DARJA KALTNEKAR

Darja Kaltnekar – Gajcom d.o.o.

darja kaltnekar-1

Darja Kaltnekar je tista pegasta rdečelaska, ki bi se rada skrila in neopazno opazovala dogajanje okoli sebe, pa ji vendarle vedno uspe narediti kaj takega, da izstopa iz množice.

Nikoli ni zares odrasla, čeprav ji drugi nenehno pravijo, da je odgovorna, resna, poslovna. To jo pravzaprav čudi. Na zunaj deluje nedostopna, ko pa se poveže s sogovorniki, jih večina hitro opazi, da sploh ne grize. Njena velika hiba je, da ne zna lagati. Niti tiste drobne laži, za katere nekateri pravijo, da so povsem v redu, ji ne gredo z jezika.

V sebi je hkrati blazno komplicirana in povsem enostavna. Rada piše pesmi in tekste, ki se zlivajo skozi tipke računalnika povsem neurejeno, neharmonično. Potem pa se nekako sestavijo in čez čas na njeno veliko začudenje celo dobijo smisel. Ja, Darja piše na računalnik. S pisalom piše prepočasi, tipke pa lepo dohitevajo njene misli.

V poslovnem svetu so zunanji vplivi, ki spreminjajo tvoj notranji svet, seveda močnejši kot v zasebnem življenju. Imam srečo, da so ob meni srčni ljudje, ki delajo s strastjo in verjamejo v naš posel. Voditi tako ekipo, kot jo imamo trenutno v Gajcomu, je dejansko velika sreča in privilegij.

Na prvem mestu je kakovost medsebojnih odnosov, ki se odraža v odnosu s kupci in dobavitelji. Če je odnos pravilno postavljen, potem vsi posli tečejo dobro.

GajcomEkipa GAJCOM dobavlja in tiska dobre majice za dogodke, promocijo in darila. Najraje tiskamo za večje dogodke, kot so motoristični shodi in glasbene prireditve. Imamo dobre rešitve za team-buildinge in z veseljem pomagamo pri izbiri pravih izdelkov in tiska, če bi želeli pripraviti kolekcijo majic, puloverjev, jopic, kap in bombažnih vrečk za prodajo članom svoje mrežne organizacije.

Gajcom dobavlja in tiska take majice, ki ne obležijo v omari, saj jih fantje oblečejo, ko gredo s prijatelji na pivo, in v katerih se punce dobro počutijo na klepetu s prijateljicami ob kavi. Naše majice so tiste, ki se bodo sčasoma uničile, saj bodo ves čas v pralnem stroju. Ne bodo trajale večno, bodo pa dale marsikateri večen spomin. Več na: www.gajcom.si

Pred petimi leti se nam je pridružila še ekipa Garderoba v Koloseju – kadar potrebujete majico za darilo ali nekaj majic za dekliščino, je to vsekakor pravi naslov. Tiskajo sproti, imajo ogromno izbiro dobrih majic in posrečenih dizajnov, tiskajo pa tudi povsem po željah svojih kupcev. Vsi tiski so obstojni, tudi tisti v barvah na črnih majicah. Več na: www.garderoba.si

Poznam veliko ljudi. Rada bi jih spoznala še več. Ljudi, s katerimi se ujamem in začutim njihovo pristnost, z veseljem priporočam naprej. Moj življenjski moto je povezovanje. Verjamem, vem, da je vse enostavno. Samo prepustiti se je treba. Za vsak tvoj problem živi nekje nekdo, ki ga lahko zelo enostavno reši.

Vseh 1000 podjetnic, ki pridete na letošnji dogodek 500 podjetnic v Union, bi rada spoznala, in res se že veselim srečanja z vami. Povedala vam bom, kakšne kontakte iščem, prepričana sem, da poznate koga, ki naše majice potrebuje. Ve pa povejte meni, koga iščete – vem, da poznam ljudi, s katerimi vas lahko povežem.

 

Darja Kaltnekar bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2016.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>