČ

FRA by Ana Redek Furlanič – oblikovalka nakita

Fra 2Od vedno sem rada ustvarjala, to je neka potreba, kot je dihati. Če sem v rokah imela puder in čopic ali samo kos papirja, je bilo to dovolj, da sem lahko svojo željo po ustvarjanju potešila. Nastala je lahko čudovita slika, vendar to ni bilo to …

Splet okoliščin me je pripeljalo do ustvarjanja nakita in moram povedati, da neizmerno uživam! Vsak kos nakita posebej je zame ustvarjalna poslastica. Spoznavanje vsake posameznice, ki jo bo krasil nakit, je zame privilegij.

Ja, nakit izdelujem po naročilu, kar ga naredi edinstvenega, tako, kot ste Ve, drage Dame, saj je nakit, ki ga ročno izdelam, vsak drugačen, tako, kot smo ženske. Prave perle, Swarovski kristali, strass, corale, poldragi kamni, Miyuki perlice različnih dimenzij, srebro … to je material, ki ga uporabljam. Zelo sem pozorna na alergije, saj je tega zelo veliko.

Zame je največje veselje, ko zagledam tisto iskrico v očeh srečne ženske, ko nosi to, kar si je želela.

Glede na to, da sem samouk, si upam trditi, da z vztrajnostjo in ljubeznijo do tega, kar počnem, lahko ustvarjam čudovite kreacije. Razen ročnih spretnosti, ki jih zagotovo imam, potrebujem še druge veščine, ki jih bom nadgradila tudi z pomočjo dogodka 500 podjetnic tako, da bom morda tudi jaz nekega dne Podjetnica.

fRA 

e: frabyanaredek@gmail.com
FB: Fra by Ana Redek;

IS: fra_by_ana_redek

 
 
 
 
 
 
 

Ana Redek Furlanič bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2017.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>