Ajda Maric

ajda_maricKarizmatična, vedno nasmejana, komunikativna in dinamična je le nekaj mojih pozitivnih lastnosti. Trenutno doktorska študentka biotehnologije, vendar sem na poti študija spoznala, da je poleg dela v laboratoriju toliko zanimivih stvari na svetu, s katerimi bi se rada ukvarjala. Ker mi je pomembno, da so ljudje zadovoljni, sem ugotovila, da lahko to dosežem z analizo uporabniške izkušnje. Z določenimi metodamo lahko ugotovim kako izboljšati storitev ali produkt. Tako sta uporabnik in proizvajalec oz. lastnik na koncu zadovolnejša – dve muhi na en mah. Poleg tega združuje elemente, ki me pri delu motivirajo. Delo torej ni monotono, me sooča z izzivi, je dinamično in najpomembnejše – uživam v tem. :)

 

Zakaj?

Živimo v svetu, kjer je poplava podobnih storitev in produktov. Zato so pomembne drugačnost, posebnost in izstopanje vaših storitev ali produktov, da potrošnik izbere prav vas. To lahko dosežemo z razumevanjem ljudi, kot ste vi, vaši prijatelji ali naključni mimoidoči. Načini, s katerimi si pomagamo pri razumevanju ljudi in posledično izboljšamo storitev, lepo opišemo z UX oz. po domače analizo uporabniške izkušnje.

 

Kaj?

Iščem konkretne rešitve kako izboljšati produkt oz. storitev na podlagi želja in potreb uporabnikov, ki lahko dvignejo zadovoljstvo ali prodajo.

 

Kako?

Vživim se v vaše kupce in tako ugotovim kaj si določena skupina uporabnikov misli o vašem produktu ali storitvi.

 

Kontakt:
Tel: 040 31 00 60
Mail: ajda.maric@gmail.com
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/ajdamaric/