Sponzorji 2016

 

Glavni sponzorji dogodka 500 podjetnic:

 

 abanka

Abanka d.d. – Ustvarjamo priložnosti, spodbujamo uspehe.

W: www.abanka.si
E: info@abanka.si
Abafon: 080 1 360
FB: www.facebook.com/abanka.vipa

Spoštovane podjetnice,

tudi za vas si želimo postati vaša prva izbira med bankami.  Oktobra 2015 smo z združitvijo dveh uglednih bank – Banke Celje in Abanke Vipe – postali druga največja banka v Sloveniji, Abanka.

Poseben poudarek dajemo poslovanju s prebivalstvom, mikro, malimi in srednjimi podjetji. Še bomo razvijali sodobne, visokotehnološke storitve, kot sta mobilni banki Abamobi in Abamobi com, ki sta prilagojeni vašim finančnim zahtevam.

Skupaj  bomo tudi na dogodku 500 podjetnic. Prepričani smo, da se bodo tudi tokrat spletla številna nova poznanstva, nastale nove poslovne zamisli in da si bomo odprli nove priložnosti za sodelovanje.

 konica minolta

Konica Minolta

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana

W: www.konicaminolta.si
E: prodaja@konicaminolta.si

konica minolta 2

 

 vzajemna

Vzajemna zdravstvena zavarovalnica, d.v.z.

W: www.vzajemna.si 
FB: VzajemnaDVZ 

Vzajemna zdravstvena zavarovalnica, d.v.z., je največja specializirana zdravstvena zavarovalnica v Sloveniji.

Usmerjeni so v odgovorno, strokovno in korektno vzpostavljanje odnosov z našimi zavarovanci. Zato jim zaupa že 820 tisoč naših zavarovancev.

Skrb na področju zdravstvene varnosti ter ugodna ponudba zdravstvenih in nezgodnih zavarovanj je oblikovana na osnovi želja potreb in načina življenja.

Kliknite tu, saj imajo posebno sporočilo za nas, podjetnice >>

 

Prostor so nam omogočili:

 

 Union hoteli d.d.

UNION HOTELI d.d.

Miklošičeva cesta 1, 1000 Ljubljana

W: www.union-hotels.eu
E: info@union-hotels.eu
T: +386 1 308 1270

Skupina Union Hoteli d.d. združuje štiri hotele v samem centru Ljubljane: Grand hotel Union, Grand Hotel Union business, Hotel Lev in Central hotel.

Naše poslanstvo je deliti odličnost nenehnih izboljšav, strokovnosti, udobja in topline ter tako ustvariti nepozabna doživetja in širiti prijetne izkušnje po vsem svetu!

Dovolite, da vam preberemo želje in postrežemo z izvrstno storitvijo ter malimi presenečenji!

Več na: www.union-hotels.eu

Banner_dozivetja_170x54mm_GHU_predloga

 

Sponzor akreditacij & registracije:

 

 index

IDentiks kartični sistemi d.o.o

Jasna Triller, direktorica
W: www.identiks.si
E: jasna.triller@identiks.si
T: 0590/90 550

Že 11. leto osrečujemo od najmanjših do največjih strank v Sloveniji in tujini z vizijo, da je kartica za vsakega naročnika zanj najlepša in najboljša rešitev.

Poslovni koncept našega podjetja je izvedba celostnih rešitev za IDentifikacijo s poudarkom na PVC karticah in rešitvah z njimi.

Specializirani smo za dobavo in potisk vseh vrst PVC kartic & unikatnih vizitk (kartice zvestobe, darilne & klubske kartice, šolske izkaznice, službene, identifikacijske), kot tudi različnih tipov (navadne, z magnetno stezo, črtno kodo, kontaktnim ali brezkontaktnim čipom).

Poleg kartičnega programa nudimo v sklopu identifikacijskih rešitev tudi ID ter reklamne dodatke (ovratni trakovi, ovitki, krokodilčki, priponke, jo-jo obeski, hologramske nalepke …), HW & SW rešitve: za registracijo delovnega časa in prehoda, celostno storitev za izvedbo oz. organizacijo različnih dogodkov/konferenc pod blagovno znamko IDE. Konferenca ter celovit programe zvestobe CLIP.

Ponudbo smo razširili tudi s posebnimi poslovnimi in promocijskimi darili z BIO/EKO linijo. (usb ključki in power banki vaše oblike, zelo posebna darila glede na vašo tematiko s personaliziranim pristopom)

Unikatna in inovativna promocijska darila

Preveri več na www.IDentiks.siwww.ovratnitrakovi.siwww.usb-kljucki.com

Pobrskajte tudi za svežimi idejami za Inovativna in unikatna darilca!

 

Sponzor tiska:

 

 Sponzor

 G-plast d.o.o.

Savlje 87, SI-1000 Ljubljana

W: www.g-plast.si
E: info@g-plast.si
M: 00386 (0)41 755 331

G-plast je slovensko družinsko podjetje, z dolgoletno tradicijo. Ukvarjamo se z oblikovanjem in izdelavo raznovrstnih izdelkov iz plastičnih mas.

Sodobni materiali in kreativne zamisli nam nikoli ne dajo miru. V želji po zadovoljitvi naročnikovih potreb, smo vedno korak pred časom.

Naše delo temelji na osebnem stiku z naročnikom. Spoznati in razumeti želimo njegove potrebe in želje ter tako oblikovati izdelek, ki izpolni pričakovanja. Pri tem nam je v pomoč CNC tehnologija, ki omogoča razvoj in izdelavo vzorcev. Rezultat je izdelek po meri naročnika, katerega prednosti so, da je zložljiv in narejen iz trpežnih materialov, ki kljubujejo tudi zunanjim vremenskim pogojem, kot sta sonce in dež.

Tehnološka podpora proizvodnje nam omogoča najkakovostnejšo, ter inovativno izvedbo projektov.  Izdelki iz našega programa so namenjeni predstavitvam podjetij, uveljavitvi in utrditvi blagovnih znamk, nastopom na sejmih ter akcijam pospeševanja prodaje. Po meri naročnika izdelujemo korporativne, promocijske in pisarniške izdelke, embalaže, POS oz promocijska stojala, scenske ter aranžerske elemente in še marsikaj drugega. Izdelke lahko dodatno popestrimo s tiskom posebnih učinkov v sitotisk tehniki ali z offset in digitalnim tiskom.

Kot okoljsko osveščen proizvajalec skrbimo za recikliranje vseh odpadkov, nastalih pri delu.  Več o tem si lahko preberete na strani Zelena prihodnost

Nekatere izmed končnih izdelkov si lahko ogledate na naši spletni strani Izdelki.

 

Ostali sponzorji dogodka:

 

verlag dashofer

Verlag Dashöfer

W: www.dashofer.si

V Založbi Verlag Dashöfer že več kot 10 let informiramo in svetujemo podjetjem na njihovi poslovni poti.

Ponujamo jim ažurne informacije in kakovostno svetovanje s področij davkov, financ, računovodstva, plač, delovnega prava, pogodbenega prava, vodenja in poslovanja podjetja ter računalniških znanj.

V sodelovanju z več kot 150 članskim kolektivom preizkušenih slovenskih strokovnjakov sledimo vsakodnevnim spremembam slovenske zakonodaje, jih usmerjamo na ustrezne pravne predpise in skrbimo za individualno reševanje njihovih vprašanj.

Obiščete nas lahko na naši spletni strani www.dashofer.si, kjer boste našli ponudbo strokovnih on-line priročnikov, on-line vestnikov, strokovnih e-gradiv, seminarjev in brezplačnih e-časopisov.

Za dodatne informacije se lahko obrnete na naš oddelek kupcev na tel. 01/43 45 590 ali na brezplačno telefonsko številko: 080 / 80 92. Naši svetovalci vam bodo z veseljem pomagali.

automatic-servis-300x250

AUTOMATIC SERVIS – Moj trenutek dneva

Verovškova ulica 60e, 1000 Ljubljana

W: www.automaticservis.si
E: info@automaticservis.si
T: 01 511 35 50
FB: www.facebook.com/AutomaticServis

Automatic servis smo največje in najstarejše slovensko podjetje s celovito storitvijo za oskrbo podjetij in ustanov s prodajnimi avtomati. Z več kot 240 sodelavci, z 10.000 -imi prodajnimi avtomati in v okviru 5-ih poslovnih enot po celotni Sloveniji poskrbimo za najlepše trenutke dneva. Storitev imamo podkrepljeno s tremi certifikati (ISO 9001, ISO 14001 in Codex alimentarium). Kakovost je za nas več kot certifikat, je način našega razmišljanja, delovanja in razvoja. Tako že 26 let utrjujemo mesto vodilnega ponudnika storitev oskrbe s prodajnimi avtomati v Sloveniji.

Smo ljubitelji kave in poznavalci umetnosti priprave vrhunskega espressa. Svoje delo opravljamo s posluhom za želje in potrebe naših naročnikov in uporabnikov. Stvari kot so osebna pozornost, najvišja možna zagotovljena kakovost in varnost ter stroga presoja označujejo naš pristop pri zagotavljanju najvarnejšega in najkakovostnejšega trenutka dneva za naše naročnike in uporabnike

 Banner

Računovodski servis Proevent d.o.o.

Janez Levec

W: www.racunovodski-servis.si
E: racunovodstvo@proevent.si
T: 01 300 32 10

Proevent, d. o. o., je podjetje, ki se ponaša s široko mrežo dejavnosti – od računovodskega servisa, vse do organizacije dogodkov, postavljanja sejemskih konstrukcij in izposoje opreme za različne dogodke.

Poudarek računovodskega servisa je popolna storitev in prilagoditev potrebam naročnika. Ne samo, da računovodski servis Proevent naročniku ponuja vse računovodske programe, temveč za vse naročnike tudi vodi in spremlja poslovanje, ponuja davčno, administrativno in poslovno svetovanje. Kader je izjemno podkovan, z dolgoletnimi izkušnjami in izredno natančnostjo. Prednost, ki jo zaznavajo naši naročniki, so dostopnost cen, oblikovane po njihovih potrebah, brez skritih strokov, in kar je najpomembneje, zaključno poročilo je vključeno v ceno. Tudi lokacija samega servisa je dostopna z možnostjo brezplačnega parkiranja. Več na www.racunovodski-servis.si.

Druga dejavnost podjetja, usmerjena v organizacijo in celovito podporo pri organizaciji dogodkov vseh vrst, pa se ponaša z 20-letno tradicijo. Podjetje je vaš najtesnejši partner pri izvedbi vašega sejemskega nastopa ali organizaciji (ne)formalnega dogodka. Za naročnika poskrbimo za vso tehnično izvedbo, kreativo, transport, namestitev ipd. Poleg tega pa Proevent pod svojim okriljem organizira večje in izjemno prepoznavne (sejemske) dogodke, kot so Otroški bazar, Študentska arena, Informativa, Festival za tretje življenjsko obdobje idr.

Več na www.proevent.si.

 

Materialni sponzorji dogodka 500 podjetnic 2016:

 

manner

Manner

W: www.manner.com
FB: www.facebook.com/Manner.Slovenija

krona

KRONA usnjena galanterija

Pot pod hribom 9, 1230 Domžale

Andreja Korbar Korenčan
W: www.unikatne-torbice.si
E: krona.dom@gmail.com
FB: Unikatne torbice
G: 031 618 773

 • izdelovanje unikatne usnjene galanterije
 • izdelava usnjenih izdelkov po naročilu
 • poslovna galanterija
 • gostinski program
 • popravila usnjene galanterije
afrodita cosmeticsafrodita

KOZMETIKA AFRODITA – LEPA V SVOJI KOŽI

Že od leta 1970.

KOZMETIKA AFRODITA d. o. o., Kidričeva 54, 3250 Rogaška Slatina
W: www.kozmetika-afrodita.com
FB: KozmetikaAfroditaslo
T:  + 386 3 812 11 60

Kozmetika Afrodita, vodilna slovenska kozmetična hiša, je strateško načrtovana blagovna znamka trajne in konstantne kakovosti. Številne potrošnike doma in po svetu navdušuje z inovativnimi, zdravju in koži prijaznimi izdelki za nego kože. Preko 600 jih imajo v svojem prodajnem asortimanu. V lastnih laboratorijih razvite formule izdelkov temeljijo na visokem deležu naravnih aktivnih sestavin ter ne vsebujejo parabenov, silikonov, parafina, alergenih parfumov in umetnih barvil. Vsi izdelki so podvrženi natančnim fizikalno-kemijskim, mikrobiološkim in dermatološkimim testom, nadzorom pediatra ter testom učinkovitosti, vendar nikoli niso testirani na živalih.

Glavno vodilo Kozmetike Afrodita je visoka in konstantna kakovost, ki jo potrjuje izpolnjevanje zahtev mednarodnega standarda ISO 22 716 iz načel ključnega stebra nove evropske zakonodaje na področju kozmetike – Good Manufacturing Practices (GMP). Zato ni naključje, da se je blagovna znamka Kozmetika Afrodita že četrto leto zapored uvrstila med TOP 50 najboljših storitvenih znamk v Sloveniji po izboru potrošnikov.

SUPERIORNI ANTI-AGING:

Inovacija 3 PEPTIDES predstavlja napreden pristop k anti-age negi kože, ki se izraženim znakom staranja zoperstavlja na ravni njihovih vzrokov ter kožo tako pomladi od znotraj navzven!

Z močjo biološko-aktivnih peptidov deluje neposredno na kožne celice ter z reaktivacijo vrste dermalnih in epidermalnih genov obudi njihov mladostni potencial! Celice spodbudi, da se hitreje delijo ter sintetizirajo več kolagena, elastina in hialuronske kisline. Posledično upočasni kronološko in fotostaranje kože ter jo vsestransko pomladi:
kožo opazno učvrsti,
• zgladi kožni relief ter
• deluje z intenzivnim učinkom korekcije gub!

Razvojno dovršene, visoko zmogljive formule izdelkov 3 PEPTIDES zagotavljajo superiorno anti-age nego vseh vrst kože po približno 30. letu starosti ter so še posebej priporočljive za kožo, podvrženo prezgodnjemu staranju – bodisi zaradi notranjih ali zunanjih dejavnikov.
Idealna izbira za reševanje najzahtevnejših kožnih stanj ter za vse, ki od anti-age nege preprosto pričakujejo več!

martina zorc

Martina Zorc – Klub 678

W: klub678.si
E: martina@klub678.si
FB: www.facebook.com/Klub678

Tokrat se dogodka 500 podjetnic udeležujem prvič (yay, se veselim!), in to v kar štirih vlogah – udeleženke, razstavljalke / sponzorke, “Dedka Mraza” z darilom v darilnih vrečkah / torbah in radovedne mentorice, ki že komaj čaka izvedeti, komu bo šla nagrada, moj 6-mesečni spletni tečaj “VEČ življenja, VEČ denarja” (več info, če ste tako “firbčni” kot jaz, najdete na strani www.klub678.si/vec-zivljenja-vec-denarja/… mimogrede, investicija v ta tečaj je sicer 1.297 EUR + DDV, ena srečnica pa ga dobi popolnoma brezplačno!).

Upam, da vas bom imela na dogodku priložnost osebno spoznati – oglasite se pri razstavnem prostoru Kluba678, ker za vse, ki me obiščete, pripravljam še eno presenečenje!

Vabljeni k prijavi na brezplačne podjetniške nasvete in novice na spletnem mestu Klub678.si ter v Facebook skupino “Podjetništvo danes”: www.facebook.com/groups/podjetnistvo.danes!

 gropik

Gropik d.o.o.

Orla vas 13, 3314 Braslovče

Tjaša Grobelnik
W: www.gropik.si
E: info@gropik.si
T: 041 771 236

V Gropiku svojo zgodbo pišemo že več kot 25 let. Lastni proizvodnji usnjene galanterije smo kmalu dodali prve proizvode iz uvoza in našo ponudbo zelo hitro širili na asortiman poslovnih in promocijskih daril. Danes nudimo zelo široko paleto poslovnih in promocijskih daril številnih tujih dobaviteljev in izbranih slovenskih etno-proizvajalcev.

Našo ponudbo prilagodimo individualnim željam naših strank, z aranžiranjem, logotipno opremo in dotiskom.

Veselimo se vašega obiska v našem razstavnem prostoru.

 erilo

Erilo d.o.o.

Lavričev Trg 8, 5270 Ajdovščina

W: www.erilo.eu
E: erilo.doo@gmail.com
M: 041 636 791
FB: www.facebook.com/erilo.caji

V zadnjih letih v Sloveniji popijemo vedno več čaja in se na čaj tudi vedno bolj spoznamo. Zato skrbimo, da uvažamo najkakovostnejše čaje, zelišča in tudi kavo. Pogosto dodajamo nove čaje, tako da se najde nekaj za vsak okus. Naše čaje lahko najdete v različnih lokalih po celi Sloveniji, oskrbujemo pa tudi hotele in restavracije.

Končno pa smo odprli tudi trgovino v Ljubljani (v Hipermarketu Mercator na Šmartinski 102), tako da dobrodošle, drage dame, izbira je res velika! :)

 minimax

MiniMAX

SAOP d. o. o., Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici

W: www.minimax.si
E: info@minimax.si
T: 080 14 50
FB: www.facebook.com/spletnoracunovodstvo.minimax

Ko sem se danes malo bolj sprehajala po miniMAXu, mi je prišlo na misel tole …

Diši po popolnem moškem, ki bi ga imela vsaka …
Pameten, lep, bogat, tih, varen, razumevajoč;
Uporabiš ga kjerkoli in kadarkoli;
Uboga, svetuje, posluša, predlaga, dela, pomaga, popravlja, pospravlja, usmerja;
Ne nerga, ne pije piva, ne smrči in celo svetuje nakup v spletni trgovini;
Lahko ga sredi pogovora in uporabe zapustiš in se ne pritožuje,
ko se vrneš, te čaka tam z vsemi spomini na skupaj preživete ure;

Le ena razlika je … in sicer, popolni moški ne obstaja, popolni miniMAX pa ja.
In njegove popolnosti še ni konca, še se bo razvijal …

Zvonka Roner, uporabnica miniMAX-a

No, nismo popolni, a lahko se zanesete na to, da za miniMAXom stoji podjetje z 80 zaposlenimi, ki vam podporo nudijo brezplačno. miniMAX pa dobite od 10 EUR mesečno. Brezplačna predstavitev…

 Parisax senčilo za veke

Parisax

MS Studio, Sedej Meri s.p

E: parisax@parisax.si
M: 051 318 185
FB: www.facebook.com/catbeautyclub

Blagovna znamka Parisax je trenutno ena izmed vodilnih brendov v lepotni industriji ter glavni partner največjih umetnikov ličenja. PARISAX ličila odlikuje širok asortiman izdelkov, ki jih odlikuje izjemna tekstura, dolga obstojnost, široka izbira odtenkov in izjemna cena. To boste lahko tudi same preverile, saj bo podjetje Parisax vsaki podjetnici podarilo senčilo za veke. Pripeljali smo jih v Slovenijo z namenom, da uporabnicam, ki si želijo lepo naličen obraz in brezhibno urejen izgled ponudimo izdelke, ki so preprosto oblikovani, lahki za nanos, obstojni, ter navsezadnje prijazni tudi do živali.

Želimo si, da bi PARISAX požel pozornost sodobnejših uporabnic tudi v Sloveniji in s tem pripomogel, da bodo ulice, domovi in delovna mesta polnejša zadovoljnejših, neobremenjenih in do potankosti urejenih dam, ki se zavedajo kako pomembno je pustiti vtis urejenosti in stanovitnosti. Svojo konkurenčnost kažemo s tem, da so naše cene Parisax izdelkov med najcenejšimi v Evropi, ter da smo Vaš zanesljiv lepotni partner na vsakem koraku.

 alchemy-logo-black-basic-300x244

PERPER d.o.o. – kozmetika ALCHEMY

PREPUSTITE SE LUKSUZNI PREOBRAZBI, V KATERI BO UŽIVALO CELOTNO TELO …
PREPUSTITE SE ALCHEMY-ju.

Mariborska c.88, Ek Center 3000 Celje
W: www.alchemynaturals.eu
E: info@alchemynaturals.eu
E: ines.stankovic@gmail.com
T: +386 59 222 000
G: +386 31 748 113

ALCHEMY je naravna kozmetika, ki je nastala s holističnim pristopom k lepoti. Zagotavlja takojšnji učinek s trajnimi in pozitivnimi spremembami.

Vsebuje najbolj plemenita, čista in organska olja iz celega sveta, v kombinaciji s sodobnimi sestavinami, ki so ekstrakti v najmočnejši obliki in učinkovito delujejo proti vsem znakom neravnovesja in staranja kože.

ALCHEMY kolekcija izdelkov intuitivno pospešuje naravne procese kože in ji omogoča, da ponovno zadiha in opravlja svoje “primarne” funkcije.

 Gajcom

Gajcom d.o.o.

Pot heroja Trtnika 45, 1000 Ljubljana

W: www.gajcom.si
W: www.garderoba.si
T: 01/5422300

Gajcom smo ekipa, ki dobavlja in tiska dobre majice. Mi smo tista mala tiskarna, ki je mahnjena na res dobre majice. Nič ne moremo za to – smo se pač zaljubili v majice. Kadar tiskamo majice, smo srečni, nasmejani.

Zato so srečne tudi naše stranke, ko majice dobijo v roke. In seveda se to prenaša na tiste, ki majice na koncu nosijo. Prav te ljudi imamo ves čas v mislih. Noben izziv ni prevelik za nas, za še tako petične stranke najdemo dobre rešitve. Čeprav so naši izdelki dostopni za vse debeline denarnic, kakovost presega našo ceno.

Neradi se hvalimo, zato nam je tole šlo težko izpod prstov. Ampak včasih je treba pač povedati, kar je res. Mi dobavljamo in tiskamo res dobre majice, pisane na kožo vsakemu naročniku posebej.

Priporočite nas lahko:

 • moto in avto klubom
 • športnim društvom in ekipam
 • glasbenim skupinam, orkestrom in zborom
 • podjetjem, ki se ukvarjajo z visoko tehnologijo in IT rešitvami

Obljubimo, da bomo za vse kontakte odlično poskrbeli.

P.S.: Prav lepo pa vas pozdravljajo tudi fantje in dekleta iz naše Garderobe, tiskarne unikatnih majic v Koloseju. Včasih lahko dobro potiskana majica zadnji hip reši zabavo!

 party shop

Party shop Kolosej

Pot heroja Trtnika 45, 1000 Ljubljana

W: www.party.si
FB: Party shop Kolosej

V Party Shopu je največja izbira party programa na enem mestu v Sloveniji. Na 150 m2 si lahko izbirate med več kot 10.000 različnimi izdelki za zabavo. Nudijmo vse za organizacijo rojstnih dni, obletnic, porok in vseh ostalih zabav.

Med največjo paleto balonov, ki vam jih napihnejo s helijem ali zrakom, boste nadvse navdušeni. Nudijmo pa vam tudi kostume, lasulje in vse ostale dodatke za Pusta in Karneval skozi vse leto.

 Tjaša Vodeb_myunikat_logo

Myunikat – art by Tjaša Vodeb 

W: www.myunikat.si
E: tjasa.vodeb@myunikat.si
F: myunikat – art by Tjaša Vodeb
Instagram: myunikat

To je unikaten nakit, s katerim boste pritegnile poglede mnogih, saj boste drugačne, posebne in unikatne, živahne in pisane barve pa bodo popestrile in polepšale marsikatero vašo kombinacijo oblačil.

LucijaCOACHING

Lucija coaching

W: www.lucijacoaching.com
E: info@lucijacoaching.com
FB: Lucija Coaching
G: 040 590 458

Lucija Coaching podarja eno mesečni program Boba Proctorja Thinking Into Results v vrednosti 500 €.

Ena izmed nagrajenk coachinga v Termah Ptuj, ki so ga organizirale 500 podjetnic je svojo izkušnjo z Lucijo zapisala takole: “Trening je zelo učinkovit, prilagojen na posameznika in resnično pripomore do več poguma in samozavesti. Ta trening bi priporočala vsem, ki so pripravljeni zaživeti v svoji polnosti!”

Barbara Meza - Barbio's, Moje Finance; Ljubljana, Slovenija 25.08.2014 Foto: Jure Makoveclogo z senco z napisom

Barbio’s Barbara Meža s.p.

Cikava 41, Grosuplje

W: www.barbios.si
E: barbara.meza@barbios.si
FB: https://www.facebook.com/biogetta/

Že od nekdaj sem rada packala po kuhinji in tako za domače potrebe marsikaj preizkušala. Še posebej po rojstvu otrok sem čedalje večjo pozornost polagala na to, kaj in kako kuham, kakšne obroke jemo in kakšne sestavine uporabljam.

Z Biogetto sem si kuhanje zelo olajšala in poenostavila. Pa še vsi okoli mize so bili nasmejani! Biogetta jedem da odličen okus, obenem je pa čisto brez kemije: nobenih aditivov, konzervansov, ojačevalcev okusa in podobnega sr… :)

Tako je sčasoma nastala ideja za moje podjetje, kjer poleg Biogette pripravljam še zeliščne soli: Bio konopljino sol, Bio provansalsko sol in Bio mediteransko sol. Vse, kar potrebuješ za okusno jed v samo enem lončku!

Enostavne domače recepte za pripravo pa najdeš na spletni strani www.barbios.si

branjevka logo večja kakovost

E – Branjevka; RAST TIM d.o.o.

Vesca 18, 1217 Vodice
Tadej Grm
G: 051 247 552
E: tadej@e-branjevka.si

Smo mlado podjetje, ki se ukvarja z dostavami kakovostnega sadja in zelenjave v lepo izdelanih lesenih gajbicah. Dostavljamo za različna podjetja, kjer jim je ni vseeno za svoje zaposlene. S tem podjetje pripomore do zadovoljenega in motiviranega kadra v podjetju ter zdravega prehranjevanja med delovnim časom.

 Špecerija

Špecerija … dela za vas

Nove prehrambene ideje, gostinstvo in spletna trgovina, Ljubljana

W : www.specerija.si
E : info@specerija.si
T : 041 677 359
FB: www.facebook.com/specerija

Kaj skuhati danes za kosilo? Vprašanje, ki si ga pogosto zastavljate in vam nemalokrat povzroča preglavice. Naj vam pri tem pomagamo mi.

Pri Špeceriji vam vsak teden nudimo raznolike recepte, zdrave ter lahke za pripravo. Čas priprave niha med 30-40 minut, odvisno od tega kako spretni ste v kuhinji. S Špecerijo boste uživali hrano, ki je hranljiva in bogata z vitamini ter vlakninami ter vsebuje veliko sveže zelenjave. S povdarkom na sveže pridelanih lokalnih sestavinah boste sebi darovali uravnoteženo prehrano in s tem izboljšali vaše počutje.

Kako Špecerija deluje?

Mi planiramo, preizkusimo, dostavimo – vi morate samo še skuhati!

Poskrbimo za načrtovanje vsakodnevnih obrokov ter nakupovanje potrebnih sestavin. To pomeni, da vam dostavimo potrebne sestavine skupaj z skrbno pripravljenimi recepti za uravnoteženo in zdravo prehrano. Omogočimo vam, da brez stresa uživate v pripravi kakovostnih obrokov za vašo družino.

Sestavine potrebne za pripravo vsakodnevnih obrokov vam skupaj z recepti dostavimo na vaš dom ob ponedeljkih med 17 in 22.uro.

Vrečka Špecerije s tremi (3) recepti za 2 ali 4 osebe. Brezplačna dostava.

Zdaj vam preostane samo še skuhati kosilo ali večerjo. S pomočjo naših receptov opisanih v podrobnih korakih bo enostavno za vas in člane vaše družine pripraviti okusen in zdrav obrok.

PREVZEMI SVOJO BREZPLAČNO VREČKO ŠPECERIJE z receptom in sestavinami ob izhodu.

 LOGO

Higienski vložki Drion

Matjaž Kukovec, Vitalzen d.o.o.
Pegamova ulica 10, 1000 Ljubljana

W: www.vitalzen.net
M: +386 (0)41 266 427
T: +386 (0)5 9977 990
F: DrionEurope
Skype: matjaz_vitalzen

Higienski vložki Drion imajo visoko vpojno jedro. So mehki na dotik in ne dražijo kože. Zagotavljajo občutek suhosti, bombažna vlakna pa omogočajo prehod zraka in dihanje kože. Nevtralizirajo neprijetne vonjave, so mehki, anatomsko oblikovani in zanesljivi. Zmanjšujejo možnosti razvoja bakterij in ne spreminjajo naravne kislosti vaginalne sluznice. So sterilni in hermetično zaprti ter niso beljeni s pomočjo klora in ne vsebujejo plastike ali sintetičnih materialov.

Na voljo v Sanolaborju, izbranih lekarnah in specializiranih trgovinah.

Poglejte v zloženko Drion >>

 Emmident

Emmi dent Slovenija

Pisarna Šempeter, Rimska cesta 98 a, Šempeter v Savinjski dolini

W: dentprofilax.wix.com/zobna-higiena
M: 040 932 204
FB: www.facebook.com/emmident.slo

Emmi dent je blagovna znamka, ki očara. Vrača samozavest, seje pozitivno energijo in vrača lep – zdrav nasmeh. Ali si lahko zamislite, da od danega trenutka dalje, s pravilno ustno higieno, lahko nevede vplivate na zdravje celotnega telesa?

Z novo, revolucionarno tehnologijo čiščenja s 100% ultrazvokom je sedaj to mogoče. Nežno, brez drgnjenja in trenja, brez abrazvinih sredstev, brez gibov. Ultrazvok dela za Vas.

Od prvega zobka do proteze, brez stranskih učinkov. Znebite se zobnega kamna, oblog, zadaha, bakterij v ustih in strahu pred zobozdravnikom. Čistimo pod implantati, mostički, zobnimi aparatii in še in še. Sedaj nam je končno dana možnost, da lahko sami v veliki meri vplivamo na zdravje in enkratno počutje.

V pisarni Emmi dent v Šempetru so na voljo organizirana predavanja o negi ustne votline in boleznih, ki jih povzročajo škodljive in skrite bakterije v ustih. Trudimo se zagotoviti predavanja v podjetjih, saj ugotavljamo, da so pravi podjetniki zelo naklonjeni dobremu počutju svojih zaposlenih.

Našo brezplačno svetovalnico lahko pokličete vedno in za vsako informacijo. Tudi za dogovor o terminu predavanja: 080 34 20

 sabina fimo fantazijaFimo fantazija, unikaten ročno izdelan nakit iz polimerne gline

Sabina Recek Korenčan, osebna dopolnilna dejavnost
Ježa 92, 1231 Ljubljana Črnuče

W: fimofantazija.wordpress.com
E: fimofantazija@gmail.com
G: 041 349 971
FB: fimofantazija.handmade
Flickr: www.flickr.com/photos/127130010@N06/
Pinterest: www.pinterest.com/ffantazija
Etsy: www.etsy.com/shop/Fimofantazija
Instagram: www.instagram.com/fimo.fantazija.rksabina/
Folt Bolt: Sabina-Recek-Korenchan-Fimo-Fantazija

Nakit Fimo fantazija je izdelan iz polimerne gline, ki jo kombiniram z dekorativnimi dodatki – vrvicami, različnimi perlicami, češkimi kristali, usnjenimi in svilenimi trakovi, različnimi kovinskimi elementi in zaponkami. Razvila sem lastne, inovativne tehnike oblikovanja in barvanja polimerne gline, zaradi česar so moji izdelki tako zelo izstopajoči, nenehno raziskovanje in učenja pa vdahne mojim pisanim izdelkom še posebno čaroben karakter.

Navdih jemljem iz narave, iz umetnosti in vsega lepega, kar nas obdaja, mladostno navihanost pa s svojimi idejami dodata moja dva otroka, sin Rok, oblikovalec, ter hči Klara, modna navdušenka. Vsak kos je izdelan ročno in unikaten ter mu v širšem prostoru ni podobnega.

Ko torej želite zablesteti in k izbrani garderobi dodati še piko na i, je pisan, unikaten, fantazijski nakit Fimo fantazija prava izbira.

 Svetlobni_vodnik_001

Svetlobni vodnik

Ustvarjalke svetlobnega vodnika: Ana Kolenc, Manica Čelofiga in Kaja Pogačar

FB: Svetlobni vodnik

Svetlobni vodnik avtorjev Ane Kolenc, Nejca Boljke in Urške Lan je prva energijska inovacija v obliki osebnega rokovnika. Je knjiga, ki vsebuje vkodiran svetlobni zapis v besedilu in ob podpori energijskih portalov – slik. Obsega napotke v obliki časovnih intervalov, terminov skozi celotno leto, ko je energija v naravi na voljo, da nas podpre pri vsem, česar se lotevamo v naših življenjih. Pokaže nam načine, kako skozi izvajanje določenih ritualov, lahko dosežemo nova osebna spoznanja in napredek na vseh področjih življenja.

Svetlobni vodnik je svetlobna tehnologija, na podlagi katere se rojevajo nove zgodbe, ki jih podpira energija srca. Dve izmed njih sta Srčna hrana in Dogodki za ženske, kjer svoje moči in energijo združujemo Kaja, Manica in Ana. Odločile smo se, da se odpremo vibracijam ljubezni, miru in blagostanja. Vsak mesec med vas sejemo izdelke, ki so pripravljeni z energijo srca in ljubezni. Decembrski srčni piškotki, zimska mešanica začimb in čokoladni tartufki so le eni izmed njih. V marcu vam srce zaigra na piškotke sreče, ki so hrustljavi, veganski in iz sestavin brez glutena. Pripravljamo tudi kulinarična izobraževanja, delavnice in timbuildinge.

Vrednost svetlobnega vodnika je 52,00 evrov.

 andrej ule


Maser Andrej – masaža HempTouch

Prešernova 26, 8210 Trebnje

W: www.dobrozame.si
M: 041 932 905

Masaža HempTouch se izvaja s posebnim oljem, pridelanim iz industrijske konoplje. To dejansko ne dela nihče, ker je kar drago. Poleg tega uporabljam kombinacijo ŠVEDSKE in HAVAJSKE masaže in zagotavljam popolno sprostitev in lahko rečem, da deluje tudi antistresno.

Pa še o meni. Profesionalno sem pričel masirati, ker so mi vsi moji masiranci že na tečajih govorili, kako dobro masiram. Izkušnje sem pridobival tudi v zdravilišču. Delam resnično z velikim veseljem in po izjavah veliko izjemno zadovoljnih strank “Imate zlate roke” sem tudi sam prepričan v to.

 mali posastko

Mali Pošastko

W: www.lucijacoaching.com
E: mali.posastko@gmail.com
FB: Mali pošastko
M: 040 590 458 (Lucija Smolnik)

Mali pošastko je knjiga, ki je nastala kot spoj ustvarjalne energije mame Lucije Smolnik in njene desetletne hčerke Katarine. Deset zgodbic, ki opisujejo dogodivščine Malega pošastka, je združenih z mislimi o notranjem svetu človeka, ki so odsev povedanih zgodb.

Knjiga vas popelje na odkrivanje novih svetov z željo spodbuditi zavedanje o sebi. Pridružite se Malemu pošastku na sprehodih po mestu.

svet veselja

 

SVET VESELJA – Center za razvoj osebnosti in širjenje zavesti

Maja Martinuč, terapevtka za prebujanje veselja
W: www.svetveselja.si
E: info@svetveselja.si
M: 040 624 276
FB: Svet veselja

Namen in vizija našega centra je ponovno obuditi veselje in zaupanje v lastne zmožnosti in potenciale. Veselje je naravno stanje naše biti, ki v naše življenje prinaša čudovite izkušnje. Te resnice mlajši otroci še niso pozabili, zato svoje veselje izražajo radostno in brez zadržkov, saj se ne sprašujejo o svojih pomanjkljivostih, vendar popolnoma živijo sebe in svojo resnico. Ste vi pozabili na svojo ali jo še znate živeti?

Nudimo vam terapije Prebujanje veselja, ki bodo zanetile iskrice radosti v vas in vam pomagale ustvariti življenje, ki si ga želite živeti.

rebecca

REBECCA

Miklošičeva ulica 1 (Grand hotel Union), 1000 Ljubljana

W: www.rebecca.it
FB: rebeccanakit
instagram: rebecca_jewelry

Italijanska znamka Rebecca, ki se je rodila v Firencah leta 1998 je resnična zvezda v svetu modnega nakita. Od samih začetkov je njeno glavno vodilo inovativnost – neprestano eksperimentira z materiali in oblikami. V njenih kolekcijah se je tako pojavil že zdavnaj pozabljen bron v osupljivi kombinaciji z rumenim ali rdečim zlatom. V 15 letih v svetu nakita je postala prava ikona stila in mode saj ima prav vsak kos nakita edinstven značaj.

Rebecca ustreže različnim okusom, ki segajo vse od klasičnega do ekscentričnega. Po zaslugi izjemno kakovostnih in inovativnih izdelkov, primernih za vsak žep, ki so vedno v koraku z najnovejšimi modnimi smernicami zasije z njo prav vsaka dama, ki jo nosi.

perunika

PERUNika – Inovativna smer oblikovanja

W: www.perunika-janusha.si
E: info@perunika-janusha.si
FB: PERUNika
M: 0038641936716

Izražanje preko ročnih del je moj način življenja od otroštva dalje. Ko z lastnimi rokami izražam svojo notranjost in nastane nekaj lepega, se počutim izpolnjeno. Pomembna je sporočilnost izdelka in moč, ki jo bo izžarevala lastnica.

Nakit „po meri“ – zakaj ne? Z veseljem prisluhnem željam naročnika/ce in izdelam nakit, ki ga potrebuje. Unikatni nakit blagovne znamke PERUNika je prepoznaven po svojstvenem načinu oblikovanja.

Ogrlice iz barvitih žic zaradi svojevrstnega načina zapenjanja, oz. zaključka, krasijo tudi hrbtni del vratu. Novo smer oblikovanja predstavlja edinstveni nakit iz robustnih barvnih žic z vdelano nežno idrijsko čipko. Ročno izdelan unikatni nakit ter drugi okrasni izdelki imajo certifikat Art&Craft Slovenija

Nakit je zelo lahek in primeren za vse priložnosti – od vsakodnevnih opravil do raznih svečanih dogodkov. Materiali niso alergeni.

floral image

Floral Image Slovenija

W: www.floralimage.si
E: bozo@floralimage.si
G: +386 41 342 115

Naše možnosti najema cvetja za podjetja vnašajo barvo v poslovno okolje po vsem svetu. Naši čudoviti, realistični aranžmaji, ki ne potrebujejo vzdrževanja, ostanejo barviti in sveži skozi vse leto. Ne bo vam treba menjati vode ali skrbeti za odstranjevanje ovenelih listov in odpadlih cvetov.
Ker naši cvetlični aranžmaji ne povzročajo alergij in so odporni na vpliv klimatskih naprav in ogrevanja, jih je mogoče uporabiti v vseh okoljih ali klimatskih pogojih. Seveda smo pomislili tudi na finančno plat. Z našim cvetjem boste v primerjavi s svežim vsako leto prihranili. Ponudba brez primere!

Ponujamo veliko izbiro aranžmajev, ki jo nenehno posodabljamo glede na nove svetovne cvetlične trende in trende notranjega opremljanja. S pestrim izborom barv in dizajnov bomo v sodelovanju z vami poskrbeli, da bo podoba vašega podjetja vedno sveža.

Aranžmaji Floral Image so na voljo za kratkoročni ali dolgoročni najem in so primerni za vse vrste podjetij. Cvetlice vam bo naša prijazna lokalna ekipa dostavila vsak mesec, zato bo podoba vašega podjetja vedno sveža in privlačna.

Pokličite za BREZPLAČNI POSKUSNI TEDEN!

Za več informacij o naših izdelkih, cenah in storitvah pošljite sporočilo naši prodajni ekipi oziroma nas pokličite in vam bomo vse razložili.

Poglejte si letak ponudbe na tej povezavi >>

NOW logoWebCRYSTAL_logo_09_hi resLOGO POMEOLfruit of the earth

Bimedia d.o.o. – Hiša zdravja

W: www.hisa-zdravja.si
FB: Hiša zdravja, NOW Slovenija, Zdravo hujšanje
T: 080 80 12

Podjetje Bimedia d.o.o., pod imenom in spletno stranjo Hiša zdravja ponuja pester izbor izdelkov za zdravje in nego telesa. Poleg tega pa nudi tudi individualno strokovno svetovanje na področju prehrane in prehranskih dopolnil, ki ga izvaja magistra inženirka prehrane.

Pod svojo streho združujejo kar 6 blagovnih znamk z več kot 100 izdelki in sicer:

Več informacij o izdelkih in njihovi uporabi so na voljo na brezplačni telefonski številki 080 80 12.

naracamicie

NARACAMICIE – bluze / srajce / modni dodatki

Nara trend d.o.o., Otok 24, 8332 Gradac
W: www.naracamicieljubljana-shop.si
E: info@naracamicie.si
G: 040 460 360

Prodajna mesta:
NARACAMICIE Citypark, Šmartinska c.152G, 1000 Ljubljana, T: 01 541 1962
NARACAMICIE Mercator center Ljubljana, Cesta Ljubljanske brigade 33, 1000 Ljubljana, T: 01 518 7412

Že od nekdaj velja pregovor, da obleka naredi človeka. V poslovnem svetu, kjer je prvi vtis izjemno pomemben, pa to velja še toliko bolj. In pomemben del vsake obleke sta prav bluza ali srajca, ki predstavljata osnovni kos garderobe prav vsake podjetnice.

V podjetju Nara trend se lahko pohvalijo z izjemno ponudbo raznolikih bluz in srajc blagovne znamke NaraCamicie na enem mestu v Sloveniji.

NaraCamicie je mednarodno priznana italijanska blagovna znamka kakovostnih bluz in srajc za vse priložnosti. V njihovi široki ponudbi najdete preko 200 različnih modelov, od enostavnih klasičnih do izjemno modnih in izvirnih. Njihove prodajalne najdete v Mercator centru v Šiški in v Cityparku v BTC-ju v Ljubljani.

Vabimo vas, da obiščete njihovo Facebook stran: »NaraCamicie Ljubljana«, kjer lahko redno spremljate njihove aktivnosti v obeh prodajalnah.

 

 Sponzorji, ki so poskrbeli, da ne boste ne lačne, ne žejne:

 

vina koperBlagovne znamke

Vinakoper d.o.o.

Šmarska cesta 1, SI-6000 Koper

W: www.vinakoper.si
E: vinakoper@vinakoper.si
T: +386 5 6630 115

Plemenitost in žlahtnost naših vin sta dediščini tisočletne tradicije vinarstva in vinogradništva slovenske Istre ter sad izjemnih naravnih danosti istrske zemlje valovitega obalnega gričevja. V podjetju Vinakoper s spoštovanjem in častjo, že od ustanovitve leta 1947 pridelujemo vrhunsko žlahtno kapljico.

Na desetih sončnih vinogradniških legah na 570 hektarjih negujemo različne vinske sorte, ki so svoj dom našle ob avtohtonima refošku, rubinastemu kraljevskemu vinu, in malvaziji. V veličastni kleti, zgrajeni iz značilnega istrskega peščenjaka, letno pridelamo štiri milijone steklenic različnih sortnih in zvrstnih vin. Vse to odslikuje naši najvišji vrednoti: sonaravno pridelavo in visoko kakovost. Tako boste v plemeniti cvetici, bogati strukturi in sadni aromi naših vin začutili bližino morja, flišno-lapornato zemljo, živahnost in sonce mediteranske Istre.

mattoni voda

Mattoni in Magnesia – Več kot le mineralna voda

Aleš Miklaužič, SPEM Komunikacije za KMV

W: www.magnesia.si in www.mattoni.si
E: ales.miklauzic@spem.si
G: +386 41 216 636

Mineralne vode niso le sredstvo za potešitev žeje. Danes jih razumemo kot pijačo, ki izboljša naše kulinarične navade in pomembno obogati naše doživetje ob uživanju najljubših pijač ter jedi.

Magnesia: edinstvena in poživljajoča
Naravna mineralna voda Magnesia med potjo po globinah narave premaguje sloj kamnin, ki je še posebej bogat z magnezijem.

Mattoni: okus iz narave, strast do življenja
Neokrnjena narava v okolici Karlovih Varov in ravnovesje mineralov dajeta enkraten okus tudi mineralni vodi Mattoni. Ta je odličen dodatek k hrani ali kavi, saj minerali zelo učinkovito očistijo brbončice. S požirkom vode Mattoni ob hrani ali pijači boste tako vse okuse občutili bolj intenzivno.

Karlovarské minerální vody, a. s. (KMV) so največji proizvajalec mineralne in izvirske vode v srednji Evropi. Več informacij o podjetju na tej povezavi>>

automatic servis

AUTOMATIC SERVIS – Moj trenutek dneva

Verovškova ulica 60e, 1000 Ljubljana

W: www.automaticservis.si
E: info@automaticservis.si
T: 01 511 35 50
FB: AutomaticServis

Automatic servis je največje in najstarejše slovensko podjetje za oskrbo prodajnih avtomatov, z največ naročniki, največ regionalnimi centri in najbolj dodelanim sistemom kontrole odličnosti. Tu smo, da ustvarjamo najlepši trenutek dneva za vse, s katerimi pridemo v stik.

 

Medijski sponzorji:

 

 tv vas kanal

TELEVIZIJA NOVO MESTO d.o.o. – glavni medijski sponzor

Podbevškova ulica 12, 8000 Novo mesto

Direktorica in odgovorna urednica: Irena Vide

W: www.vaskanal.com

Osrednja regionalna Televizija Vaš kanal je vidna po vsej Sloveniji. V marcu 2016 praznuje svoj 26. rojstni dan, mladostna in sveža s kvaliteto tradicije in pozitivnih informacij. V vseh letih je postala največja in najbolj gledana regionalna televizija v Sloveniji.

Televizija Vaš kanal je televizija dobrih zgodb, zgodb, ki jih iz lokalnega področja ponesejo širom Slovenije. Imate dobro zgodbo, vašo zgodbo? Si jo želite predstaviti v domovih 100.000 gledalcev? Si želite večje prepoznavnosti? Tu je za vas Vaš kanal.

Z vključitvijo v program boste povečali image vašega podjetja, izdelkov in storitev. Širjenje pozitivnih informacij širši javnosti je pomemben dejavnik pri povečanju prodaje. S promocijo na Televiziji Vaš kanal pridobite več kot le oglaševanje – pridobite medijski projekt in prodajno orodje za dosego vaše ciljne publike.

Kontakt:

Marketing Televizije Vaš kanal
Katja Kralj Smrekar, vodja trženja
07 39 30 866, 051 327 013

 tv koper

TV KOPER

W: www.rtvslo.si
E: matej.sukic@rtvslo.si
T: 05/668 53 35
FB: www.facebook.com/tvkoper/

Regionalni TV program Koper – Capodistria ima po Statutu in Zakonu o RTV Slovenija natančno opredeljeno vlogo opravljanja svojih temeljnih funkcij priprave in oblikovanja regionalnega programa vseh zvrsti, ki ga oddaja na svojem kanalu, dopisniškega dela za informativne in kulturne oddaje TV Slovenija in pripravo programa, ki povezuje slovensko manjšino v Italiji z matico. Regionalni TV program, ki ga sestavljajo skoraj v celoti oddaje lastne produkcije, je v današnjem medijskem prostoru pomemben protagonist, ki ne samo obvešča, temveč opravlja poslanstvo sporazumevanja in sožitja v tem večnacionalnem in večkulturnem prostoru.

Posreduje informacije in ustvarjalnost iz skupnega kulturnega in informacijskega prostora, posreduje informacije o sožitju narodov, manjšin, o odprtosti meje, o meddržavnem in medregionalnem sodelovanju. Med osnovne smernice sodi krepitev narodnostne identitete, promocija regije, Slovenije in slovenske manjšine skozi avtorske oddaje, vzpostavljanje partnerstva z regionalnimi TV centri v EU ter stalno preverjanje dosežene ravni in kakovosti. V zadnjih letih je slovenski program koprske televizije dosegel močan razmah in se trdno usidral v zavest slovenskih in zamejskih gledalcev, namreč ustrezne raziskave in meritve gledanosti so zelo zadovoljive.

Regionalni TV program ima tako kot druge evropske regionalne TV hiše z lastno frekvenco tudi lasten informativni program, lastne kontaktne, dokumentarne, magazinske, otroške, mladinske, športne, razvedrilne oddaje, skratka lastno programsko shemo, seveda glede na kadrovske, finančne in tehnične zmogljivosti. Regionalni TV program posreduje svoje oddaje na 27. kanalu, obenem pa se z mnogimi oddajami pojavlja na I. in II. programu TV Slovenija. Regionalni TV program teče od ponedeljka do nedelje v pasu med 18.00 in 19.00 uro, ob ponedeljkih in četrtkih pa tudi v večernem pasu med 22.30 in 24.00 uro.

 LOGO RTV SLO

RTV Slovenija, Oddaja Dobro jutro 

W: www.rtvslo.si
E: pr@rtvslo.si
T: +386 1 475 21 11

 delo logo

ona logo

Delo d.o.o.

Delo d.o.o., Dunajska cesta 5, 1509 Ljubljana
W: dd.delo.si
E: marketingpr@delo.si
T: 01 47 37 580

Delo d.o.o. je že več kot 55 let vodilno in najvplivnejše podjetje na slovenskem medijskem trgu ter pomemben oblikovalec javnega mnenja. Glede na podatke branosti vsaj eno od Delovih edicij bere 752.000 ljudi, kar predstavlja 45% odstotkov celotne populacije stare od 10 – 75 let.

S svojo široko ponudbo dosegamo različne ciljne skupine in svojim bralcem ponujamo vsebine v številnih tiskanih edicijah: Delo, Slovenske novice, Nedelo, Nedeljske novice, Pogledi, Grafičar, Ona, Deloindom, Polet, Rekord, Svet kapitala, Vikend, Sobotna priloga, Odprta kuhinja, Plus 50, Onaplus, v aplikacijah Delo Ekspres in Desetka, ter na spletnih straneh www.delo.si, www.slovenskenovice.si, www.pogledi.si, www.polet.si, www.deloindom.si, www.micna.si, http://gostilne.delo.si.

delo logotipi

 city magazine

City Magazine

W: Citymagazine.si
FB: City Magazine Slovenia

Kontakt uredništvo: Jan Macarol Vrabec
E: jan.macarol@citymagazine.si
G: 031 64 00 92

Kontakt trženje: Janja Prijatelj
E: janja.prijatelj@citymagazine.si
G: 041 78 88 89

City Magazine je najbolj zaželen in najbolj bran brezplačnik za urban življenjski slog v Sloveniji.

City Magazine dobrih 11 let v slovenskem medijskem prostoru predstavlja medij namenjen aktivni in urbani populaciji. Prisoten je na preko 360 izbranih lokacijah po vsej Sloveniji in tako tvori glavni vir informiranja ljubiteljev urbanega življenja v vseh večjih slovenskih mestih. S svojimi vsebinami nikoli ni rumen, populističen ali negativen. Nikoli ne želi biti enak drugim, temveč odkriva trende za prihodnost.

Vsebinsko pokrivamo najrazličenjša področja, a vselej ostajamo v svojih okvirjih. Tako pišemo o urbanih dogodkih, festivalih, koncertih, odkrivamo nove kulinarične trende, v središče velikokrat postavimo modo, z intervjuji predstavljamo posameznike prihajajoče generacije, se posvetimo novim tehnologijam, spremljamo start up podjetja in jim pomagamo pri promociji, ljubimo področja dobrega designa, arhitekture, interjerja. Prav tako pokivamo nekoliko bolj moško temo avtomobilizem, ki je v letu 2015 postala stalna rubrika. Seveda posegamo na področje kulture in tako temeljito predstavljamo glasbene trende, dogajanja na filmskih platnih, ter gledaliških in opernih odrih po državi.

City Magazine živi dvojno življenje. V tisku predstavlja edinstveno platformo na slovenskem trgu, medtem ko na spletu ponuja tiste lifesyle informacije, ki jih drugi mediji na pokrivajo. Iz tega razloga ter zaradi moči blagovne znamke City Magazine, je spletni medij v izjemno kratkem času postal vodila informativna točka o dogajanju, urbani kulturi in sodobnem življenjskem slogu.

logo-svetloba-si

 

Svetloba.si, tvoj vodnik za osebno rast in zdravo življenje

W: www.svetloba.si
FB: Svetloba.si

Portal Svetloba.si je namenjen vsem, ki jih zanima nekaj več. Naš namen je pomagati ljudem, ki začenjajo svojo duhovno pot, jih seznaniti z dogodki in ljudmi, ki jim lahko pomagajo na njihovi osebni poti. Prav tako želimo ponuditi kvalitetno promocijo strokovnjakom in učiteljem s področja osebne in duhovne rasti ter zdravega načina življenja ter jim tako odpreti pot do širjenja svojega znanja širši množici. Podajmo si roko in si medsebojno pomagajmo ter delimo znanje!

Podjetništvo in osebna rast morata iti z roko v roki, če želimo, da nam poslovna pot prinese tudi notranji mir. Zdrav način življenja pa je tista sestavina, ki nam omogoča, da se lažje soočamo z izzivi, ki nam jih podjetništvo prinaša. Naj Svetloba.si postane tvoj partner na tej poti!

V duhu povezovanja smo za vas pripravili BREZPLAČNO članstvo, ki vam omogoča brezplačen vnos do 3 dogodkov na mesec v naš napovednik ter predstavitev na naš portal in s tem učinkovito BREZPLAČNO promocijo za vas.

Za vse bralce pa so na voljo brezplačne DNEVNE INSPIRACIJE, ki polepšajo vsakdan ter PRIROČNIK ZA KVALITETNEJŠI VSAKDAN.

Poleg naštetega omogočamo hiter pregled in izbor aktualne ponudbe na trgu storitev z različnih področij, povezanih z ohranjanjem kakovosti življenja. Na portalu so na enem mestu na voljo ugodnosti, ki jih nudijo najrazličnejši ponudniki.

magma

nadlani

 

Magma media – medijska agencija

W: www.magmamedia.si
E: info@magmamedia.si
T: 070 833 833, 07 30 99 505

Ponujamo vam:

 • REKLAMNE TABLE IN NAPISI
 • HITRO TISKANJE (DIGITALNI TISK)
 • MEDIJSKO POSREDOVANJE
 • JUMBO PANOJI (BILLBOARDI)
 • MOBILNI JUMBO PANOJI
 • MEGABOARDI OB AC
 • ČASOPIS NADLANI: www.nadlani.si

 

revija direktor
Revija Direktor – revija za ljudi, ki vodijo

Odgovorna urednica, Simona Lobnik Ambrožič

E: urednistvo@revija-direktor.si
W: revija-direktor.si

»Vse je mogoče, če le imamo dovolj velike sanje in zadosti poguma, da jim sledimo,« v enem izmed uvodnikov zapisuje odgovorna urednica Revije Direktor, Simona Lobnik Ambrožič.

Tiskana in spletna Revija DIREKTOR vsak mesec predstavlja posameznike, podjetja in njihove uspešne zgodbe ter tako deluje s ciljem povezovanja, prepletanja dobrih praks, obveščanja, izobraževanja in svetovanja. V reviji strokovnjaki z različnih področij pišejo o vodenju, financah, tehnologiji, pravu, izobraževanju, prodaji, marketingu in drugih temah, intervjuvanci razkrivajo svoje zgodbe, kolumnisti svoja stališča, v vsaki številki pa se dotaknemo še mehkih veščin in življenjskega sloga vodilnih.

Pišite nam na urednistvo@revija-direktor.si in si zagotovite svoj tiskan izvod ali prelistajte revijo na: revija-direktor.si

radio 2

Radio 2

Stegne 11b, 1000 Ljubljana

W: www.radio2.si
E: info@radio2.si
T: 01 242 56 30

style over net

Style.Over.Net

W: www.style.over.net

Spletna stran Style.Over.Net (www.style.over.net) je prava urbana svetovljanka, ki se lahko v eni uri znajde na ulicah Pariza, Milana, Londona, New Yorka in Ljubljane. Ima izčiščen slog in sledi modnim in lepotnim zapovedim aktualnih trendov, ki jih narekujejo svetovne smernice. Spremlja aktualne dogodke, podpira zdrav način življenja ter se skozi pogovore druži s kreativnimi, znanimi in modnimi Slovenci.

Anja Cajhen, odgovorna urednica spletne strani style.over.net, je prava modna navdušenka, ki je že od nekdaj oboževala modo in vse kar je z njo povezano. Svoj navdih za osebnostni stil črpa iz editorjalev modne biblije Vogue, ki jih kombinira z high street blagovnimi znamkami. Njeni vzorniki niso bili športniki ali pevci, ampak Anna Wintour. Po naravi je estet ter ima rada minimalizem in je ambasadorka nakita Freya Lupo. Najraje pa je mama 19-letni hčeri Kaji, v prostem času pa je navdušena igralka tenisa.

revija Študent

Revija Študent – edina prava revija za mlade

W: www.student.si

Spletni portal Študent – Student.si: Elektronska izdaja revije, Facebook, nagradne igre in sveže informacije za študente ter vse ostalo kar sodi na svetovni splet. Obiskanost je visoka in raste!

Revija Študent (tiskani medij) je mesečnik, ki izhaja od leta 1997. V študijskem letu 2007/2008 je postala BREZPLAČNIK z največjo naklado študentskih medijev doslej. Mesečno nas tako prebira že več kot 30.000 študentov iz cele Slovenije, ki obiskujejo Univerzo v Ljubljani ali Univerzo na Primorskem.

Revija vsebinsko pokriva tematike, ki so v največji meri mladim blizu. Uspešno sodeluje s študentskimi organizacijami, univerzami ter ostalimi društvi oz. zavodi po vsej Sloveniji. Študentom se je tako predstavilo veliko slovenskih podjetij in tudi že nekatera tuja podjetja po svetu.

NOVIPODJETNIK LOGO 2015 finalNoviPodjetnik.si

W: www.novipodjetnik.si
FB: Novi Podjetnik

Novi Podjetnik je slovenski spletni portal z brezplačnimi vsebinami, posvečen podjetništvu in poslu. V sekcijah:

boste zagotovo našli veliko zanimivih vsebin, tako strokovnih kot tudi poljudnejše narave.

tax fin lexTax-Fin-Lex d.o.o.

Dunajska 20, 1000 Ljubljana
T: 01 432 42 43
E: info@tax-fin-lex.si
W: www.tax-fin-lex.si
FB: www.facebook.com/TaxFinLex

Razvili smo portal Tax-Fin-Lex, ki obsega informacije s treh segmentov vsebin: davkov, financ in prava. Na njem se nahaja vsa veljavna zakonodaja (prečiščena besedila) s povezavami na sodno prakso, pravni članki, davčna mnenja, računovodsko-finančni nasveti ter strokovne publikacije, kot so revija Denar, revija Odvetnik, revija Sodnikov informator in druge.

Smo edini pri nas in na Hrvaškem, ki nudimo vse informacije s področja davkov, financ in prava na enem mestu.

Na portalu imamo tudi lastne e-medije:

 • e-dnevnik: Lex-Novice (aktualne dnevne novice in dnevni pregled zakonodajnih novosti)
 • e-tednik: TFL Glasnik (intervju z ugledno osebnostjo in strokovni komentarji iz posameznih treh področij ter tedenski pregled novosti)
 • e-mesečnik: Zakonodajni Supervizor (mesečni pregled veljavne zakonodaje)

Postanite registriran uporabnik na našem portalu in e-medije boste prejemali brezplačno!

Družba Tax-Fin-Lex je razvila tudi posebno personalizirano storitev, imenovano Lex-Kliping, s katero uporabnike dnevno obvešča o zakonodajnih novostih.

Posebna ugodnost za udeleženke dogodka 500 podjetnic: brezplačno prejemanje zakonodajnih novosti z vašega področja delovanja (Lex-Kliping) za obdobje dveh mesecev! Kontaktirajte nas na info@tax-fin-lex.si.

 caelle

Caelle

W: www.caelle.com
E: info@caelle.com

Caelle je spletna revija za sodobne ženske. Uredniško se Caelle navdušuje nad preverjenimi nasveti, aktivnostmi, mišljenji in trendi, ki sooblikujejo moderno žensko in ji pomagajo najti njen popoln unikaten življenjski slog ter modni stil.

TREND OGLAŠEVANJA – 94% bolj učinkovito od klasike: Vsebina je kraljica, to ste gotovo že slišale? Poleg klasičnih oblik oglaševanja, se je za zelo učinkovito namreč izkazala promocija preko vsebinskih PR člankov v obliki nasvetov in zgodb. Številne raziskave kažejo, da je tak način oglaševanja kar 94% bolj učinkovit od klasičnega! Saj ste že slišale za SEO, content marketing, inbound marketing in podobne izraze, ne? Prav zato udeleženkam dogodka 500 podjetnic po izredno subvencionirani ceni ponujamo možnost neomejenega števila objav na Caelle.com, prav vsi prispevki pa so posredovani tudi preko Caelle tedenskih novičk in preko facebook kanala.

Pišite nam na info@caelle.com in preverite ponudbo, ki je ne boste mogli zavrniti.

 PreprostoNaravno - logo

Oddaja Preprosto naravno

W: www.preprosto-naravno.si
E: info.preprosto@gmail.com
M: 070 788 788
FB: ProjektPreprostoNaravno

Televizijska in spletna oddaja Preprosto naravno je srčen in neprofiten projekt društva Pesem duše, ki poteka že četrto leto. Gre za edinstveno enourno tedensko oddajo na kanalu Ansat TV (kanal 676, Siol TV) in spletni strani www.preprosto-naravno.si, v kateri voditelja Urška Korun in Zoran Zavor skozi pogovor s strokovnjaki in znanimi osebami predstavljata različne tehnike in načine za vitalno življenje in osebno rast, zdravo prehranjevanje, aktivnosti za telo in duha, tradicionalne in moderne metode za osebni razvoj in navdihujoče zgodbe.

V oddaji se odstirajo tančice, odkrivajo majhne in velike skrivnosti ter celo razbijajo nekateri tabuji. Na preprost način se odkrivajo zanimive teme, ki naše življenje delajo polno in kakovostno.

 fashion blog girls

Fashion blog girls

W: www.fashionbloggirls.com
E: info@fashionbloggirls.com

Pod imenom FashionBlogGirls ustvarjava modni blogerki Andreja in Samanta. Sva podjetnici, ki imava skupno v lasti tri spletne trgovine z nakitom in oblačili www.blingbling.si, www.myglamshop.si in www.dolls.si.

Blog sva začeli z namenom, da bi predstavljali predvsem svoje izdelke, vendar je to preraslo v veliko več. Sedaj pogosto sodelujeva tudi z veliko tujimi in domačimi podjetji ter tako združujeva posel s svojo strastjo, modo.

 city life

CITYLIFE revija

Tehnis d.o.o.
Urednica: Helena Peterlin; helena.peterlin@citylife.si
Trženje: Nada Janša; nada.jansa@citylife.si

W: citylife.si
E: info@citylife.si
T: 01 430 60 60
FB: citylifeslo

CITYLIFE je brezplačna lifestyle revija, ki izhaja mesečno, sledi urbanemu življenju, spremlja svetovne trende in ponuja boljšo kvaliteto bivanja. Revija je namenjena aktivni populaciji, ki živi in dela v urbanih središčih, se izobražuje, obiskuje kulturne prireditve in koncerte, se druži in zabava s prijatelji, odkriva nove destinacije ter uživa v šopingu in kulinaričnih mojstrovinah.

CITYLIFE je ambasador sodobnega načina življenja, s skrbno načrtovanim sistemom distribucije na ključnih lokacijah in atraktivnim izgledom zagotavlja tiskana mesečna revija CITYLIFE, skupaj s spletno stranjo Citylife.si, visoko pojavnost in s tem tudi eno boljših oglaševalskih platform.

Podjetje Tehnis d.o.o., ustanovljeno leta 1995, je zasebno podjetje, specializirano za založništvo in storitve s področja vsebinskega marketinga, oblikovanja, fotografiranja, trženja in svetovanja.
Poleg strokovnih revij: Gradbenik, Transport in logistika, Stroji in lifestyle revij: Revija HOTEL, Ljubljana Exclusive in CITYLIFE, izdaja tudi korporativne revije: Mercedes-Benz Magazin.

V letu 2013 smo kot eno redkih s področja naše dejavnosti dosegli boniteto odličnosti AA. V svojem dolgoletnem delovanju ves čas skrbimo tudi za izpolnjevanje najvišjih moralnih in poslovnih standardov tako do zaposlenih kot do partnerjev.

 

Brez njih tudi ne bi šlo:

 

lili roza

Lili in Roza d.o.o.

W: www.liliinroza.si
FB: Lili in Roza

Lili in Roza d.o.o. je družinsko podjetje, ki na slovenskem trgu zastopa 3 mednarodne blagovne znamke: MAX&Co., Marina Yachting in Petit Bateau.

Nmarina jachtingaša prednost je iskrena zavzetost do dela in osebna skrb za naše stranke. Dolgoletna tradicija in poznavanje prodaje modnih izdelkov ter izbor blagovnih znamk nam omogočajo uspešno rast in stalen razvoj prodaje v ekskluzivnih trgovinah v centru Ljubljane.

sanjski sopek

Sanjski šopek

W: www.sanjski-sopek.si
E: info@sanjski-sopek.si
FB: SANJSKISOPEK
G: 040 766 632

Vsaka pot do zmage je zgrajena iz truda, vztrajnosti in odrekanja- naj gre za športni, kulturni, poslovni, osebni ali učni dosežek. Zato je prav, da slavljencu s stiskom roke, iskrenim pogledom in poklonom cvetja pokažemo, da cenimo njega, njegovo delo in se ob doseženem uspehu veselimo skupaj z njim.

Pri Sanjskem šopku Vam nudimo profesionalno izdelane:

 • unikatne šopke za posebne priložnosti,
 • poročne šopke in ostalo poročno floristiko,
 • dekoracije poslovnih prostorov,
 • aranžiranje poslovnih in osebnih daril.

Ujemi sanje v šopku.

 Parisax

 Ličenje – MS Studio, Sedej Meri s.p.

E: parisax@parisax.si
M: 051 318 185
FB: www.facebook.com/catbeautyclub

Letos bosta za to, da bomo organizatorke dogodka še lepše, poskrbeli direktorica Parisax Slovenija, Meri Sedej, in Deja Suljkanović. Naličile nas bodo z ličili blagovne znamke Parisax, ki je trenutno ena izmed vodilnih brendov v lepotni industriji ter glavni partner največjih umetnikov ličenja.

 deichman

Deichmann

W: www.deichmann.com/SI/sl/

Dobri čevlji vodilnega na trgu – že skoraj 100 let.

Deichmann je vodilni na trgu na področju prodaje čevljev v Nemčiji in ostalih evropskih državah. Z našo veliko ponudbo čevljev za vse starostne skupine smo najverjetneje najboljši na tem področju. Ne pazimo pa samo na izjemno razmerje med ceno in storitvijo, temveč skušamo prav tako slediti aktualnim modnim trendom.

 polona in klavdija

Polona Bartol in Klavdija Žitnik

Sva fotografinji iz Kranja. Živiva v istem kraju, na različnih lokacijah. Delujeva v različnih, pa tudi v istih zvrsteh fotografije. Klavdija v športni, korporativni fotografiji ter pri fotografiranju poslovnih dogodkov (www.fotografiranje-dogodkov.si). Polona primarno v poročni, družinski in korporativni fotografiji (polonabartol.com). Včasih sva si konkurenca, včasih pa druga drugi asistirava. Sva si različni in sva si tudi zelo podobni. Najino različnost s pridom izkoriščava, da lahko ohranjava svojo integriteto. Najina podobnost naju utrjuje in povezuje. Verjameva, da je v povezovanju moč.

Za vse udeleženke dogodka 500 podjetnic sva pripravili posebno ponudbo. Na samem dogodku boste imele možnost, da se postavite pred najin objektiv in si tako zagotovite 3 poslovne portrete. Preberite si več o ponudbi.

 

Razstavljavci

 

logo SHR 1200 cmykpovej na glas

Povej naGlas in Sava Hoteli Bled – Iz gojzarja v salonar in obratno

FB: Iz gojzarja v salonar in obratno

Vikend delavnica z intermodalno expresivno tehniko, tehnikami Expresive Arts in Action, Contact Improvisation, NLP skupinskim coachingom in ishmechom.

Dovolite si preobrazbo, pridružite se nam na vikend delavnici, ki smo jo ekipi Povej naGlas in Sava Hoteli Bled poimenovali »Iz gojzarja v salonar in obratno«. To bo vikend kot se šika. Poln nasprotij in nepozabnih doživetij. Od klepeta ob ognju v gojzarjih v vasici Gozdnih vil na Bledu (Glamping), do večerje v prestižnem okolju Grand Hotela Toplice v elegantni obleki. Obeta se preplet vsebin za osebni in poslovni razvoj, notranjih uvidov in transformacije, razumevanje komunikacijskih veščin in sprostitve. Spremljajte nas na FB >>

branjevka logo večja kakovost

E – Branjevka; RAST TIM d.o.o.

Vesca 18, 1217 Vodice
Tadej Grm
G: 051 247 552
E: tadej@e-branjevka.si

Smo mlado podjetje, ki se ukvarja z dostavami kakovostnega sadja in zelenjave v lepo izdelanih lesenih gajbicah. Dostavljamo za različna podjetja, kjer jim je ni vseeno za svoje zaposlene. S tem podjetje pripomore do zadovoljenega in motiviranega kadra v podjetju ter zdravega prehranjevanja med delovnim časom.

hoby les

HOBY LES, d.o.o.

Cvetkova ulica 25, 1000 Ljubljana

W: www.hobyles-sp.si
E: hobyles@siol.net
T: 03 425 17 00
FB: HOBY LES

Hoby les je družinsko podjetje z bogato, več kot sedemdesetletno tradicijo. Naše izkušnje so plod dela štirih generacij mizarjev. Skozi leta smo postali prepoznavni po izdelavi notranjega pohištva, opreme za dom in poslovne prostore, še posebej po izdelavi opreme in pohištva po meri ter po individualnih načrtih strank. Pohištvo ne prilagodimo le vašim prostorom po fizičnih merah, ampak prisluhnemo vašim vsebinskim željam in potrebam pri izdelavi. Od povpraševanja, priprave okvirne ponudbe, ogleda in spremljanja vaših idej, svetovanja, terminskega načrta ter vse do montaže sledimo zadovoljstvu svojih strank. Naši ekipa 11 strokovnjakov in visoko usposobljenih mizarjev z bogatimi izkušnjami je zagotovilo, da bo besedna zveza PO MERI dobila nove razsežnosti.

triglif

Triglif informacijske tehnologije, d.o.o.

Cvetkova ulica 25, 1000 Ljubljana

W: www.triglif.si
E: info@triglif.si
FB: Triglif doo
T: 01 2804 620

Zanesljiva IT pomoč, ki vam je na voljo 24/7, z ekipo 11 certificiranih strokovnjakov! Hitra in strokovna računalniška podpora uporabnikom, ddzivne in zanesljive storitve vzdrževanja računalniških sistemov, strokovno svetovanje pri nakupih računalniške opreme.

martina zorc

Martina Zorc – Klub 678

E: martina@klub678.si
FB: www.facebook.com/Klub678

Vabljeni k prijavi na brezplačne podjetniške nasvete in novice na spletnem mestu Klub678.si ter v Facebook skupino “Podjetništvo danes”: www.facebook.com/groups/podjetnistvo.danes!

afrodita cosmetics

KOZMETIKA AFRODITA – Lepa v svoji koži

KOZMETIKA AFRODITA d. o. o., Kidričeva 54, 3250 Rogaška Slatina
W: www.kozmetika-afrodita.com
FB: Kozmetika Afrodita Slovenija
T: +386 3 812 11 60

Kozmetika Afrodita je vodilna slovenska hiša lepote – učinkovita, naravna in zaupanja vredna blagovna znamka, ki ji je upravičeno zvesto vse večje število uporabnikov.

Na dogodku se bo predstavila z izdelkom SUPERIORNI ANTI-AGEING – Inovacija 3 PEPTIDES predstavlja napreden pristop k anti-age negi kože, ki se izraženim znakom staranja zoperstavlja na ravni njihovih vzrokov ter kožo tako pomladi od znotraj navzven!

floral image

Floral Image Slovenija

W: www.floralimage.si
E: bozo@floralimage.si
G: +386 41 342 115

Najem cvetličnih aranžmajev za podjetja.

Poglejte si letak ponudbe na tej povezavi >>

abc pospesevalnik

ABC pospeševalnik

Inštitut BC, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana

W: www.abc-accelerator.com
E: info@abc-accelerator.com
G: 041 289 831

ABC je pospeševalna turbina, ki mlada podjetja in startupe požene v višave, saj jim nudi storitve, kot so mentorstvo, vodstveni treningi, zagonski vložek, poslovne prostore in vso tehnologijo ABC poslovnih partnerjev. Mentorji predstavljajo osrčje procesa pospeševanja, zato skrbimo, da so na naši strani najboljši iz poslovnega sveta.

verlag dashofer

Verlag Dashöfer

W: www.dashofer.si

V Založbi Verlag Dashöfer ponujamo jim ažurne informacije in kakovostno svetovanje s področij davkov, financ, računovodstva, plač, delovnega prava, pogodbenega prava, vodenja in poslovanja podjetja ter računalniških znanj.

Obiščete nas lahko na naši spletni strani www.dashofer.si, kjer boste našli ponudbo strokovnih on-line priročnikov, on-line vestnikov, strokovnih e-gradiv, seminarjev in brezplačnih e-časopisov.

Za dodatne informacije se lahko obrnete na naš oddelek kupcev na tel. 01/43 45 590 ali na brezplačno telefonsko številko: 080 / 80 92. Naši svetovalci vam bodo z veseljem pomagali.

kompas

Kompas d.d.

Pražakova 4, 1000 Ljubljana

W: www.kompas.si
E: info@kompas.si
T: 01 2006 111
F: www.facebook.com/turisticnaagencijaKOMPAS

Kompas ponuja razvajanje za vsako žensko dušo. Na potovanjih po svetovnih metropolah združuje sprostitev, klepet ob kavici ali kozarcu izbranega vina in uživanju v kulinaričnih specialitetah, obisk kulturnih in družabnih dogodkov, nakupovanje. Vse v enem in odlična priložnost za potep s prijateljicami.

gropik

Gropik d.o.o.

Orla vas 13, 3314 Braslovče

W: www.gropik.si
E: info@gropik.si
G: 041 771 236 (Tjaša Grobelnik)

Nudimo zelo široko paleto poslovnih in promocijskih daril številnih tujih dobaviteljev in izbranih slovenskih etno-proizvajalcev. Našo ponudbo prilagodimo individualnim željam naših strank, z aranžiranjem, logotipno opremo in dotiskom. Veselimo se vašega obiska v našem razstavnem prostoru.

logo_proevent_racunovodstvo

Računovodski servis Proevent

Dobrodošli v SVET BREZSKRBNIH FINANC in UREJENIH RAČUNOV

Dunajska cesta 10, 1000 Ljubljana

Janez Levec, vodja računovodskega servisa

W: www.racunovodski-servis.si
E: racunovodstvo@proevent.si
T: 01 300 32 10

Računovodski servis Proevent ponuja popolno storitev, se prilagodi potrebam naročnika, ponuja davčno, administrativno in poslovno svetovanje, ena izmed glavnih prednosti pa je dostopnost cen – brez skritih stroškov.

vina koper

Vinakoper d.o.o.

Šmarska cesta 1, SI-6000 Koper

W: www.vinakoper.si
E: vinakoper@vinakoper.si
T: +386 5 6630 115

V podjetju Vinakoper s spoštovanjem in častjo, že od ustanovitve leta 1947 pridelujemo vrhunsko žlahtno kapljico.

 erilo

Erilo d.o.o.

Lavričev Trg 8, 5270 AJDOVŠČINA

W: www.erilo.eu
E: erilo.doo@gmail.com
M: 041 636 791
FB: www.facebook.com/erilo.caji

Naše podjetje uvaža najkakovostnejše čaje, zelišča in tudi kavo. Pogosto dodajamo nove čaje, tako da se najde nekaj za vsak okus.

 

Hvala vsem sponzorjem, da ste omogočili, da imamo dogodek 500 podjetnic. 

Za več informacij o sponzorstvu nam pišite na 500@arhiv.500podjetnic.si.