ANA KOLENC

ana kolencŽe kot deklica sem čutila, da je prav srce tisto, ki je vredno večjega zaupanja in v sebi zaslutila posebno moč in energijo, ki me lahko pomembno podpre, če se ji zares prepustim. Kmalu je bilo zaradi vpliva družbe to zavedanje le še pravljica in danes stoji pred vami diplomirana pravnica, ki je še nedavno, kot mlada podjetnica, srkala znanje in izkušnje poslovnega sveta prežetega z odmevi nekdanjih pravil, ki danes resnično ne delujejo več.  Zato sem se, kot marsikdo, kmalu počutila odmaknjena od sebe in nesrečna. A moje spoznanje ima srečen razplet.

Danes sem sr(e)čna energijska terapevtka ekipe Sun of art in urednica spletne platforme Anacordum.si. Odpiram in nagovarjam vaša srca in vas spodbujam, da jim prisluhnete, zaupate in nikoli ne odnehate. Tako je nastal tudi Svetlobni vodnik, inovacija za vse iskalce svoje edinstvenosti, ki si za(upate) oziroma si le-to, ponovno želite. Popelje vas v novo dimenzijo svetlobe in vam odpre nov pogled na življenje.

Svetlobni vodnik avtorjev Ane Kolenc, Nejca Boljke in Urške Lan je prva energijska inovacija v obliki osebnega rokovnika. Je knjiga, ki vsebuje vkodiran svetlobni zapis v besedilu in ob podpori energijskih portalov – slik. Obsega napotke v obliki časovnih intervalov, terminov skozi celotno leto, ko je energija v naravi na voljo, da nas podpre pri vsem, česar se lotevamo v naših življenjih. Pokaže nam načine, kako skozi izvajanje določenih ritualov, lahko dosežemo nova osebna spoznanja in napredek na vseh področjih življenja.Svetlobni_vodnik_001

Svetlobni vodnik je svetlobna tehnologija, na podlagi katere se rojevajo nove zgodbe, ki jih podpira energija srca. Dve izmed njih sta Srčna hrana in Dogodki za ženske, kjer svoje moči in energijo združujemo Kaja, Manica in Ana. Odločile smo se, da se odpremo vibracijam ljubezni, miru in blagostanja. Vsak mesec med vas sejemo izdelke, ki so pripravljeni z energijo srca in ljubezni. Decembrski srčni piškotki, zimska mešanica začimb in čokoladni tartufki so le eni izmed njih. V marcu vam srce zaigra na piškotke sreče, ki so hrustljavi, veganski in iz sestavin brez glutena. Pripravljamo tudi kulinarična izobraževanja, delavnice in timbuildinge.

Odločile smo se, da spreminimo naše energijsko polje, se naravnamo na višjo frekvenco in s tem pozitivno prispevamo tudi širši skupnosti. Res pa je, da se je uporabe tehnologije Svetlobnega vodnika in novih energij potrebno priučiti. Ko odpremo srce, gre vse lahko. Omenjeno znanje, izdelke in izkušnje z ljubeznijo prinašamo med vas!

http://www.anacordum.si/
http://www.sunofart.net/
akolenc.info@gmail.com
040 743 447
https://www.facebook.com/svetlobnivodnik/, https://www.facebook.com/srcnahrana/

 

 

Ana Kolenc bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>