Alenka Rozman

Alenka in Lovro Rozman – Studio Nova energija

Studio nova energija 1

Studio Nova energija je terapevtski prostor, kjer z Alenko in Lovrom Rozman svoje težave rešite na alternativen način. Najin cilj je, da se vsak dan počutite bolje, mlajše in sposobnejše. Vedno znova ga skupaj dosegamo s kombinacijo bioenergije, kristalov in prilagojene prehrane. O nama pa največ povejo mnenja naših strank:

 
 

Ko se boriš s fizičnimi težavami in s svojimi strahovi, je vse precej lažje, če ti na poti pomagajo taki ljudje, kot sta Alenka in Lovro. Alenko mi je življenje prineslo nasproti ravno v času, ko mi je telo pokazalo, da je čas, da se zazrem vase. Odločila sem se za terapije, ki so me fizično in psihično precej izčrpale. Alenka pa mi je pomagala, da sem vse skupaj bolje prenašala. Njena energija in nasveti so mi dajali moč in upanje. Ura z njo se mi je zdela kot počitek, nagrada in blagoslov v enem. Tudi sedaj, ko naletim na oviro, ki mi povzroča težave, jo pokličem in vsakokrat mi pomaga. Njene roke in njena energija pa pri meni delata čudeže.

Prav tako sem bila navdušena nad delavnico, ki jo je imela skupaj z Lovrom. Preprosto, jasno nič kompliciranja vendar zelo učinkovito. Tako, kot bi moralo biti naše življenje.

Hvala vama!

Renata

Studio nova energija

V prijateljskem razgovoru z Lovrom sem potožila, da me zelo boli zapestje in vsak dan komaj čakam, da končam službo (delo z računalnikom) in bodo moje roke popoldan lahko počivale. Ponudil je, da mi bo pomagal. In res mi je.

Ko sem imela težave s kolenom in ramenskim obročem, se je odzvala Alenka s svojimi rokami. Imeli sva terapijo – res ima čudovite roke. Tople in mrzle, kar verjeti nisem mogla, da so bile na mojem kolenu tople, na mojem hrbtu, vratu, ramenih pa ledeno mrzle. Od takrat dalje, zdaj je tega že 9 mesecev, še nisem imela nobene težave, opravljam pa še vedno isto delo, ki mnogim povzroča bolj ali manj stalne težave.

Vesela sem, ker ju poznam in vem, da zmoreta marsikaj.

Svitlana

 

Najdete naju na spletnem naslovu www.studio-novaenergija.si

Kontaktirajte naju na studio@novaenergija.si ali 040 512 628 (Alenka)

 

Alenka Rozman bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>