Sponzorji 2017

 

Diamantni sponzor dogodka 500 podjetnic

 

 triglav zdravje

Triglav zdravje – Vaš partner za zdravje

W: www.triglavzdravje.si
E: info@triglavzdravje.si
Halo zdravje: 080 26 64
FB: Triglav Zdravje 
Linked In: Triglav zdravstvena zavarovalnica

Spoštovane podjetnice,

želimo vam omogočiti, da zdravju zagotovite prednost, in vam pokazati, da smo lahko vaš partner za zdravje tudi takrat, ko nastopijo zdravstvene težave.

Z dolgimi čakalnimi vrstami, katerih posledice so tudi dolge bolniške odsotnosti, izpad dohodka, stres in ostalo, se tako zaposleni kot samozaposleni neradi srečujemo. Ker vemo, da zdravje zaposlenih ustvarja dodano vrednost, smo pripravili zavarovanje Specialisti+, s katerim zagotovimo hiter dostop do zdravnika specialista in hitrejšo vrnitev na delovno mesto ter aktivno življenje.

Verjamemo v to, da se naložba v zdravje povrne. Zato v Triglav, Zdravstveni zavarovalnici gradimo blagovno znamko Triglav zdravje, v okviru katere ponujamo dodatna zdravstvena zavarovanja, ki omogočajo pravočasne, kakovostne in dostopne zdravstvene storitve.

Odločili smo se, da bomo tudi na dogodku 500 podjetnic vaš partner.
Vzemite si nekaj trenutkov in prelistajte našo ponudbo. Verjamemo, da smo lahko poleg partnerstva na dogodku, tudi vaš partner za zdravje.

Da se naložba v zdravje resnično povrne, pa se lahko prepričate v članku.

triglav


 

Srebrni sponzorji

 

 toyota

Toyota Adria d.o.o.

Primož Tiringar, direktor Toyota Slovenija

W: www.toyota.si
E: primoz.tiringar@toyota.si

Za blagovno znamko Toyota je bilo zmanjševanje okoljskih vplivov avtomobilov vedno ena izmed osnovnih vodil. Tako je tudi pred 20 leti prva lansirala na trg hibridno vozilo. Hibridi so izkoristili svoje prednosti ter z malega stopili na veliki oder, o čemer priča 10 milijonov zadovoljnih lastnikov hibridov po svetu.

Toyota ne sledi zgolj številkam, temveč pri svojih ciljih gleda precej širše, tako je oktobra 2015 predstavila okoljski izziv Toyota Environmental Challenge 2050, s katerim želi kar najbolj zmanjšati negativne vplive avtomobilov na globalno okolje in prispevati k oblikovanju trajnostne družbe.

Toyota je postavila hibridnost kot eno izmed bistvenih okoljskih tehnologij 21. stoletja. Hibrid vključuje vse komponentne tehnologije, ki so potrebne za razvoj okolju prijaznih vozil, vse od električni vozil na baterije do tistih s pogonom na vodikove gorivne celice, kar olajša uporabo različnih kombinacij goriv, s tem pa je Toyota odločena nadalje širiti svojo ponudbo okolju prijaznih vozil. Pridružite se tudi vi naši hibridni družini.

 Logo temna podlaga

Informacijsko tehnološki center d.o.o.

Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor

W: www.it-center.si in efollowr.com
E: it-center@it-center.si
T: 02-2282960 ali 040 943 940

Informacijsko tehnološki center deluje že 13 let doma in v tujini. Moto našega podjetja v Informacijsko tehnološkem centru je: »Razvij produkt, ki ga poslovni partner ali stranka resnično potrebuje!«

Iz razgovora prepoznamo problem in najdemo rešitev. Se pravi, naša vrlina je, da znamo prisluhniti, videti in najti ustrezno rešitev.

Tako je nastal tudi naš najnovejši produkt “eFollowr“, ki rešuje težave zbiranja nadležnih osebnih podatkov in ustreznega varovanja le teh. Rešuje težave s SPAMI, z napačnimi ali neveljavnimi e naslovi, s suhoparnimi brez osebnimi SMS, z dragimi tiskovinami in medijskimi objavami ter rešuje težavo pojava plačanih oglasov konkurence.

Poglejte si efollowr.com in videli boste, kako lahko okolica izve več o vaših idejah, napotkih ali informacijah, katerim bodo rade volje sledili.

Bodite inovativne in sledili vam bodo najboljši.

Vaša, Rozvita Pfeifer, direktorica Informacijsko tehnološkega centra

P.s.: Naši produkti:

 • Aplikacije za dohodne in odhodne klicne centre,
 • NOC – nadzorno obračunski sistem,
 • eFollowr – platforma za obveščanje,
 • eGledike – APP, ki poveča vso vsebino pametnega telefona.

Storitve:

 • Izdelava spletnih strani, mobilnih aplikacij in druge programske opreme
 • Postavitev VoIP central in optimiranje vseh komunikacijskih poti
 • Več na www.it-center.si
 gropik10986946_874726075973441_5912292186486485151_n

Gropik d.o.o.

Orla vas 13, 3314 Braslovče

Tjaša Grobelnik
W: www.gropik.si
E: info@gropik.si
T: 041 771 236, 03 / 425 36 00

V Gropiku svojo zgodbo pišemo že več kot 25 let. Lastni proizvodnji usnjene galanterije smo kmalu dodali prve proizvode iz uvoza in svojo ponudbo zelo hitro širili na asortiman poslovnih in promocijskih daril. Danes nudimo zelo široko paleto poslovnih in promocijskih daril številnih tujih dobaviteljev in izbranih slovenskih etno-proizvajalcev.

Našo ponudbo prilagodimo individualnim željam naših strank, z aranžiranjem, logotipno opremo in dotiskom.

Z vami, drage dame, bomo letos že tretje leto. Tokrat vas bomo razveselili z bombažnimi torbami in posebnimi kemičnimi svinčniki. Obiščite našo Tjašo na dogodku, kjer vam bo na razstavnem prostoru predstavila letos najbolj aktualna poslovna in promocijska darila ter vam svetovala pri izbiri daril za vaše poslovne partnerje.


 

Prostor so nam omogočili

 

 Union hoteli d.d.

UNION HOTELI d.d.

Miklošičeva cesta 1, 1000 Ljubljana

W: www.union-hotels.eu
E: info@union-hotels.eu
T: 01 / 308 1270

Skupina Union Hoteli d.d. združuje štiri hotele v samem centru Ljubljane: Grand hotel Union, Grand Hotel Union business, Hotel Lev in Central hotel.

Naše poslanstvo je deliti odličnost nenehnih izboljšav, strokovnosti, udobja in topline ter tako ustvariti nepozabna doživetja in širiti prijetne izkušnje po vsem svetu!

Dovolite, da vam preberemo želje in postrežemo z izvrstno storitvijo ter malimi presenečenji!

Več na: www.union-hotels.eu

Banner_dozivetja_170x54mm_GHU_predloga

 atelje

Restavracija in bar Atelje

Nazorjeva 2, Ljubljana

W: www.restavracija-atelje.si
E: info@restavracija-atelje.si
T: 01 / 308 1907

Iz zakladnice idej vrhunskega kulinaričnega mojstra Jorga Zupana in izpod prstov kuharske ekipe, ki je svoje znanje pridobivala na različnih koncih sveta, v Ateljeju nastaja fuzija okusov, ki z dovršeno pripravo navdušuje svoje goste. Trendovsko urejeni Atelje je postal priljubljeno zbirališče najzahtevnejših ljubiteljev kulinarike.

Jorg živi za kreacije, ob katerih se brez balasta lahko prepustimo užitkom. Takšna je namreč filozofija šefa, ki je v preteklosti svoje znanje nabiral v najboljših restavracijah na Irskem, v Londonu, Avstraliji in Norveškem. Z mirnostjo, ki jo prinesejo le leta in leta izkušenj ter nesebičnostjo, s katero svoje znanje prenaša na člane svoje ekipe, se umešča med največje slovenske kuharske mojstre.


 

Partner tiska

 

 logo-aeroct
tiskar

TISKARNA AERO: CELOVITA PONUDBA SO-USTVARJANJA VAŠE POSLOVNE IN TRŽNE IDENTITETE

W: www.aeroprint.si in www.tiskarna.online
E: info@aeroprint.si
T: 01 / 23 555 66

Aero Print v Centru tiska Ljubljana združuje ponudbo tiska in izvedbe marketinških in promo materialov. Zagotovijo lahko vse vrste tiskovin (od vizitk in letakov do revij, knjig in plakatov), materiale za pospeševanje prodaje in opremo prodajnih mest (poličnike, obešanke, reklamna stojala, grafično opremo vozil in objektov, talne grafike ipd.), nalepke in etikete vseh vrst ter embalažo.

V promo oddelku poskrbijo za poslovna darila, označevanje delovnih uniform in potisk majic ter drugega tekstila, izdelavo svinčnikov in drugih pisal ter tisk na skodelice/keramiko in steklo. Z mrežo evropskih dobaviteljev katere člani so, pa vam po konkurenčnih cenah dobavijo domala karkoli si zamislite. Povprašajte tudi za nasvet pred izvedbo, radi vam bodo pomagali, saj pravijo #aerotisk – so-ustvarjamo vašo poslovno in tržno identiteto.

P. S.: Prijavite se na Aerotisk novice >> in bodite na tekočem o akcijah, ugodnostih ter prejmite dobre nasvete za učinkovitejšo izrabo tiskovin!

P. P. S.: Hvaležni bodo tudi za vaš všeček na FB: Tiskarna Aerotisk ter sledenje na Linkedin>> 

Več na: Prodajni program tiskarne Aerotisk >>

500 podjetnic je zase izbralo #aerotisk, odslej tudi tvoj tiskar.


 

Sponzor akreditacij & registracije

 

 identiks

IDentiks kartični sistemi d.o.o.

Jasna Triller, direktorica
W: www.identiks.si
E: jasna.triller@identiks.si
T: 0590 / 90 550

Že 12. leto osrečujemo od najmanjših do največjih strank v Sloveniji in tujini z vizijo, da je kartica za vsakega naročnika zanj najlepša in najboljša rešitev.

Poslovni koncept našega podjetja je izvedba celostnih rešitev za IDentifikacijo s poudarkom na PVC karticah in rešitvah z njimi.

Specializirani smo za dobavo in potisk vseh vrst PVC kartic & unikatnih vizitk (kartice zvestobe, darilne & klubske kartice, šolske izkaznice, službene, identifikacijske), kot tudi različnih tipov (navadne, z magnetno stezo, črtno kodo, kontaktnim ali brezkontaktnim čipom).

Poleg kartičnega programa nudimo v sklopu identifikacijskih rešitev tudi ID ter reklamne dodatke (ovratni trakovi, ovitki, krokodilčki, priponke, jo-jo obeski, hologramske nalepke …).

Ponudbo smo razširili z inovativnimi poslovnimi in promocijskimi darili ter tudi z BIO/EKO linijo ali zelo posebna darila glede na vašo tematiko s personaliziranim pristopom.

V letu 2017 smo tudi uspešno zaključili 3-mesečni program ABC Pospeševalnika, kjer smo dalje razvijali idejo ID.Conference. Z njo želimo udeležencem dogodkov in organizatorjem olajšati in pospešiti proces akreditiranja. Vseskozi tudi zbiramo podatke o dogodku v oblaku, ki jih nato obdelamo in organizatorju ponudimo končno poročilo. Organizator lahko tako z našo analizo preuči, kje obstaja še morebiten prostor za izboljšave svojih dogodkov.

IDentiks ponuja tudi inovativno rešitev, imenovano CLIP. V tem programu ponujamo lojalnostne in plačilno–darilne kartice, s katerimi lahko kupec nakupi izdelke več ponudnikov z le eno plačilno-darilno kartico. Podatki o nakupih se nato shranjujejo v oblak, kjer lahko trgovec analizira transakcije in optimizira nakupe v svoji trgovini.

Preverite več na www.IDentiks.si, www.ovratnitrakovi.si, www.usb-kljucki.com

Pobrskajte tudi za svežimi idejami za inovativna in unikatna darilca v IDE.galeriji.


 

Sponzor stojnic

 

 Banner

Računovodski servis Proevent d.o.o.

Janez Levec
W: www.racunovodski-servis.si
E: racunovodstvo@proevent.si
T: 01 / 300 32 10

Računovodstvo Proevent odlikujejo natančnost, ponudba, oblikovana po meri naročnika, ugoden mesečni pavšal, brez skritih stroškov, sprotno mesečno spremljanje poslovanja, davčno in poslovno svetovanje, možnost e-poslovanja, enajst strokovno usposobljenih svetovalcev ter oseben pristop. Smo uveljavljen certificiran računovodski servis in imetnik potrdila o izpolnjevanju Standarda izvajalcev računovodskih storitev pri Gospodarski zbornici Slovenije – Zbornici računovodskih servisov, naša zgodovina pa sega že v leto 1995.

Prednost, ki jo zaznavajo naše stranke, so dostopnost cen, oblikovane po njihovih željah in potrebah. Tudi lokacija servisa je dostopna z možnostjo brezplačnega parkiranja. Trenutno ponujamo računovodske storitve že več kot 260 zadovoljnim strankam po Sloveniji in v tujini.

Več na www.racunovodski-servis.si.


 

Sponzor vina

 

 LOGO VINSKA KLET METLIKA_BRONZ_2016

VINSKA KLET METLIKA 

Kmetijska zadruga Metlika, Cesta XV. brigade 2, 8330 Metlika, SLOVENIJA

W: www.klet-metlika.si
E: simona.zugelj@kz-metlika.si
FB: Vinska klet Metlika

Zgodba Vinske kleti Metlika se začne 14. novembra 1909, ko naši predniki ustanovijo prvo Vinarsko zadrugo v Metliki. Danes zgodbo največje belokranjske kleti pelje novim zmagam na proti mlada, entuziazma polna ekipa Belokranjcev, ki stremi k nenehnim izboljšavam.

Zgodovina nam je začrtala odlične smernice, saj je bila ravno v tej kleti ustekleničena prva Metliška črnina (1968), kasneje pa pionirsko pridelano prvo Rose vino (1981) in prvo, na področju takratne Jugoslavije, pridelano ledeno vino (1986). V mogočni, 108 metrov dolgi kleti, s stalno temperaturo 12 stopinj celzija, letno pridelamo preko pol milijona litrov vina. KZ Metlika ima 26,5 hektarjev novih, lastnih vinogradov, z zasajenimi 114.000 trsi. Za svoje potrebe klet prevzema in odkupuje grozdje še dodatno od skoraj 200 belokranjskih vinogradnikov, kateri so zadružni člani in kooperanti.


 

Sponzor kave

 

 Nescafe_Dolce_Gusto_logo

Nescafé Dolce Gusto

MODERNA UMETNOST KAVE

W: www.dolce-gusto.si
E: info@si.nestle.com
T: 080 45 05
FB: NESCAFE Dolce Gusto Slovenija

Pri Nescafé Dolce Gusto verjamemo, da lahko inovacija in navdih premikata meje priprave kave. Naši aparati so posebni in lepota njihovega dizajna vam omogoča posebno uživanje tudi v najbolj običajnih trenutkih dneva.

Naš edinstven sistem prilagoditve jakosti pritiska omogoča vrhunsko kvaliteto in okus vaših priljubljenih napitkov. Ustvarili smo široko paleto neubranljivih napitkov, da bi vi lahko popolno uživali ob odkrivanju novega doživetja pitja kave.

Obiščite nas še danes na www.dolce-gusto.si ali na NESCAFÉ Dolce Gusto Slovenija za najnovejše informacije, ekskluzivne ponudbe, zanimivosti in ostale novosti o Nescafé Dolce Gusto.

Imate vprašanja? Veselimo se vašega klica na brezplačno telefonsko številko 080 45 05. Pišite nam na elektronski naslov: info@si.nestle.com


 

Materialni sponzorji

 

melita mocnik okoren

BioArs – Melita Močnik Okorn

W: www.bioars.si
E: info@bioars.si
FB: BioArs

Ste preobremenjeni (ob zahtevni službi, družini in domu) in ob hitrem tempu življenja prevečkrat pozabite nase, kar se vam že pozna na zdravju in pomanjkanju energije ter motivacije?

Prenehajte se vrteti v krogu in odkrijte, kako to z majhnimi koraki uresničite v praksi (s pomočjo metode f.r.e.s.h.) – opustili boste rutino, ki vas dolgočasi, in se naučili najti čas zase (za tiste stvari, ki jih vaša duša pogreša).

Ker sem tudi sama podjetnica in mama dveh hčerk, vem, kako je biti v vaši koži, zato sem za vas pripravila čisto praktični spletni trening, ki vam bo pomagal pregnati utrujenost in stres ter poskrbel za večji fokus (in to na ženstven in dišeč način) – da boste popoldan z otroki brez tistih skrbi, kaj vse bi morali še narediti.

whb-logo

WHB INSTITUTE

W: www.whbinstitute.com
E: ljubljana@whbinstitute.com in novomesto@whbinstitute.com
T: 040 288 861 (LJ) in 07 292 77 00 (NM)
FB: WHB Institute

Do zdrave telesne postave na žalost ne moremo brez sprememb življenjskih navad, saj je prav nezdrav življenjski slog praviloma razlog za neustrezno telesno težo in slabo počutje ter morebiti tudi za zdravstvene težave.

Zavedamo se, da je vsaka stranka edinstvena, zato ji z individualnim pristopom nudimo nenehno asistenco pri vadbi, svetovanje o zdravem načinu prehranjevanja in načinu življenja ter skrbimo za njeno motivacijo in prijetno počutje.

V WHB Institutu delujemo po principu naravnih, zdravih in učinkovitih pristopov. Metode dela so neinvazivne, hkrati pa omogočajo izjemne rezultate. Metode so oblikovane z namenom oblikovanja telesa, dosego primerne telesne mase, tonusa kože in dobrega splošnega zdravstvenega stanja ter fizičnega in psihičnega počutja. Vadba se večinoma izvaja v ležečem položaju in je prilagojena posameznici.

Poslanstvo WHB Institute lahko strnemo v sledečih točkah:

 • Osveščati širšo žensko populacijo o zdravem načinu življenja.
 • Storitve WHB Institute narediti dostopne vsaki ženski, ki si želi pozitivne spremembe.
 • Omogočiti, da se vsaka obiskovalka v našem centru počuti sprejeto, domače in prijetno.
 • Na učinkovit zdrav in neinvaziven način vsaki obiskovalki izboljšati tako fizično kot posledično tudi psihično počutje ter s tem doseči kvalitetnejše življenje.

WHB Institute nudi trajne spremembe tistim, ki si jih želijo. Si želite tudi vi boljšega počutja? Imate pomanjkanje časa in motivacije ter množico izgovorov za neredne in nezdrave obroke ter premalo gibanja? Se želite zabavati, sprostiti in v celoti poskrbeti za svoje odlično počutje? Pridite na brezplačen posvet in preverite ali je center WHB Institute tisto, kar si želite zase in svoje telo.

Za udeleženke dogodka smo pripravili darilni bon, s katerim lahko poizkusite vadbo na IR BIKE in se razvajate v AKO SAVNI. Vzemite si čas zase in privoščite svojemu telesu najboljše.

afrodita cosmeticsafrodita

KOZMETIKA AFRODITA – LEPA V SVOJI KOŽI

Že od leta 1970.

KOZMETIKA AFRODITA d. o. o., Kidričeva 54, 3250 Rogaška Slatina
W: www.kozmetika-afrodita.com
FB: KozmetikaAfroditaslo
T: + 386 3 812 11 60

Kozmetika Afrodita je vodilno slovensko kozmetično podjetje s sedežem v Rogaški Slatini, centru termalne vode in zdraviliškega turizma, ki svojo zgodbo o uspehu piše že od leta 1970. Podobna je uspešni in sofisticirani dami v najlepših letih, saj svoje dolgoletne izkušnje modro združuje z veliko mero inovativnosti. Je poznavalka kozmetičnih trendov in potreb kože, ki jo zato rada razvaja. Prisega na kakovost in pri slednji ne sklepa kompromisov.

Na osnovi lastnega razvoja proizvaja visoko kakovostne, naravne ter uporabnikom in okolju prijazne kozmetične izdelke – zanjo in zanj ter za vse starostne skupine. Ker verjame v moč narave, v izdelke, razvite po lastnih recepturah, v zajetni meri vgrajuje le preverjeno najboljše naravne aktivne sestavine ter vedno bolj izloča ne-naravne primesi. Izdelki tako vsebujejo do 96,5 % naravnih sestavin, poleg tega pa so izbrani iz ekološke pridelave. V Kozmetiki Afrodita spoštujejo življenje in možnost svobodne izbire, zato izdelkov niti v končni niti v nobeni vmesni razvojni fazi ne testirajo na živalih, na tej osnovi pa že vrsto let izbirajo tudi dobavitelje surovin. Vedno v koraku z najsodobnejšimi trendi, ker jih žene želja po še neodkritem, na veliko veselje potrošnikov ustvarjajo nove in nove kozmetične uspešnice.

Drage dame, dovolite si biti zapeljane v neskončno razkošje negovane, mehke in mladostne kože z najnovejšim dosežkom dermo-kozmetologije, ki omogoča impresivne pomlajevalne učinke!

Serum mladosti – zagotavlja takojšnji učinek liftinga, dolgoročno pa kožo pomladi od znotraj navzven – intenzivira proces obnove kožnih celic ter znatno poveča sintezo kolagena in hialuronske kisline. Že po prvi uri kožo opazno zgladi, po dveh mesecih pa redefinira obrazne konture: zmanjša površino kože z globokimi gubami ter bistveno izboljša njen tonus.


Logo HRASTNIK1860

Steklarna Hrastnik

Cesta 1. maja 14, 1430 Hrastnik

W: www.steklarna-hrastnik.si

Že več kot 150 let izdelujemo vrhunske steklarske izdelke. Danes smo naše znanje vpeli v tri proizvodne programe – v specialno stekleno embalažo, namizno steklo in razsvetljevalno steklo, v okviru katerega nastajajo tudi izdelki iz ročne proizvodnje. Naši steklarski inženirji so sposobni izdelati tehnično najzahtevnejše steklarske izdelke iz enega najčistejših stekel na svetu.

Motivirani in predani zaposleni so temelj našega uspeha. Za zaposlene skrbimo in jim nudimo možnost napredovanja, izobraževanja, coachinga in preventivnih oddihov. Sodelavcem pomagamo pri usklajevanju družinskega in službenega življenja ter smo ponosni nosilci certifikata Družini prijazno podjetje.

Barbara Meza - Barbio's, Moje Finance; Ljubljana, Slovenija 25.08.2014 Foto: Jure Makoveclogo z senco z napisom

Barbio’s Barbara Meža s.p.

Cikava 41, Grosuplje

W: www.barbios.si
E: barbara.meza@barbios.si
FB: Barbio’s

Že od nekdaj sem rada packala po kuhinji in tako za domače potrebe marsikaj preizkušala. Zlasti po rojstvu otrok sem čedalje večjo pozornost posvečala temu, kaj in kako kuham, kakšne obroke jemo in kakšne sestavine uporabljam.

Z Biogetto sem si kuhanje zelo olajšala in poenostavila. Pa še vsi okoli mize so bili nasmejani! Biogetta jedem da odličen okus, obenem je pa čisto brez kemije: nobenih aditivov, konzervansov, ojačevalcev okusa in podobnega sr… :)

Tako je sčasoma nastala ideja za moje podjetje, kjer poleg Biogette pripravljam še zeliščne soli: Bio konopljino sol, Bio provansalsko sol in Bio mediteransko sol. Vse, kar potrebuješ za okusno jed, v samo enem lončku!

Enostavne domače recepte za pripravo pa najdeš na spletni strani www.barbios.si.

 terme olimija

TERME OLIMIA

Je svet. In je drugačen svet.

Zdraviliška cesta 24, 3254 Podčetrtek

W: www.terme-olimia.com
E: info@terme-olimia.com
T: + 386 (3)829 78 36

“Vstopite v svet udobja, dobrega počutja in sprostitve, v srcu neokrnjene narave in doživite harmonijo svežine. Tukaj smo za vas – ker si to zaslužite,” so besede, s katerimi nagovorimo goste v Termah Olimia.

Wellness v sozvočju z naravo pomaga odkriti energijo in moč življenja. Harmonično zasnovani programi so namenjeni vzpostavljanju ravnovesja med zdravjem, lepoto in dobrim počutjem.

Različne tehnike in metode edinstvenega razvajanja in nege so prirejene željam in potrebam gostov, da razvajajo telo in duha. Razvajanje v najprestižnejšem delu Term Olimia v wellnessu Orhidelia je tako posebno doživetje, arhitekturna poezija za oči in kolaž luksuznih detajlov za dušo.

Je praznik originalnosti in presežek čutnosti. Je zgodba o unikatni črni orhideji kot mistični fatalki prefinjenosti. Vedno znova edinstveno doživetje wellness užitkov.

 tjasa

Myunikat – art by Tjaša Vodeb

Bodi unikatno in unikatna z Myunikat!

W: www.myunikat.si
E: tjasa.vodeb@myunikat.si
FB: Myunikat – art by Tjaša Vodeb
M: 051 258 409 (Tjaša)

Moje ime je Tjaša Vodeb in ustvarila sem blagovno znamko za unikatni nakit Myunikat, ker svetu želim ponuditi nekaj več. Želim si, da skupaj z unikatnim nakitom začutiš posebno energijo, svobodo in še bolj zasiješ, na delovnem mestu, ob vsakodnevnih opravkih ali svečanih dogodkih.

Skupaj, z vsakim kosom unikatnega nakita, pa prejmeš VELIKO več kot samo izdelek. Zraven ti podarim še košček mojega srca, delček moje duše in mojega življenja. A vse to, samo zato, ker svoje delo in poslanstvo obožujem iz dna SRCA, ter tako z največjim veseljem svojo SREČO delim tudi s TABO!

 jaz si upam kaj pa ti

Knjiga JAZ SI UPAM. KAJ PA TI? – modrosti osemletnice

Lara Sotlar Urankar in Luri Urankar

W: www.larasotlarurankar.com
E: specadeklica@gmail.com
FB: Speča deklica in Jaz si upam. Kaj pa ti?

Luri Urankar je osemletnica, ki je spodbudila svojo mamico Laro, da uresniči svojo otroško željo in napiše knjigo. Tako je Luri zapisala:

“Mami, se ti ne zdi, da bi se lahko vsaj malo potrudila in končno postala, kar si vedno želela? Nikoli ni prepozno. Saj praviš, da lahko dosežemo vse, kar si res želimo. Jaz ti bom pomagala … saj je čisto preprosto … skupaj bova sedeli in pisali knjigo. In jaz bom vse prodala. Mami, lahko se zaneseš name!

Toda, tudi jaz sem želela svojo knjigo. Tako sva skupaj ustvarili dve knjigi – mojo JAZ SI UPAM. KAJ PA TI? in mamino SPEČO DEKLICO.”

Vsaka udeleženka dogodka 500 podjetnic bo prejela Lurino knjigo.

 natura

Natura Femina – popolna nega za moje intimno zdravje

Tosama d.o.o., Šaranovičeva cesta 35, Vir, 1230 Domžale

E: info@tosama.si
FB: Natura Femina
T: +386 (01) 72 90 100

Linija izdelkov Natura Femina je namenjena ženskam, ki zahtevajo največ za svoje zdravje in počutje. Natura Femina je blagovna znamka izdelkov za popolno nego za žensko intimno zdravje v vseh življenjskih obdobjih in v različnih situacijah, ki jih prinese življenje (srbečica, neprijeten vonj, spremenjen izcedek, pekoč občutek, vaginalno vnetje …).

Izdelki Natura Femina vam omogočajo, da poskrbite za svoje boljše počutje in zdravje, da izberete najboljše zase, za svojo intimno nego:

Podarjamo vam intimno kremo s probiotiki in vzorčne vložke iz 100-odstotnega bombaža, da boste lahko na lastni koži testirale izbrane izdelke za intimno nego.
Izdelki Natura Femine so sicer na voljo v Tosaminih Belih štacuncah, vseh bolje založenih prodajalnah, drogerijah, lekarnah in na www.tosama.si.

 party shop

Party shop Kolosej

Šmartinska 152, 1000 Ljubljana

W: www.party.si
FB: Party shop Kolosej

V Party Shopu je največja izbira party programa na enem mestu v Sloveniji. Na 150 m2 lahko izbirate med več kot 10.000 različnimi izdelki za zabavo. Nudimo vse za organizacijo rojstnih dni, obletnic, porok in ostalih zabav.

Med največjo paleto balonov, ki vam jih napihnejo s helijem ali zrakom, boste nadvse navdušeni. Nudimo pa vam tudi kostume, lasulje in ostale dodatke za pusta in karneval skozi vse leto.

 ne cakaj na vikend

Ne čakaj na vikend

W: www.necakajnavikend.si
E: info@necakajnavikend.si
FB: Ne čakaj na vikend

‘Ne čakaj na vikend’ je program za osebno in poslovno rast, oaza za ženske, ki hočejo od življenja VEČ. V centru pozornosti si TI in tvoje potrebe. Z delavnicami, 1:1 coachingi in knjižno uspešnico ‘Ne čakaj na vikend’ dobiš dozo navdiha, spodbud in praktičnih napotkov, ki ti bodo v pomoč, da:

 • razmisliš, kaj si želiš od življenja in kaj te pri tem ovira,
 • prepoznaš in izraziš najboljše v sebi,
 • se premakneš s točke, na kateri si trenutno v življenju, in slediš svojim sanjam, ter
 • zaživiš bolj polno, srečnejše življenje.

Če se želiš premakniti s točke, na kateri si trenutno v življenju, se nam pridruži!

 nylon-tights-yellow

Momara

W: www.momara.si
E: kontakt@momara.si
M: 040 172 904
FB: Momara

MOMARA. Mo-ja omara. Kolekcija nogavic Momara pokriva otroški program, klasičen program za odrasle, medicinski program, športni program in zimski program. Pohvalimo se lahko s kvalitetnimi surovinami, vzdržljivostjo pletiva, nemotečim šivom na prstih, mehko elastiko in ljudem prijaznimi materiali. Vse nogavice so slovenski proizvod!

Ponujamo vam izdelavo nogavic z vašim logotipom ali motivom za podjetje, promocijo, za vaš klub, prireditev ali pa poroko oziroma zabavo.

Naše nogavice imajo več kot 27-letno tradicijo. Ponujamo ugodne cene in možnost naročila manjših količin.

Na dogodku pa boste našle tudi naše darilo – par rdečih nogavic! Veseli smo, da vam lahko ponudimo naše nogavice.

 srce2

Moi

W: www.moi-style.com
E: hello@moi-style.com
FB: wood.moi

Pozdravljeni, smo Moi in prihajamo iz Maribora, mesta, obdanega z naravo. Naša strast je ustvarjanje lesenih modnih dodatkov. Ti so unikatni in ročno izdelani. Predvsem pa so popolno darilo, zahvala strankam, zaposlenim, prijateljem in znancem. Vse naše izdelke lahko prilagodimo vašim potrebam oziroma jih lahko opremimo z vašim osebnim sporočilom. Vabljeni, da svojemu osebnemu stilu dodate še “Moi” pridih.

Na dogodku vas bodo čakali tudi naši uhančki, saj vemo, da vsaka podjetnica pri uspešnem delu potrebuje tudi veliko srčnosti.

 

 tanja logo

Zavod PraNa

W: www.zavodprana.eu
M: 040 399 785 (Tannja), 031 611 693 (Brigitta)
FB: V objem Turnograjske

Za svoje zdravje doživite posebno soboto dihalnih vaj in gozdne terapije!

“V objem Turnograjske” je odlična priložnost za vse, ki imate stresno dogajanje …, še posebej na delovnem mestu. Čas je, da se stresa in strahu razbremenite in preživite en dan na drugačen način – stran od vsakdana.

Priložnost imate stopiti iz svoje rutine, prisluhniti sami sebi, in se vrniti proti večeru nazaj domov drugačni, sveži, prerojeni, polni energije in pripravljeni na nove delovne dni.

V soboto dopoldne najprej v gradu Turn spoznavate dihalne tehnike, nato pa se z izvajanjem le-teh razbremenite skrbi in stresa preteklih dni. Razbremenjeni po kosilu ob idiličnem jezeru v Preddvoru sodelujete še v Gozdni terapiji in spoznavate tudi Bachove esence.

Število udeležencev je omejeno, zato se prijavite teden dni pred delavnico (kontakti zgoraj).

 logo1_web_MG_7352

Anacordum in Svetlobni vodnik

Ana Kolenc

W: www.anacordum.si
E: akolenc.info@gmail.com
M: 040 743 447
FB: Svetlobni vodnik

Svetlobni vodnik je energijski priročnik in knjiga z novim znanjem, kako postati zavesten kreator, zavestna kreatorka svojega življenja. Kako pridemo do tega, nas uči Svetlobni vodnik. Kaj pomeni biti zavesten kreator, zavestna kreatorka pa je odvisno od nas in naše notranje odločitve. Morda je to naše ravnovesje, občutek izpolnjenosti, da smo na pravem mestu v pravem trenutku, da lahko brezpogojno ljubimo in ljubezen prejemamo … harmonija!

 nume logo_871(gold)-01

Nutrismart d.o.o.

Jelovškova ulica 11, 1360 Vrhnika

W: www.lekarnar.com in www.nu-Me.eu/si/
E: customercare@nu-Me.eu
M: 030 709 409
FB: nuMe

nuMe je prvi korak do tvojega novega jaza in 360° koncept, razvit s strani zdravnika, nutricionista, osebnega trenerja ter life coach-a. nuMe je ustvarjen za moderno žensko, ki želi narediti popolno preobrazbo v svojem življenju, tako da svoje zdravje, telo in um ponovno postavi na prvo mesto.

nuMe koncept je skupaj s timom mednarodnih strokovnjakov ustvarila izkušena slovenska ekipa iz podjetja Nutrismart, ki ga vodi Tamara Šišić Kramer, AFP osebna trenerka in life coach, ki je svoje poslanstvo namenila pomoči ženskam do popolne transformacije njihovega življenja.

Celovit 360° koncept je sestavljen iz učinkovite in izjemno okusne nuMe ALL IN ONE Slim& Beauty Prehrane v obliki Slim napitkov, Slim juh in Slim ploščic ter je potrjen s številnimi kliničnimi študijami in prinaša pričakovane rezultate kot tudi lepotno dodano vrednost kolagena. Izdelki ne vsebujejo dodanega sladkorja, so brez GSO, glutena in aspartama. Koncept je podprt z učinkovitim online načrtom vadbe krojenim po vaši meri za tarčne predele, online coaching načrtom v obliki 36-stopenjskega Master Classa za spremembo slabih vzorcev in navad ter motivacijskim načrtom za 24/7 motivacijo na poti do vašega cilja.

Ne glede na to, kje se nahajate na svoji življenjski poti, nuMe vam lahko pomaga narediti zavestno odločitev, ki jo potrebujete za nadzor telesne teže in razvoj v močno žensko z zdravim življenjskim slogom. Z učinkovitimi izdelki in celovitim programom, podporno skupnostjo in močno voljo do uspeha nobene sanje niso prevelike. nuMe je za stilsko osveščeno žensko, saj nudi multifunkcionalno in razgradljivo pakiranje svetovno znanega industrijskega oblikovalca Karima Rashida.

nuMe je koncept, ki spreminja življenja žensk in njihovo videnje (ne)mogočega.

 ester

ESTER bijoux, MARTINA VATOVEC, S.P.

Cesta na Markovec 49, 6000 Koper

W: www.esterbijoux.com
E: martina.vatovec@t-2.net
M: 031 303 426
FB: Ester Bijoux

 

Nakit ESTER bijoux predstavljajo zlati ali srebri listi, semena, cvetovi in školjke. Lahko se nosijo kot edinstvene broške, uhani, zapestnice in ogrlice. Končni izdelek Ester Bijoux je utelešena narava v plemeniti kovini. Izdelek je eleganten, lahkoten in enostaven.

Naravni listi so najprej obdelani v bakreni kopeli in nato preplasteni z rumenim ali roza zlatom ali srebrom.

Ester Bijoux je italijansko obrtniško podjetje, ki posluje že od leta 1980. Sedež podjetja je v italijanskem parku Ticino (stika se s švicarskim Tičinom), ki je zaradi svojih številnih drevesnih vrst uvrščeno na Unescov seznam zaščitene dediščine. V zadnjih letih je blagovna znamka pridobila na imenu tako v Italiji kot v tujini. Izdelki se prodajajo že po vsem svetu.

Filozofija prodaje izdelkov ne temelji le na izdelku, temveč na njegovem pomenu. Vsako drevo, že iz starih časov, nosi pomen ali pa ima svojo zdravilno moč. Tako vsak list nosi svoj simbol in opis, kaj predstavlja ali kakšno moč ima.

 erilo

Erilo d.o.o.

Lavričev Trg 8, 5270 Ajdovščina

W: www.erilo.eu
E: erilo.doo@gmail.com
M: 041 636 791
FB: www.facebook.com/erilo.caji

V zadnjih letih v Sloveniji popijemo vedno več čaja in se na čaj tudi vedno bolj spoznamo. Zato skrbimo, da uvažamo najkakovostnejše čaje, zelišča in tudi kavo. Pogosto dodajamo nove čaje, tako da se najde nekaj za vsak okus. Naše čaje lahko najdete v različnih lokalih po celi Sloveniji, oskrbujemo pa tudi hotele in restavracije.

Končno pa smo odprli tudi trgovino v Ljubljani (v Hipermarketu Mercator na Šmartinski 102), zato dobrodošle, drage dame, izbira je res velika! :)

 Atelje BB 1ATELJE BB – sodobna portretna fotografija

Poslovna hiša -Elma Črnuče, Cesta 24. junija 23, Črnuče

W: www.ateljebb.com
E: blanka.brelih@gmail.com
FB: Atelje BB, sodobna portretna fotografija
M: 031 791 603

Sem Blanka Brelih, fotografinja, popotnica in iskalka življenja. Ljudje navadno iz mojih fotografij razberejo, da ljubim svoje delo – kjer se vse vrti okoli edinstvene kombinacije obrti in ljudi. Ljudi, ki cenijo odlično fotografijo.

Ko sem se spraševala, v kateri fotografiji sem najboljša, sem vedno bolj ugotavljala, da so ljudje tisti, ki naredijo pristne fotografije in ki me navdušujejo. Žalost, presenečenje, navdušenje, radost, veselje, sreča … ta čudovita paleta naših čustev je vedno fascinantna, kadar čustva zamrznemo v času in si jih lahko ogledamo, kadar želimo.

V Ateljeju BB ustvarjam posebne povezave z ženskami in skozi fotografijo prevajam lepoto, ki je v vsaki ženski. Menim, da obstaja način, da se vse ženske počutijo seksi, močne, samozavestne in čudovite tako znotraj kot zunaj.

Tako je moje poslanstvo postalo, da želim biti nekdo, ki poskrbi, da vsaka ženska najde boginjo v sebi. Odkar sem začela s sodobno portretno fotografijo in kombiniram najboljše od boudoirja, mode in sodobnega glamurja, sem videla spremembe v lepoti marsikatere boginje. Portretna izkušnja lahko dvigne samopodobo ter ozavesti samozavest žensk vseh starosti, oblik in velikosti.

Poslovne boginje seveda potrebujejo tudi poslovne fotografije, saj živimo v digitalnem svetu, zato si vsi zelo želimo, da bi imeli vsaj eno čudovito fotografijo, ki bi nas predstavila v najboljši luči. Dobra profesionalna poslovna fotografija naredi razliko, kako smo videni na internetu.

Vsaka poslovna boginja pa ima verjetno tudi družino in kdo drug, če ne otroci, so njen največji zaklad. Družinska fotografija vam omogoča sproščen dan v naravi, kjer na brezčasnih fotografijah ujamem vašo posebno povezanost znotraj družine.

 byaslogo


WellStar Byas

WellStar Byas, Špruha 19, 1236 Trzin (Studio Eviana)

E: manuela.avsic@gmail.com
FB: BYAS Face Lifter Official
M: 041 644 784 (Manuela) in 051 600 304 (Sneža)

Nemško podjetje WellStar, ki se že leta ukvarja s proizvodnjo vitaminskih dodatkov in kozmetiko na bazi alg, je dalo tudi na slovensko tržišče revolucionarne pomlajevalne produkte Byas.

Z njimi odpravimo praktično vse težave, predvsem tiste, ki so povezane z našo zunanjostjo.
Lahko rečemo, končno nekaj, kar resnično deluje!
Izreden rezultat, že po prvem tretmaju, ki ga opazijo celo moške oči. :)

Vljudno te vabimo v naše prijetne poslovne prostore, kjer si bomo vzele čas zate.
Z inovativno kozmetično tehnologijo WellStar BYAS in s posebnimi serumi iz alg, ki vsebujejo Hyaluron, ti bomo naredile pomlajevalno in osvežilno nego obraza.

Nekaj, s čimer boš dobila lepo izkušnjo za sijoč, svež in mladosten videz kože.

Podarjamo ti bon – DARILO ZATE, da si rezerviraš termin in ODKRIJEŠ NOVO SEBE.

 15871365_10209867828190525_1762876222_n

Hiša zabave Pustotnik

Tjaša Pustotnik s.p., Vinje 37,1262 Dol pri Ljubljani

W: www.hisazabave.com
E: tjasa.pustotnik@gmail.com
FB: Hiša zabave Pustotnik
M: 041 879 354

V prekrasni vasici Vinje, obdani z neokrnjeno naravo, stoji naša hiša. Obdajajo jo travniki, grički, potočki … V hiši praznujemo rojstne dneve otrok, raziskujemo naravo, iščemo skriti zaklad, obiščemo domače živali (koze, poniji, kokoške, zajčki, mački, najprijaznejša psička Ajka – pa tudi ostale živali imajo svoja imena), se zabavamo med počitnicami, ustvarjamo, igramo lutkovne in gledališke igre, našemljeni kličemo pomlad, rezljamo buče, kuhamo, skačemo na napihljivih igralih … Seveda pa vse svoje znanje in igrivost ponesemo tudi kamorkoli nas povabijo .

Kaj je HIŠA ZABAVE?

 • animacija otrok na zabavah, porokah, prireditvah, piknikih, v nakupovalnih centrih,
 • delavnice, tečaji, seminarji,
 • napihljiva igrala,
 • ustvarjalne delavnice za otroke (poslikava obrazov, umetnine iz peska …),
 • počitniško varstvo otrok,

Naj tudi Vam pričaramo nepozaben rojstni dan, zabavo, poroko, prireditev, piknik ali druženje!
Za majhne in velike, pri nas, pri vas, ali kamor nas povabijo …

 Zaokret logo

Zaokret, Kristina Ercegovic, EMBA

BE HUMAN. DO GOOD. MAKE A DIFFERENCE

W: www.kristinaercegovic.com

NEW … If you sometimes feel like a PRISONER OF YOUR OWN BUSINESS – you are not alone, see you on Kristinaercegovic.teachable.com

How to build a business online education.

 logotip1

Ne.Ja Art

E: nejaart.info@gmail.com
FB: Ne.Ja Art
G: 031 434 723 (Jerneja)

Pod blagovno znamko Ne.Ja Art ustvarjam Jerneja Babič, vedoželjna politologinja, skrbna mamica, razumevajoča oseba ter svobodna duša po srcu, predvsem pa oseba, ki je zaljubljena v življenje. Sem tudi glasbenica, perfekcionistka in večni romantik. In oseba, ki od malih nog obožuje vse, kar je povezano z umetnostjo, estetiko in kreativnostjo. Ja, vse to sem jaz.

Če verjamemo reku »Obleka naredi človeka«, smo lahko prepričani, da je nakit tisti, ki da osebi, ki ga nosi poseben pečat. Lahko bi rekli, da je nakit tista »pika na i« celotni posameznikovi podobi.
Nakit, ki pride izpod mojih rok, je UNIKATEN in BARVIT, ter zaradi atraktivnih vzorcev in oblik, DRZEN in OPAZEN. Predvsem pa odraža neskončno ljubezen, strast in pozitivno energijo, ki jo vlagam v svoje delo.

logo-2-100x100

Novi val d.o.o.

W: www.vitabiotics.com
E: info@novival.si
FB: Vitabiotics Slovenija
G: 041 726 274

STEBER USPEHA VSAKE PODJETNICE JE ZDRAVJE!

Kako pa se VI počutite in premagujete vsakdanji STRES? Preventiva je mati modrosti in varuhinja imunskega sistema.

PODARJAMO vam neinvazivno analizo IMUNSKEGA SISTEMA ter svetovanje za zdrav življenjski slog, s katerim lahko pravočasno preprečite pospešeno staranje, bolezni srca in ožilja, ščitnice, raka in ostale bolezni 21. stoletja.

[SISTEMKO-logo]

Sistemko Gregor Zdolšek s.p.

W: www.sistemko.net in host.sistemko.net
M: 041 817 919
FB: Sistemko s.p. računalniške storitve

Računalniško podjetje Sistemko že 10 let uspešno rešuje IT probleme v velikih, srednjih in malih podjetjih.

Nudi poslovne rešitve na Apple platformi, Windows platformi, Linux platformi. Vzdrževanje računalniških sistemov, strežnikov, 24 urno sistemsko podporo, rešitve arhiviranja podatkov, rešitve na ključ, gostovanje, najem strojne ter programske opreme (Apple, Micorsoft, Linux), najem VPS strežnikov. V zadnjem času zaradi izjemnega povpraševanja trga deluje na specifičnem področju arhiviranja podatkov v oblaku in varnostnega kopiranja podatkov ter sistemskih rešitvah arhivske problematike v večjih podjetjih.

oskar

GALERIJA OSKAR KOGOJ NATURE DESIGN

Miren 125, 5291 Miren

W: trgovina.oskarkogoj.com
E: oskar.kogoj@siol.net
M: 041 432 511 in 041 255 193

OSKAR ANDREJ KOGOJ je svetovno priznan industrijski oblikovalec, akademik in predvsem umetnik.

Ikona slovenskega oblikovanja zna s svojim dotikom in karizmo ustvarjati nepozabne oblike. Te se zapisujejo ne le v zgodovino designa doma in po svetu, temveč predvsem v duše ljudi, ki imajo stik z njegovimi stvaritvami. Vsak izdelek nosi svoje sporočilo, ki nas s svojo vsebino prebuja kot človeška bitja.

modiana-logo

MODIANA

W: www.modiana.si

Za vsako odlično poslovno žensko stoji odličen stajling.

SAMOSTOJNI PODJETNICI LETA 2017 PODARIJO POSLOVNI STAJLING.


skb

Dobrodošli v SKB družino zanesljivih, prilagodljivih in spodbudnih

W: www.skb.si
E: info@skb.si
T: 01 / 471 55 55
FB: Banka SKB

V banki SKB smo si v skoraj pol stoletja poslovanja na slovenskem trgu pridobili veliko znanja in izkušenj ter se naučili ohranjati le najboljše. Kot del Skupine Société Générale, ene največjih bančnih skupin v evro območju, smo bogatejši za nova znanja, ki še prispevajo k premišljenim odločitvam in k strateškemu delovanju, zaradi česar lažje in učinkoviteje nudimo strankam svetovanje in bančne storitve najvišje kakovosti. S strankami tako gradimo trden odnos, ki temelji na medsebojnem zaupanju, razumevanju, iskanju najboljših rešitev ter tako ustvarjamo okolje, v katerem skupaj rastemo, se razvijamo in uspevamo.

Med nas ste vabljeni vsi – z vsemi željami in potrebami, sanjami in realnimi situacijami, idejami in vprašanji. Dobrodošli.


6594771_640x640 (1)

XBody

W: www.xbodyslo.si
E: info@xbodyslo.si
M: 040 885 988
FB: XBody Slovenija

Xbody je nova revolucionarna vadba, ki sloni na EMS tehnologiji. Kljub temu, da je EMS tehnologija v Evropi popularna že kakšno desetletje, na svoji priljubljenosti in prepoznavnosti le še pridobiva, napovedi so, da bo to hit v fitnes in lepotni industriji še vsaj naslednjih 10 let. V Sloveniji se z njo šele dobro spoznavamo, XBody vadba pa je v Sloveniji zaenkrat ekskluzivno pod okriljem nekdanjega smučarskega skakalca Damjan Frasa in sicer od septembra 2016 v Kranju ter od 31.03. dalje v Atlantis centru v Ljubljani.

Učinek vadbe s pomočjo XBodya je mnogo več od povečanja in izgradnje mišične mase. Vadba je najnovejši dosežek EMS tehnologije in nudi hiter in varen način vadbe, ki v zgolj dveh 20 minutnih treningih tedensko omogoča porabo tudi do 4000 kcal.

Zakaj XBody?

 • Fitnes in šport: razvije se maksimalna moč in je optimalen za razvoj in krepitev mišic.
 • Zdravje in rehabilitacija: izboljšana telesna drža, odpravljanje bolečin v križu ter krepitev kardiovaskularnega sistema.
 • Lepota in zdravje: izguba odvečnih kilogramov, izboljšanje metabolizma ter učvrstitev kože in tkiva.

Promaark logo

Promaark, Jožica Šmit s.p.

Jermanka 10, 4260 Bled

W: www.najlepse.si
E: promaark@gmail.com
M: 031 379 257

Podjetje Promaark je bilo ustanovljeno leta 2013 in je prepoznavno po spletni trgovini WWW.NAJLEPSE.SI, ki nudi samo najlepše izdelke. Trgovina je namenjena posameznikom, ki si v njej vedno lahko privoščijo kaj lepega ter podjetjem, ki za svojo prepoznavnost in promocijo želijo kvalitetne, lepe in uporabne izdelke, ki jih lahko obogatijo z lastnimi grafikami. Delamo s srcem in pod sloganom “Privoščite si nekaj lepega”. Obiščite nas in razveselite sebe, svoje najbližje, svoje stranke, sodelavce …

Smo tudi ljubitelji in vzreditelji kužkov, zato smo delček naše spletne trgovine posvetili tudi njim. Smo ekskluzivni uvoznik posebne “govoreče” opreme za štirinožne prijatelje.

Svoje poslovanje želimo še razširiti s povezovanjem in sicer na način dvostranskih, brezplačnih, vezanih promocij, ki so se do sedaj izkazale kot izredno uspešne za vse sodelujoče. Vsi, ki vas to zanima, pokličite, veseli vas bomo!


Basic CMYK

IUS SOFTWARE d.o.o. (GV Založba)

Tivolska cesta 50, 1000 Ljubljana

W: www.gvzalozba.si
E: prodaja@gvzalozba.si
T: 01 / 30 91 800

GV Založba deluje že 60 let, zadnja tri leta pod okriljem družbe IUS SOFTWARE. GV Založba je krovno ime uspešnih programov in blagovnih znamk, kot so Pravna praksa, Podjetje in delo, Dnevi slovenskih pravnikov, Nova slovenska zakonodaja, Pravna obzorja in druge.


otroska_akademija_logotip

Otroška akademija d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana

W: www.otroska-akademija.si
E: info@otroska-akademija.si
T: 080 86 55
FB: otroskaakademija

Otroška akademija, izobraževalni center d.o.o., je ponudnik kakovostnih storitev zgodnjega učenja otrok med 3. in 14. letom starosti, s sedežem v Ljubljani.

Česa se vaši otroci pri nas naučijo?

Starši svojim otrokom želite le najboljše. Želite jih naučiti čim več veščin, uporabnih za življenje. Zato vlagate v njihovo izobraževanje. Mi vam pri tem želimo delo olajšati.

Ponujamo vam enkratne učne programe za vašega otroka. Izobraževanje v Otroški akademiji obsega vse vidike učenja in razvoja. Naše dejavnosti vključujejo:

 • tuje jezike (učimo se sporazumevati v tujih jezikih v moderno opremljenih učilnicah in z modernimi učnimi pristopi: metoda CLIL – poučevanje nejezikovnega predmeta v tujem jeziku)
 • umetnost (spoznavamo različne svetovne kulture, učimo se osnov vseh likovnih tehnik, spoznavamo zgodovino in geografijo hkrati)
 • znanost (prelevimo se v znanstvenika, delamo poskuse, postavljamo vprašanja in spoznavamo svet okoli nas ter raziskujemo, kako stvari delujejo)
 • lego kocke (s posebno metodologijo poučevanja z lego kockami želimo spodbuditi otroško zvedavosti o svetu okoli njih, denimo o zakonitostih fizike, avtomobilizma, strojništva, računalništva in programiranja ter kako reševati probleme, kje poiskati rešitve in najti odgovore)

Katere storitve ponujamo:

Posebna ponudba za udeleženke 500 podjetnic: Če rezervirate igranje v sobi pobega v mesecu aprilu (ne glede na izbran mesec igranja – lahko pridete k nam tudi kasneje tekom leta), na redno ceno igranja dobite popust v višini 15,00 evrov.


 

Medijski sponzorji

 

radio 2

Radio 2

Tvoji najljubši hiti.

Stegne 11b, 1000 Ljubljana

W: www.radio2.si
E: info@radio2.si
T: 01 242 56 30

 Delo_korpo medijska hisa

Delo d.o.o.

Dunajska 5, 1509 Ljubljana

W: www.delo.si
E: marketingpr@delo.si
T: 01 / 47 47 580

Medijska hiša Delo je že več kot 55 let vodilno in najvplivnejše podjetje na slovenskem medijskem trgu ter pomemben oblikovalec javnega mnenja. S tiskanimi edicijami in spletnimi platformami dosegamo več kot 1,2 milijona prebivalcev Slovenije. S svojo široko ponudbo nagovarjamo različne izbrane in nišne ciljne skupine ter smo vpleteni v življenje posameznika ves teden, od jutra do večera. Imamo več kot 20 blagovnih znamk: Delo, Slovenske novice, Nedelo, Nedeljske novice, Ona, Onaplus, Deloindom, Polet, Vikend, Sobotna priloga, Svet kapitala, Odprta kuhinja, Suzy, Super 50, Pogledi, Mična, Delo Ekspres, Desetka, Gostilne …

delo banner

 PreprostoNaravno - logo

Oddaja Preprosto naravno

W: www.preprosto-naravno.si
E: info.preprosto@gmail.com
M: 070 788 788
FB: OddajaPreprostoNaravno

Televizijska in spletna oddaja Preprosto naravno je srčen in neprofiten projekt društva Pesem duše, ki poteka že peto leto. Gre za edinstveno enourno tedensko oddajo na kanalu Ansat TV (kanal 676, Siol TV) in spletni strani www.preprosto-naravno.si, v kateri voditelja Urška Korun in Zoran Zavor skozi pogovor s strokovnjaki in znanimi osebami predstavljata različne tehnike in načine za vitalno življenje in osebno rast, zdravo prehranjevanje, aktivnosti za telo in duha, tradicionalne in moderne metode za osebni razvoj ter navdihujoče zgodbe.

V oddaji se odstirajo tančice, odkrivajo majhne in velike skrivnosti ter celo razbijajo nekateri tabuji. Na preprost način se odkrivajo zanimive teme, ki naše življenje delajo polno in kakovostno.

oddaja iz prve roke damijana strasser in jona

Oddaja Iz prve roke

Studio Gea TV, Slamnikarska 1d, 1230 Domžale

W: www.izprveroke.com
E: info@izprveroke.com (Jona Narat in Damijana Štraser)
M: 031 540 279
FB: Iz prve roke – TV oddaja

Danes se veliko govori o drugačnosti. Mnogi govorijo, nekateri pa to preprosto so – tudi medve, producentki oddaje Iz prve roke, Jona Narat in Damijana Štraser. Že najin predstavitveni video je drugačen. Zakaj? “Obe sva televizijki in se zavedava, da gledalce in gledalke zelo zanima, kaj vse se dogaja pred kamero, še bolj pa v ozadju, izza kamere. Zato sva sprejeli odločitev, da narediva predstavitveni spot v tej smeri, da prikaževa, kaj vse se dogaja med dnevom, doma, na poti, v studiu, ko snemamo, kakšni sva v domačem okolju, obkroženi z domačimi, ter kaj vse se dogaja v zakulisju med snemanji.”

V svojih oddajah velikokrat poudarjava ženske. Zakaj? Zato, ker smo ženske po navadi ena drugi sovražnice, tekmice, nismo si naklonjene in še bi lahko naštevale. Medve pa sva poslovni partnerici, ki odlično sodelujeva, saj sva združili izkušnje, vzpone, padce, ideje, najina leta, družine, vse … in verjameva v moč, energijo, pozitivnost žensk, da znamo stopiti skupaj in ustvariti nekaj čudovitega.

Oddaja Iz prve roke vam bo prinesla novosti in novičke iz prve roke, zabavne minute z znanimi glasbenimi in plesnimi gosti kot tudi športne in avtomobilistične novice. Na izviren način vam bomo približali tudi bolj resne teme, kot so nasveti za telo in duha, osebnostna rast ter spodbujanje pozitivne samopodobe in zdravega življenjskega sloga.

Podpirava žensko podjetništvo, zato sva veseli, da sva del 500 podjetnic Slovenije, ter nudiva medijski prostor vsem, ki na kakršenkoli način želijo promocijo.

 caelle

Caelle – Sopotnica osebne rasti

W: www.caelle.com
E: info@caelle.com

Caelle je spletna revija za sodobne ženske. Uredniško se Caelle navdušuje nad preverjenimi nasveti, aktivnostmi, mišljenji in trendi, ki sooblikujejo moderno žensko in ji pomagajo najti njen popoln in unikaten življenjski slog ter modni stil.

TREND OGLAŠEVANJA – 94 % bolj učinkovito od klasike: Vsebina je kraljica, to ste gotovo že slišale? Poleg klasičnih oblik oglaševanja se je kot zelo učinkovita izkazala promocija preko vsebinskih PR člankov v obliki nasvetov in zgodb. Številne raziskave kažejo, da je tak način oglaševanja kar 94 % učinkovitejši od klasičnega! Saj ste že slišale za SEO, content marketing, inbound marketing in podobne izraze, ne?

Prav zato udeleženkam dogodka 500 podjetnic po izredno subvencionirani ceni ponujamo možnost neomejenega števila objav na Caelle.com, prav vsi prispevki pa so posredovani tudi preko tedenskih novičk Caelle in facebook kanala.

Pišite nam na info@caelle.com in preverite ponudbo, ki je ne boste mogli zavrniti.

citylife

CITYLIFE revija

Tehnis d.o.o.
Urednica: Helena Peterlin; helena.peterlin@citylife.si
Trženje: Nada Janša; nada.jansa@citylife.si

W: citylife.si
E: info@citylife.si
T: 01 430 60 60
FB: citylifeslo

CITYLIFE je brezplačna lifestyle revija, ki izhaja mesečno, sledi urbanemu življenju, spremlja svetovne trende in ponuja boljšo kvaliteto bivanja. Revija je namenjena aktivni populaciji, ki živi in dela v urbanih središčih, se izobražuje, obiskuje kulturne prireditve in koncerte, se druži in zabava s prijatelji, odkriva nove destinacije ter uživa v šopingu in kulinaričnih mojstrovinah.

CITYLIFE je ambasador sodobnega načina življenja. S skrbno načrtovanim sistemom distribucije na ključnih lokacijah in atraktivnim videzom tiskana mesečna revija CITYLIFE, skupaj s spletno stranjo www.citylife.si, zagotavlja visoko pojavnost in s tem tudi eno boljših oglaševalskih platform.

Podjetje Tehnis d.o.o., ustanovljeno leta 1995, je zasebno podjetje, specializirano za založništvo in storitve s področja vsebinskega marketinga, oblikovanja, fotografiranja, trženja in svetovanja.

V letu 2016 smo kot eno redkih s področja naše dejavnosti dosegli najvišjo boniteto odličnosti AAA. V svojem dolgoletnem delovanju ves čas skrbimo tudi za izpolnjevanje najvišjih moralnih in poslovnih standardov tako do zaposlenih kot do partnerjev.

 revija Študent

Revija Študent – edina prava revija za mlade

W: www.student.si

Spletni portal Študent – Student.si: Elektronska izdaja revije, Facebook, nagradne igre in sveže informacije za študente ter vse ostalo kar sodi na svetovni splet. Obiskanost je visoka in še raste!

Revija Študent (tiskani medij) je mesečnik, ki izhaja od leta 1997. V študijskem letu 2007/2008 je postala BREZPLAČNIK z največjo naklado študentskih medijev doslej. Mesečno nas tako prebira že več kot 30.000 študentov iz cele Slovenije, ki obiskujejo Univerzo v Ljubljani ali Univerzo na Primorskem.

Revija vsebinsko pokriva tematike, ki so v največji meri mladim blizu. Uspešno sodeluje s študentskimi organizacijami, univerzami in ostalimi društvi oz. zavodi po vsej Sloveniji. Študentom se je tako predstavilo veliko slovenskih podjetij in tudi že nekatera tuja podjetja po svetu.

NOVIPODJETNIK LOGO 2015 final

NoviPodjetnik.si

W: www.novipodjetnik.si
FB: Novi Podjetnik

Novi Podjetnik je slovenski spletni portal z brezplačnimi vsebinami, posvečen podjetništvu in poslu. V sekcijah:

boste zagotovo našli veliko zanimivih vsebin, tako strokovnih kot tudi poljudnejše narave.


 

Ostali sponzorji

 

 logo1

Manima film

W: Manimafilm.com
E: nikolina@manimafilm.com
FB: Manima film

Smo video produkcija, specializirana na več področjih video ustvarjanja. Ukvarjamo se s snemanjem reklamnih oglasov, glasbenih spotov, predstavitvenih, dokumentarnih, animiranih, modnih videov in videov za Kickstarter ter snemanjem dogodkov. Vašo idejo zrealiziramo od začetka koncepta do končnega produkta. Svoje znanje ves čas nadgrajujemo in s tem povečujemo svoje zmožnosti.

Nikoli nismo povprečni. Smo kreativci, zanimajo nas tako umetniški kot tudi komercialni projekti. Po željah strank dodamo tudi komercialnim projektom umetniški pridih, kar omogoča drugačnost in s tem širšo razpoznavnost v množici podobnih projektov.

Smo inovativni in tehnično dovršeni. Našo ekipo sestavljajo mladi ljudje, strokovnjaki na svojem področju, ki vsakemu projektu dodajo svežino in strast.

 DoberStik_logo-02

Nina Dušić Hren, Dober stik

W: www.doberstik.si
E: nina@doberstik.si
M: +386 40 216 727
FB: Dober stik

Nina je psihologinja, NLP praktik in trenerka javnega nastopanja. Vedno nasmejana, ljubiteljica psov, ki pomaga podjetnikom, da svoje poslovne ideje vrhunsko predstavijo širši javnosti.

 polona in klavdija

Polona Bartol in Klavdija Žitnik

Sva fotografinji iz Kranja. Živiva v istem kraju, na različnih lokacijah. Delujeva v različnih, pa tudi v istih zvrsteh fotografije. Klavdija v športni, korporativni fotografiji ter pri fotografiranju poslovnih dogodkov (www.fotografiranje-dogodkov.si). Polona primarno v poročni, družinski in korporativni fotografiji (polonabartol.com). Včasih sva si konkurenca, včasih pa druga drugi asistirava. Sva si različni in sva si tudi zelo podobni. Najino različnost s pridom izkoriščava, da lahko ohranjava svojo integriteto. Najina podobnost naju utrjuje in povezuje. Verjameva, da je v povezovanju moč.

Za vse udeleženke dogodka 500 podjetnic sva pripravili posebno ponudbo>>. Na samem dogodku boste imele možnost, da se postavite pred najin objektiv in si tako zagotovite 3 poslovne portrete.

 shoes

SHOES for a Lady

Dalmatinova 4a, 1000 Ljubljana
W: www.shoesforalady.si
E: shoes@siol.net
T: +386(0)12301818
FB: www.facebook.com/shoesforalady.si

Delovnik: pon.–pet. 10:00–18:00; sob. 9:30–13:00, nedelje in prazniki zaprto

Draga Lady, z veseljem vas obveščam, da je na Dalmatinovi ulici 4a v Ljubljani svoja vrata odprla nova prodajalna z damskimi čeveljci z imenom SHOES for a Lady. Trgovina je prostor, poln veselja ob nakupovanju lepih damskih usnjenih čevljev za dušo, oko in nošenje. Dobrodošla!

Na dogodku 500 podjetnic boste prejele darilni bon za 35 € ob nakupu v trgovini. Darilni bon bo natisnjen na lep svečan perlast papir in vstavljen v svetlečo perlasto kuverto svetle lavendel barve. Na zadnji strani zaprte kuverte bo nalepka z logotipom SHOES for a Lady.

Čevlje naših blagovnih znamk nosijo tudi znane svetovne osebnosti, kot so angleška premierka Theresa May, Catherine Middleton, Duchess of Cambridge, Miley Cyrus, Giggi Hadid, Alessandra Ambrosio …

 unique travel set

UNIQUE TRAVEL SET

W: www.uniquetravelset.com
FB: Unique travel set

Predstavljamo nove izdelke za ženske Unique Travel set. Izdelek, ki rešuje težave, kot so: katera oblačila vzeti s seboj na pot, da imate vse, kar potrebujete za nekaj dni, in da vse spravimo v eno torbico, katera ni težja od 1,7 kg.

Unique Travel Set je sestavljen iz sedmih kosov oblačil in ene večnamenske torbe. Kombinacija teh kosov oblačil, ki jih imate na voljo, so vse potrebne kombinacije za pot, bivanje v sobi, bivanje na podeželju, na poslovnem sestanku, jogi in večerji. Oglejte si povezavo >> in kupite Unique Travel Set po promocijski ceni ter uživajte v sezoni potovanja, ki se ravno pričenja.

sanjski sopek

Sanjski šopek

W: www.sanjski-sopek.si
E: info@sanjski-sopek.si
FB: SANJSKISOPEK
G: 040 766 632

Vsaka pot do zmage je zgrajena iz truda, vztrajnosti in odrekanja- naj gre za športni, kulturni, poslovni, osebni ali učni dosežek. Zato je prav, da slavljencu s stiskom roke, iskrenim pogledom in poklonom cvetja pokažemo, da cenimo njega, njegovo delo in se ob doseženem uspehu veselimo skupaj z njim.

Pri Sanjskem šopku Vam nudimo profesionalno izdelane:

 • unikatne šopke za posebne priložnosti,
 • poročne šopke in ostalo poročno floristiko,
 • dekoracije poslovnih prostorov,
 • aranžiranje poslovnih in osebnih daril.

Ujemi sanje v šopku.

 deichman

Deichmann

W: www.deichmann.com/SI/sl/

Dobri čevlji vodilnega na trgu – že skoraj 100 let.

Deichmann je vodilni na trgu na področju prodaje čevljev v Nemčiji in ostalih evropskih državah. Z našo veliko ponudbo čevljev za vse starostne skupine smo najverjetneje najboljši na tem področju. Ne pazimo zgolj na izjemno razmerje med ceno in storitvijo, temveč skušamo prav tako slediti aktualnim modnim trendom.

 lepa

Studio Lepa.Si – ličenje za vse priložnosti

Barbara Husu
Cinecitta make up

W: www.studio-lepa.si
M: 041 513 898
FB: www.facebook.com/StudioMakeupBarbara

Barbara Husu, lastnica Make up studia Lepa.si v Kopru, kjer izvajajo različne make up tečaje, certificirano izobraževanje za vizažiste in ličenje za vse priložnosti, tako vsakodnevno, kot profesionalno in poročno ličenje. Strankam v njihovi spletni trgovini www.studio-lepa.si/trgovina nudijo tudi profesionalna ličila Cinecitta make up. Barbara se profesionalno z ličenjem ukvarja že osemnajst let. Svoje dolgoletne izkušnje si je pridobila na različnih področjih. Ličila je že veliko znanih slovenskih obrazov, sodelovala na različnih projektih, modnih revijah, snemanjih, televiziji. Sodeluje s profesionalnimi fotografi, modnimi časopisi in kot glavna maskerka za rtv oddajo Ambienti. Z vsem srcem je predana svojemu delu. Vsaka nova stranka jo osreči, saj ji da novo priložnost in nove izkušnje.


Cinecitta Makeup

Cinecitta Make Up je vodilna blagovna znamka iz Italije. Vodilna v profesionalni make up branži že več kot 30 let. Namenjena je umetnikom ličenja, kozmetičarkam in tudi posameznikom, ki ne želijo sklepati kompromisov pri kakovosti izdelkov za vsakodnevno uporabo na svoji koži. Več kot 30 letna tradicija s področja kozmetičnih raziskav in proizvodnje ličil ter tehnološko napredna oprema in surovine visoke čistosti zagotavljajo visoko kakovost izdelkov.
Velika strast za svet kozmetike ponuja celotno paleto profesionalnih izdelkov brez niklja. Linija ličil ni testirana na živalih. Podjetje posveča posebno pozornost trendom mode in uporabo visokih kakovostnih surovin. Pridobljeni certifikati: ISO9001 in ISO22716

 Nives Mahne Čehovin

HIERONYMUS prevajanje in lektoriranje

Nives Mahne Čehovin s.p.

W: www.prevajalka.com
E: nives.mahne@siol.net
M: 031 522 894
FB: Nives Mahne Čehovin

V poslovnem svetu je komunikacija zelo pomembna, prave besede ob pravem času odpirajo vrata in sklepajo posle. Z dobro napisanim besedilom ali prevodom pa naredite še dober vtis ter strankam in partnerjem pokažete, da vam je mar tudi za jezik. Veliko ljudi to zna ceniti.
Tu vam lahko pomagam – prevajam poslovna, poljudna in poljudnoznanstvena besedila v slovenskem in angleškem jeziku ter lektoriram vse vrste besedil v slovenskem jeziku. Sodelujem tudi z vrhunskim angleškim lektorjem.

Imam že 18 let izkušenj, od tega 12 v svojem podjetju. Moje stranke so podjetja, posamezniki, banke in fakultete. Prevedla sem že več kot 10 tisoč strani poslovnih poročil, zapisnikov, promocijskih besedil, brošur, spletnih strani, znanstvenih člankov, povzetkov, raznih pravnih besedil za EU … Poleg tega lektoriram vse, kar želi biti napisano v lepem slovenskem jeziku, tudi diplomske, magistrske in doktorske naloge ter knjige.

P. S. Rada imam ljudi in naravo. Obožujem sonce, še posebej tisto v očeh. :)

 espiritparfois

Sportina Group – ESPRIT

W: www.sportina.si/sl/Znamke/Esprit
E: info@sportina.si
M: 051 658 562

Sveže pomladne Espritove barve – le kdo se jim lahko upre?

Modna znamka Esprit z novo kolekcijo promovira mladost, svežino, kakovost in lahkotnost. Esprit s svojo ponudbo, ki izžareva pomlad, poziva vsakega posameznika, naj slavi svoje vrednote. Raznovrstni kontrasti kolekcije prinašajo stanje misli »vse zmorem« vsem posameznikom, ki bodo izbrane kose nosili. Opremite se za sončno pomlad že danes!

»WE WANT TO MAKE YOU FEEL GOOD TO LOOK GOOD« je moto Esprita, modne znamke, ki svojo mladostnost in svežino ohranja na trgu že od leta 1968. Enostavnost, verodostojnost in lahkotnost so glavno vodilo blagovne znamke, ki stavi na resnične ljudi in druženje. Espritove kolekcije zaznamujejo odlična kakovost, sodobno in modno oblikovanje, naravni materiali ter odgovorna proizvodnja.

Obiščite trgovine Esprit Citypark, Ljubljana Šiška; Citycenter Celje.


Sportina Group – PARFOIS

W: www.sportina.si/sl/Znamke/Parfois
E: info@sportina.si
M: 051 340 266

Drage dame, čas je za modo!

Ste pripravljene? Rožice, lahkotni materiali in barvni modni dodatki Parfois kar kličejo k sprehodu po ulicah, obsijanih s sončnimi žarki! Uživajte v pomladi z majhnimi nahrbtniki, šali in trendi supergami Parfois v naravnih barvah! Osvežite garderobo z novimi modnimi dodatki in sprejmite zapovedi nove modne sezone.