Aleksandra Mokrović

DSC_9504Prevajalska agencija ALPHA PRIJEVODI d.o.o. s sedežem v Republiki Hrvaški ponuja storitve prevajanja, lokalizacije, sodnega tolmačenja ter simultanega in konferenčnega prevajanja. Na evropskem trgu delujemo kot podjetje, ki je specializirano za prevajanje in lokalizacijo tako kombinacije hrvaščine in drugih svetovnih jezikih kot vseh vrst besedil v številnih jezikovnih kombinacijah svetovnih jezikov.

Naša področja specializacije so:

  • avtomobilska industrija; tehnologija in tehnika;
  • pravo;
  • ekonomija; poslovanje; finance;
  • zavarovanje;
  • marketing, odnosi z javnostmi;
  • medicina, naravoslovne vede;
  • turizem

ter številna druga področja.

K porastu podjetja je predvsem prispelo vlaganje v delavce in njihovo izobrazbo, v agencijo kot organizacijo strokovnjakov in v najsodobnejšo tehnologijo ter pisarniško in programsko opremo, s čim se jamči kritje raznolike obsege storitev v prevajalskem sektorju.

Naša naloga je ponudba kakovosti in gotovosti v prevedeni material. Na ta način prispevamo k negovanju in vzdrževanju prepoznavnega rokopisa svojih strank. Prilagoditev individualnim zahtevam in velika razen strokovnosti, natančnosti in kakovosti so glavne smernice v našem delu.

Prevajalska agencija ALPHA PRIJEVODI d.o.o. je certificirana v skladu z zahtevam normi ISO 9001:2008 (sistem vodenja kakovosti) in EN 15038:2006 (sistem vodenja kakovosti za prevajalske agencije).

Aleksandra Mokrović
Direktor

LogoAlphaManjiAlpha prijevodi d.o.o.
Resselova ulica 4, 10 010 Zagreb

Tel.: 01/6607270
Faks: 01/6607012
Mob.: 098/9510607
aleksandra.mokrovic@alpha-prijevodi.hr

 

Aleksandra Mokrović bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>