Branka Slinkar

Branka Slinkar je od leta 1995 lastnica in direktorica podjetja Kompas Xnet, ki se ukvarja z različnimi informacijskimi rešitvami in je pomembno tako na slovenskem trgu kot v tujini. Za njihovimi strokovnjaki se ozirajo tudi svetovni računalniški giganti. »Ponosna sem na pripadnost, odgovornost, posluh za potrebe strank in strast do dela, ki jo izkazujejo zaposleni. Večkrat so mi že rekli, da je Xnet prava valilnica odličnih kadrov. Na to sem res ponosna.«

Kompas Xnet je eden vodilnih ponudnikov IT storitev v Sloveniji in Microsoftov pooblaščeni izobraževalni center. Skupina vrhunsko usposobljenih strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami, vam lahko zagotovi celovit nabor različnih prilagojenih rešitev za najzahtevnejše poslovne potrebe.

V njihovem izobraževalnem centru vam nudijo individualno izobraževanje, računalniške tečaje za uporabnike (Office, Grafični programi, itd.), prilagojene delavnice za zaključene skupine in napredna IT izobraževanja za najzahtevnejše strokovnjake.

Izvajajo pa tudi projekte za celovit nabor IT storitev in rešitev po meri, kot so rešitve na večnamenski platformi SharePoint (intranet portal, dokumentni sistem, sodelovanje zaposlenih), sistemske integracije, pomoč uporabnikom, vzdrževanje IT opreme in svetovanje in razvoj programske opreme po naročilu (izdelava modernih spletnih strani/trgovin, namiznih aplikacij, mobilnih aplikacij) ter rešitve poslovne inteligence.

Za prilagojeno ponudbo pišite na info@kompas-xnet.si

 

Xnet---vaš-zanesljiv-CMYK

 

Več o dogodku 500 podjetnic in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>