Povezovanja 2016

Povezovanja preko slovenskih meja:

 

Women in Adria

Women in Adria

Women in Adria je brand za ambiciozne ženske: podjetnice, korporativne ženske, ženske, ki želijo doseči uspešno kariero, na kateremkoli področju. Želimo jih inspirirati, informirati in povezati s pomočjo naših storitev:

 • Spletna revija – vsakodnevno nudimo nove informacije, katere vam bodo pomagale pri ustanavljanju in vodenju podjetja, kariere in vsakdanjem življenju. Smo edini medij na Hrvaškem, katerih struktura bralk je 100% visoko izobraženih žensk.
 • Tedenski newsletter – tedenski povzetek informacij, posebne ponudbe in popusti pri naših partnerjih.
 • Networking breakfast – najboljši način za začetek dneva! Inspirativna in poučna predavanja z mreženjem, po katerem vam ostane še dovolj časa za vse dnevne obveznosti.
 • Women in Adria akademija – delavnice v živo, e-učenje, program mentorstvo, Lunch & learn eventi.

krug

Hrvaško združenje poslovnih žensk “KRUG”

W: www.krug.com.hr

Hrvaško združenje poslovnih žensk »KRUG« je bilo ustanovljeno pred 18. leti z namenom spodbujanja in razvijanja sposobnosti ter dosežkov žensk v poslovnem svetu ter, da zaščiti integriteto in osebnost posamezne poslovne ženske. Ustvarja medsebojno komunikacijo poslovnih žensk ter komunikacijo s poslovnimi ženskami v svetu.

Njihove aktivnosti delujejo v obliki seminarjev, okroglih miz, konferenc ter podobnih oblik formalnega dela, z izdelavo znanstvenih analiz in še več.

Združenje »KRUG« ima trenutno 220 članic, od katerih jih je približno 70% podjetnic, ki imajo v lasti družbe ali podjetja, in približno 30% managerk in direktoric  v podjetjih, kjer niso lastnice, nato v politiki, novinarstvu, svetovalke v podjetjih v državni lasti in še več.

Društvo deluje prek 12. podružnic po vsej Hrvaški.

Slovenska gospodarska zveza

Slovenska gospodarska zveza v Celovcu

W: www.sgz.at
E: office@sgz.at
T: +43 (0)463 508 802

Slovenska gospodarska zveza si je od nekdaj prizadevala, da postane odločilen dejavnik v alpsko-jadranskem prostoru in je s tem namenom prispevala bistven delež k rasti dobrih odnosov med narodi te regije. Izkušnje, ki jih je SGZ pridobila pri razvijanju in izvajanju čezmejnih evropskih projektov, so v zadnjih letih utrle pot za skupno Evropo. Podpiramo svoje člane, ki prihajajo poleg Koroške in Slovenije in si prizadevajo za skupno, dolgotrajno in učinkovito delovanje v našem gospodarskem prostoru. Naši sodelavci, člani upravnega in nadzornega odbora in zastopniki imajo zelo dobre stike z gospodarskimi dejavniki v Sloveniji in drugod v jugovzhodni Evropi, kar so spoznala tudi avstrijska podjetja, ki se v vedno večjem številu obračajo na nas.

Več o Slovenski gospodarski zvezi … >>

 sdgz

SDGZ – Slovensko deželno gospodarsko združenje

Ul.-Via Cicerone 8, 34133 Trst-Trieste

W: www.sdgz.it
E: info@sdgz.it
T: +39 040 6724828
F: +39 040 6724850
FB: facebook.com/SDGZURES/

“Slovensko deželno gospodarsko združenje – Unione regionale economica slovena” je stanovska organizacija podjetnikov slovenskega rodu v Furlaniji-Julijski krajini in je bilo ustanovljeno leta 1946 v Trstu kot naslednik slovenskih gospodarsko-kreditnih ustanov, ki so zrasle ob koncu 19. stoletja in bile zatrte v času fašizma. Delovanje se je na začetku omejevalo na Tržaško pokrajino, leta 1978 pa se je razširilo na Goriško, leta 1986 pa še na Videmsko in tako dobilo današnjo deželno dimenzijo.

SDGZ je strukturirano po vzorcu sorodnih italijanskih stanovskih organizacij s prostovoljnim članstvom. Združenje, ki šteje okrog 600 članov, se s temi organizacijami tvorno sooča in tudi sodeluje. V kolikor si manjšina seveda ne more privoščiti resorskih združenj, smo ustanovili eno samo strukturo, katere delovanje je organizirano po sekcijah, te pa pokrivajo področja obrti, trgovine na drobno, gostinstva in turizma, mednarodne trgovine in storitev ter samostojnih poklicev. Razpolagamo s sedeži v Trstu, Gorici in Čedadu ter podružnicama v obrtnih conah Dolina in Zgonik na Tržaškem. Zastopamo interese včlanjenih podjetij in jim nudimo sindikalno-strokovne storitve.

Svojo strateško umeščenost Slovensko deželno gospodarsko združenje vidi v tako imenovanem skupnem slovenskem gospodarskem prostoru, v katerem manjšine lahko odigrajo ključno vlogo pri sodelovanju med matico ter državo, v kateri živijo. Operativno to izvajamo na več nivojih. Prvi je seveda institucionalno sodelovanje, za katerega skrbi samo Združenje, ki je postalo priznani povezovalni element med slovenskimi podjetji z Gospodarsko in Obrtno-podjetniško zbornico na eni strani ter italijanskimi stanovskimi organizacijami (Confindustria, CNA, Confartigianato, Confcommercio…) na italijanski strani.

Drugi nivo predstavljajo storitve: Združenje je preko svojih podjetij Servis in Servis Koper v stanju reševati katerokoli problematiko in nuditi katerokoli storitev v zvezi s čezmejnim delovanjem slovenskih in italijanskih podjetij, preko podjetja Euroservis pa lahko priskrbi podpornim inštitucijam in javnim ustanovam sredstva za izvajanje svojih strateških usmeritev.

Slovensko deželno gospodarsko združenje predstavlja edino realnost na čezmejnem področju, ki danes združuje vse te sposobnosti v eni sami strukturi.

 logo_Zaposlena

Časopis Zaposlena

Frankopanska 24, 10 000 Zagreb
Glavna urednica: Ana Gruden

W: www.zaposlena.hr
E: zaposlena@zaposlena.hr

Časopis Zaposlena je dvomesečnik, ki je prisoten na hrvaškem trgu že več kot 20 let. Skozi intervjuje z uspešnimi ženskami, ki prihajajo iz podjetniškega, menedžerskega, znanstvenega, umetniškega in političnega sveta, svojim bralkam predstavlja drugačen tip ženskega časopisa. Zgodbe o uspehu se promovirajo kot vrednota in so navdih za današnjo in bodočo pozicijo žensk v poslovnem svetu Hrvaške. Časopis prav tako objavlja kolumne znanih avtoric, diskutira o težavah, s katerimi se ženske srečujejo v poslovnem svetu, poučuje ženske o ohranjanju lastnega zdravja in prinaša zgodbe o ženskah, katere so zaznamovale svetovno zgodovino. Poseben poudarek časopisa Zaposlena je na promociji ženskega podjetništva in v tem je vodilni časopis v Hrvaškem in regionalnem tisku.

 

Povezovanja s slovenskimi društvi, združenji, zavodi …

 

 gea college

GEA College

Dunajska 156, Ljubljana
W: www.gea-college.si
E: info@gea-college.si
T: 01 5881 300
FB: www.facebook.com/gea.college

GEA College je sodoben izobraževalni center z dolgoletno tradicijo poučevanja s poudarkom na podjetništvu.

Izobražujemo bodoče in obstoječe podjetnike ter vam pomagamo do uporabnih znanj, ki vam pomagajo na poti k poslovni odličnosti. Spodbujamo podjetniški način mišljenja in podjetnicam ter podjetnikom omogočamo, da pridobivate nova, sodobna znanja ter krepite podjetniške veščine, ki vam pomagajo, da ste v poslu še uspešnejši.

Na GEA College vam omogočamo:

 • dodiplomske ter podiplomske študij (klasični, »online« ali, kombiniran način študija),
 • pridobivanje znaj na seminarjih ter podjetniških delavnicah.
 • Pripravo izobraževalnih načrtov in izvedbo izobraževanj v podjetjih za različne zaposlene
 • podporo in svetovanje kariernega centra,
 • mreženje vseh podjetniško naravnanih posameznikom.

S ponosom in veseljem podpiramo dogodke, ki združujejo in povezujejo podjetnice. In ne pozabite: Prihodnost pripada podjetnim!

Na dogodku boste tri izžrebanke prejele njihovo nagrado – brezplačno udeležbo na delavnici »VEDENJSKI PROFILI – Obvladajte komunikacijo z različnimi vedenjskimi tipi!« >>

mema

Mreža MEMA: Vaša tržnica idej in partnerstva

W: www.network-mema.com
E: info@network-mema.com
G: 031 804 660 (Tina), 051 389 384 (Tamara)

Samo mrežiti se, ni dovolj! Združujemo inovativne in aktivne ženske v gospodarstvu, družbi in tako odpiramo prostor za sodelovanje in povezovanje med ženskami različnih poklicev in statusov, ki hočejo in želijo VEČ.

Tvorimo mrežo znanja in sooblikujemo interesne programe sodelovanja in izboljšav, za katere menimo, da so v naših okoljih potrebna. Druži nas prepričanje, ko pomagaš ženski, pomagaš celotni družbi.

In ker je letošnji slogan 500 podjetnic: Vse imam, a prodati ne znam! vas vabimo, da se vključite v našo virtualno tržnico na portalu www.network-mema.com.

Preberite si več informacij o Mreži MEMA, napoved dogodkov in povabilo k sodelovanju, na tej povezavi >>

nefiks kolegice

Zavod Nefiks – projekt Kolegice

Zavod Nefiks, Ob dolenjski železnici 12, 1000 Ljubljana

Vodja projekta: Maja Đević

W: www.talentirana.si
E: kolegice@nefiks.si
T: 031 630 520
FB: Zavod Nefiks

Projekt Kolegice, ki deluje v okviru dejavnosti Zavoda Nefiks, povezuje mlade iskalke prve zaposlitve z uspešnimi ženskami, ki delujejo na poklicnih področjih, kjer bi tudi mlade udeleženke rade v prihodnosti delovale. V okviru mentorskega procesa posameznice razpravljajo o možnostih in ustreznih pristopih za uveljavitev v določenem poklicu, prav tako pa udeleženka ob podpori mentorice uresničuje svoj karierni cilj.

Del programa je namenjen tudi načrtovanju in izvedbi dogodkov oz. akcij, s katerimi Kolegice spodbujajo lastno zaposljivost in zaposljivost drugih mladih žensk ter odločevalce in širšo javnost opozarjajo na problematiko zaposlovanja visoko izobraženih mladih žensk.

Trenutno potekajo klubi Kolegic v Ljubljani, Kranju, Novi Gorici, Postojni, Slovenj Gradcu, Celju in Mariboru, v marcu 2016 pa začenjamo s klubom v Murski Soboti in novim krogom v Ljubljani.

Mlade iskalke prve zaposlitve, vabljene, da se nam pridružite. Prijave zbiramo TUKAJ. Prav tako toplo vabimo uspešne ženske, da se pridružijo našemu programu in kot mentorice postanejo del projekta Kolegice.

anamarija meglic

zavod ypsilon

Zavod Ypsilon

Anamarija Meglič, direktorica Zavoda Ypsilon

W: www.ypsilon.si
E: info@ypsilon.si
T: 041 926 631

Zavod Ypsilon je stičišče in miselno središče za mlade med 20. in 30. letom, ki združuje proaktivne, razmišljujoče in odgovorne posameznike. Zavod Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki združuje mlade med 20. in 30. letom starosti. S povezovanjem, izobraževanjem in sodelovanjem prispeva k dvigu ravni zavesti vsakega posameznika in družbe ter k tesnejšemu medgeneracijskemu sodelovanju.

Namenjen je predstavnicam in predstavnikom generacije Y, ki so dejavni in obetavni na različnih področjih, a se šele uveljavljajo v poslovnem in družbenem življenju. Zavod Ypsilon se osredotoča na medgeneracijsko sodelovanje, druženje z uspešnimi in priznanimi predstavniki drugih generacij, prenos znanj, izkušenj, soočenja idej, brušenje pogledov in na medsebojno prispevanje najboljšega, kar premorejo starejše generacije in kar lahko da naša za boljši svet.

Alumni EF

Alumni EF

W: www.ef.uni-lj.si/alumni
E: alumni@ef.uni-lj.si
T: 01 5892 478

Diplomantke Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani se nahajate v vsakem mestu, v skoraj vsaki organizaciji, v Sloveniji in po svetu. Verjamemo, da je tudi med podjetnicami zelo veliko takšnih, ki ste obiskovale Ekonomsko fakulteto in ste na to ponosne.

Pridružite se Alumni Ekonomske fakultete (Alumni EF) in s kolegicami ekonomistkami spletajte tako prijateljske, kot tudi poslovne vezi. V Alumni EF je včlanjenih že preko 9.500 članov, ki se družijo na različnih dogodkih, delavnicah, predavanjih, sproščenih druženjih, izletih, koncertih in še in še …

Da se res najde za vsakega nekaj, se družimo znotraj sekcij in klubov, kot so Alumni GURMAN, GOLF, POSLOVNA INFORMATIKA, MARKETHINK, MANAGERS’ LOUNGE, KOLESARJI.

Podjetnica, pridruži se Alumni Ekonomske fakultete tudi ti – prijavnico najdeš v vrečki konference ali na spletni strani www.ef.uni-lj.si/alumni.

 

 ooz celje

Območna obrtno-podjetniška zbornica Celje
Sekcija podjetnic in obrtnic

Alenka Vodončnik, predsednica sekcije
Katarina Hohnjec, podpredsednica sekcije
Mag. Tatjana Štinek, strokovna podpora sekcije

W: www.ooz-celje.si
E: alenka@agencija-ave.si
M: 041 415 447

Sekcija podjetnic in obrtnic, ki deluje pod okriljem Območne obrtno-podjetniške zbornice Celje; zbornice, ki skrbi za svoje članstvo in sodeluje z vsemi nosilci razvoja, s celotno izobraževalno vertikalo, z Mestno občino Celje, občinami Vojnik, Štore in Dobrna ter izvaja veliko razvojno naravnanih projektov.

Vsaka izmed nas že uspešno deluje v določeni dejavnosti, zato je naš osnovni cilj, da smo in bomo uspešne tudi v prihodnje. Glede na to, da smo združene močnejše kot vsaka posamezna podjetnica in obrtnica, menimo, da bomo s sodelovanjem v sekciji, kjer je poudarek na ženskah še bolj fleksibilne, konkurenčne, prepoznavne in kompetentne sogovornice, ki se bomo s svojim delovanjem trudile prispevati k izboljšanju poslovnega okolja.

Povezale smo se z namenom izmenjave izkušenj, spodbujanja strokovnega razvoja in sodelovanja na poslovnem področju in ker verjamemo v vse, kar pomeni pozitiven doprinos celotni družbi.

Preberite si več o Sekciji podjetnic in obrtnic na tej povezavi>>

fam

Društvo poslovnih žensk FAM

Andreja Ilgo – predsednica društva
Silvia Lippai – vodja in zastopnica društva

W: www.drustvo-fam.si
E: info@drustvo-fam.si
M: 041 731 877

Društvo poslovnih žensk Slovenije – FAM, združuje najuspešnejše managerke in poslovne ženske iz vse Slovenije, ne glede na status firme oziroma institucije, v katerih delujejo.

Začetki delovanja segajo v leto 1996, torej letos društvo FAM praznuje 20-letnico uspešnega delovanja.

Namen društva je, da povezuje članice, jih spodbuja v njihovi poklicni uspešnosti in upravljanju na področju, kjer delujejo, zlasti pa v managementu, vpliva na oblikovanje pogojev gospodarjenja, nudi članicam podporo pri zaščiti njihovih poklicnih interesov v okviru društva ter priteguje članice k sodelovanju v raznih koristnih dobrodelnih ali podobnih dejavnostih, pomembnih za celotno slovensko družbo. Pri sklepanju poslov je bolj kot znanje samo, pomembno to, da poznaš prave ljudi na pravih mestih, saj posle še vedno delamo ljudje. Predvsem si društvo prizadeva povezati uspešne posameznice, ki delujejo na različnih področjih v močno skupnost, ki bo s svojim potencialom in ambicijami imela vpliv na nadaljnji razvoj družbe.

Aktivnosti društva so usmerjene predvsem v izmenjavo poslovnih izkušenj posameznih članic, predstavitev različnih programov domačih in tujih gospodarskih subjektov ter njihovih produktov, pomoč pri vzpostavljanju  poslovnih stikov med članicami in s člani drugih društev, združenj, klubov, ipd. ter pomoč pri organiziranju možnosti za izmenjavo aktualnih informacij s področij, ki prispevajo k temu, da je sodobna poslovna ženska redno in popolno seznanjena z vsemi poslovnimi dogodki doma in v svetu.

 Ženske in vino

Društvo Ženske in Vino

Petra Rutar – predsednica društva
E: prutar@gmail.com
M: 040 341 342
FB: www.facebook.com/WomenWine-Slovenija-112452928804465

Društvo Ženske in Vino je neprofitno društvo deklet, ki so ljubiteljice vina. V njem so včlanjene tako vinarke, pridelovalke vin, kot ostala dekleta in žene, ki spoštujejo odnos do slovenskih pridelkov in proizvodov, predvsem vina. Društvo trenutno šteje 92 članic. V društvo sprejemamo dekleta po priporočilih naših članic. Letna članarina je 10 eur, ki se plača za obdobje dveh let. Društvo organizira od dva do tri večje dogodke letno, članice pa imajo tudi ugodnosti ob nakupu vin, degustacijah in bivanjih na izbranih lokacijah. Poleg tega društvo vsako leta na dogodkih zbira prostovoljne prispevke za dobrodelne namene, ki jih vsako leto predlaga odbor.

ŠD metulj logo

Športno društvo Metulj

W: www.sd-metulj.si
E: info@sd-metulj.si
M: 040 785 934

Lokacija delovanja društva: Ljubljana in bližnja okolica

… društvo, ki je nastalo zaradi potrebe po kakovostni, varni a hkrati prijazni vadbi .

… društvo, ki je plod večletnega raziskovanja svojega telesa in pomanjkljivosti sodobnega načina življenja.

… je prostor, kjer ljudje niso samo številke, ampak je vsak član zgodba zase.

… sem oseba, ki verjame, da se dobro z dobrim vrača. Moj moto: » POSITIVE ENERGY. POSITIVE RESULTS.« :)

Več o mojem delu, mnenja strank, lokacije vadb najdete na povezavi: www.sd-metulj.si

 Podjetnice iz Grosuplja

 Podjetnice iz Grosuplja

Kontaktna oseba: Maja Novak
E: maja.novak@odobreno.si
M: 031 523 522

Podjetnice iz Grosuplja smo se začele neformalno povezovati pred približno letom dni. V preteklem letu smo organizirale kar nekaj druženj, na katerih smo bile med drugim tudi športno aktivne. Skupaj smo se udeležile skupinske vadbe (Bootcampa), Zumbe in Spinninga. Nekaj srečanj pa smo namenile kreiranju vizij za delo vnaprej.

 rgzc

Gospodarska zbornica Slovenije
Regionalna gospodarska zbornica Celje – RGZC

Ljubljanska 14/II, 3000 Celje

W: rgzc.gzs.si
E: tajnistvo@rgzc.si
T: 03 426 74 00

Regionalna gospodarska zbornica Celje (RGZC) je s poslovanjem je pričela 1. februarja 2008. Je edina gospodarska zbornica na območju bodoče celjske regije, ki sedaj pokriva območje šestih upravnih enot in združuje triindvajset občin.

RGZC izvaja vrsto storitev in javnih pooblastil v podporo podjetjem in podjetnikom pri poslovanju in razvoju. Regionalna gospodarska zbornica želi postati osrednja in zato najmočnejša zastopnica interesov gospodarskih subjektov različnih panog iz celjske regije pri oblikovanju pogojev poslovanja na državni, regionalni in lokalni ravni, ter povezovalka interesov gospodarstva navznoter in navzven.

Več o RGZC si preberite na spletni strani.

Sekcija managerk pri Združenju Manager

Melanie Seier Larsen, Boston Consulting Group – predsednica sekcije
Mojca Podržaj, sekretarka sekcije

W: www.zdruzenje-manager.si
E: mojca.podrzaj@zdruzenje-manager.si
M: 01 5898 586 ali 041 940 935

Sekcijo managerk pri Združenju Manager združuje okoli 320 managerk. Članice sekcije si prizadevajo za spodbujanje vodilnih žensk, da čim uspešnejše uveljavljajo svoje sposobnosti in hkrati v svojem okolju ustvarjajo najboljše pogoje za doseganje dobrih poslovnih rezultatov. S tem želi sekcija uveljaviti pomen ženskega managementa in njegovega prispevka h gospodarskemu in socialnemu razvoju Slovenije.

 perlestajerska gospodarska zbornica

Regijski svet poslovnih žensk in podjetnic pri ŠGZ Maribor –
“PERLE”

Marjana Bravc, predsednica
Mag. Vida Perko, podpredsednica
Mag. Mirjana Ivanuša Bezjak, podpredsednica

W: www.szg.si
E: info@stajerskagz.si 
T: 02 208 725, Lidija Majcen

Smo regijski svet, ki deluje pod okriljem Štajerske gospodarske zbornice. Ustanovljene smo bile na pobudo članic ŠGZ junija 2012. Naše ime »Perle« pove, da vsaka v sebi nosi odkrit ali še neodkrit biser. Vse od junija 2012 se redno mesečno srečujemo, na seznamu nas je danes že več kot 120.

Rezultat našega druženja je tudi vsakoletna »Ženska konferenca«. Prvo smo organizirale novembra 2012, drugo novembra 2013, tretjo oktobra 2015. Tudi četrta bo… Zbere in druži se nas okoli 200. Vabljene! Več informacij (tudi slik) na spletni strani ŠGZ ali na FB strani ŠGZ.

Zakaj? Ker se želimo povezovati in medsebojno spodbujati, ker želimo vplivati na okolje v katerem živimo in delamo, ker želimo, da se bolj sliši in upošteva ženski podjetniški in poslovni potencial. Zakaj? Ker nam ni vseeno!

Znamo, zmoremo in hočemo. Verjamemo v pozitivne zgodbe in dejanja.

pomurska mreza

Pomurska mreža žensk PMŽ

W: www.mrezazensk.si
E: zavodsr@gmail.com
T: +386 41 729 193

Pomurska mreža žensk je organsko začela rasti v letih 2013 in 2014 skozi implementacijo številnih aktivnosti v okviru srednjeevropskega projekta WOMEN, ki sta jih izvajala ZSR MS in LU MS. Konec novembra 2014 smo izvedli konferenco »Moč ženske v sodobni družbi«, kjer smo pomurske ženske povabili k sodelovanju v mreži. Povezale smo se v neformalni institut – Pomursko mrežo žensk, ki združuje več kot 60 članic.

Delujemo kot skupina kreativnih žensk, ki svoje znanje, socialni kapital in izkušnje želijo deliti z drugimi, sodelovati druga z drugo in se podpirati, želimo se pogovarjati o ženskih temah in se družiti ter povezovati z ženskimi mrežami iz Slovenije in širše. Enkrat mesečno imamo srečanje – dogodek, ki ga vsebinsko pripravijo članice ali sodelujemo z drugimi organizacijami.

Pomurska mreža žensk ni izključno podjetniška formacija. Želimo delovati v dobro celotne družbe na vseh področjih, kjer s svojim znanjem, voljo in delovanjem lahko dosežemo spremembe na bolje.

Odprti smo za nove ideje in sodelovanje z vsemi institucijami, kjer bi interaktivnost lahko rodila pozitivne rezultate.

Več informacij o PMŽ najdete na www.mrezazensk.si.

 SŠGZ logo za PPT

Savinjsko-šaleška gospodarska zbornica (SŠGZ)

Rudarska cesta 6a, 3320 Velenje

W: www.ssgz.si
T: +386 (0)3 898 4202
F: +386 (0)3 898 4206

Smo osrednja gospodarska asociacija v Savinjsko-šaleški (SAŠA) regiji. Pod našim okriljem povezujemo več kot dve tretjini regijskega gospodarstva, merjeno po številu zaposlenih in obsegu prihodkov.

Naše poslanstvo je povezovanje gospodarskih subjektov različnih dejavnosti v SAŠA regiji in vzpostavljanje komunikacije med njimi ter širšim družbenim okoljem z namenom povečevanja konkurenčnosti članov in zagotavljanja ugodnejših pogojev za poslovanje in izvajanje njihove družbene odgovornosti.

 Vizija: želimo postati učinkovit gospodarski lobi, ki zastopa interese članov v odnosu do lokalnih skupnosti, državnih organov in ostalih ključnih subjektov pri oblikovanju konkurenčnih pogojev za poslovanje in razvoj v SAŠA regiji.

 združenje podjetnic gorenjske

Združenje podjetnic Gorenjske

NADJA VIDIC, predsednica ZPG
E: nadja.vidic@gmail.com
G: 041 386 514
FB: PODJETNICE GORENJSKE

Namen in cilji ZDRUŽENJA PODJETNIC GORENJSKE so predvsem v:

 • regionalnem povezovanju podjetnic
 • izmenjavi poslovnih izkušenj in uporabnih znanj,
 • pridobivanju uporabnih poslovnih kontaktov
 • širjenju pozitivnih izkušenj v podjetništvu.

Želimo, da se raven ženskega podjetništva na gorenjskem dvigne na višjo in bolj prepoznavno raven. Srečanja potekajo vsako zadnjo sredo v mesecu ob 7.30 do 9. 00 v Hotelu Krek Lesce. V uri in pol na mesec si izmenjamo neprimerljivo več poslovnih kontaktov in izkušenj naenkrat ter posredno pridobimo tudi uporabna podjetniška znanja.

Me »gorenjke« že dolgo vemo, da je v povezovanju moč in da v poslu nismo same. Na naših mesečnih srečanjih se napolnimo s toliko pozitivne energije, da jo z veseljem delimo tudi z vami! Gorenjske podjetnice, vabimo vas da se nam pridružite. Skupaj bomo še bolj uspešne.

 

3. Povezovanja s slovenskimi podjetji in ostala povezovanja:

 

 Zelen - logotip

Tehnološki park Ljubljana d.o.o. 

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana
Direktor: Iztok Lesjak

»Mesto v malem, kjer rastejo ideje, se razvijejo in lansirajo v širni svet.«

Skozi 20 let smo se prebijali po bolj ali manj strmi poti navzgor, naleteli na mnoge prepreke, ki pa nas niso ustavile do naših ciljev: postali smo eden izmed najbolj prepoznavnih evropskih tehnoloških parkov. V dveh stoletjih je skozi naše sito šla marsikatera slovenska podjetniška ideja, ki smo jo pomagali razviti, ustvarjalcem pa z znanjem zaposlenih ter mentorjev omogočili hitrejši razvoj ter prodor na domačem tržišču kot tudi zunaj naših meja. Za prihodnost so naše vodilo inovativnost, kreativnost in ustvarjanje vrednosti, naša vizija sloni na treh stebrih, kjer iščemo sodelovanje s start-upi in že uveljavljenimi podjetji: pametna mesta, zdravje in zelene tehnologije. Direktor Tehnološkega parka Ljubljana se domala ves čas zanaša na žensko ekipo inovativnih in ustvarjalnih dam.

Več o Tehnološkem parku Ljubljana najdete na www.tp-lj.si

agencija m servis

Agencija M servis d.o.o. kreativne kadrovske rešitve

W: www.mservis.si
E: anita.troha@mservis.si
T: 05/330 90 06 in 031/672 450

V Agenciji M servis poznamo kadrovske zadrege, s katerimi se podjetnice srečujete. Zavedamo se pomembnosti, komu zaupati svoje najbolj dragoceno bogastvo – znanje, izkušnje in prihodnost podjetja. Da boste imele okoli sebe prave ljudi, ki bodo kompetentni, predani in s katerimi se boste dobro razumele, imamo oblikovane preverjene kadrovske rešitve, ki jih v Agenciji M servis na podlagi 10-letnih izkušenj razvijamo in prilagajamo vsakemu podjetju ali posamezniku.

Ko vam primanjkuje časa in bi se raje posvetile ustvarjalnemu delu, za vas opravimo kadrovsko svetovanje: pripravimo pogodbe o zaposlitvi ter ostalo kadrovsko dokumentacijo, poskrbimo za sistemizacijo delovnih mest, interne akte in pravilnike, izdelamo kompetenčne modele, profiliramo zaposlene in promoviramo zdravje na delovnem mestu.

Ko se znajdete na osebnem ali poslovnem razpotju ali preprosto vedno stremite k najboljši verziji sebe in svoje ekipe, ponujamo osebni in timski coaching ter izobraževalne delavnice in treninge: na področju učinkovitega komuniciranja, motiviranja zaposlenih, učinkovitega upravljanja s časom in stress managmenta, internega reševanja konfliktov …

Morda ste še vedno »one-woman-band« in prav zato je še toliko bolj pomembno, da za svoj tim dobite prave ljudi, na katere se lahko zanesete, pri čemer bomo za vas z vso skrbnostjo poiskali in selekcionirali kadre po vaših željah.

Vsak trenutek, ki je pred vami, je nova priložnost. Z veseljem postanemo vaš partner pri lažjem uresničevanju vaših vizij!

Povežite se z nami in nam pošljite vaša vprašanja in želje na: anita.troha@mservis.si.

 moia

Moia.in

W: www.moia.in
E: info@moia.in
T: 031 704 580

Moia.in – ženski spletni svet, ki je nastal z namenom, da združi vse, ki se na takšen ali drugačen način navdušujejo nad kvalitetnim življenjskim slogom ter malenkostmi, ki delajo vsak trenutek popoln.

Z vami s srcem ter intuitivnostjo raziskujemo, ustvarjamo, razveseljujemo, delimo najnovejše zanimivosti, vas seznanjamo z dogajanji in trendi ter​ uživamo v vsem lepem. Poleg naštetega omogočamo hiter pregled in izbor aktualne ponudbe na trgu storitev z različnih področij, povezanih z ohranjanjem kakovosti življenja. Organiziramo in ustvarjamo različne delavnice, tečaje, dogodke.

Bodite »IN« z nami!

 kompas

Kompas d.d. – First Ladies’ Club

Pražakova 4, 1000 Ljubljana

W: www.kompas.si
E: info@kompas.si
T: 01 2006 111
F: www.facebook.com/turisticnaagencijaKOMPAS
Twitter: @Kompas_1951
Instagram: @Kompas_1951
YouTube: www.youtube.com/user/KompasVideo

Kompas v letošnjem letu praznuje 65 let delovanja kot eno najpomembnejših potovalnih podjetij v Evropi in zagotovo prvi in edini ambasador Jadrana. S svojim širokim razponom visoko cenjenih potovalnih storitev povezuje celotni evropski trg, za kar skrbi podjetje s sedežem v Sloveniji in mreža Kompasovih uradov po vsej Evropi in ZDA.

Kompas ponuja razvajanje za vsako žensko dušo. Na potovanjih po svetovnih metropolah združuje sprostitev, klepet ob kavici ali kozarcu izbranega vina in uživanju v kulinaričnih specialitetah, obisk kulturnih in družabnih dogodkov, nakupovanje. Vse v enem in odlična priložnost za potep s prijateljicami.

V Kompasu se z organizacijo jezikovnih potovanj ukvarjajo že celih 49 let, kar pomeni veliko znanja, izkušenj in dobrega sodelovanja z mrežo izbranih šol, ki dejansko izvajajo kakovostno storitev, vredno svoje cene. Šole so izbrane premišljeno in z občutkom za potrebe slovenskega tržišča in tečajnikov, ki imajo večinoma nadpovprečno znanje, to pa pomeni, da potrebujejo resnično kakovostne šole na odličnih lokacijah v odličnih okoljih, saj le tako tečajnikom lahko ponudijo res izjemno doživetje. S Kompasom na potovanje po jezikovno znanje!

Pustite se razvajati, ko vas drugi razvajajo, pravijo v Kompasu. Ponudba tovrstnih storitev, v čudovitem ravnovesju z naravo, zagotavlja edinstveno priložnost, da se popolnoma sprostite, spočijete in uravnotežite svojo notranjo energijo.

Več na: www.kompas.si

GR8 marketing - spletni medij za marketing

GR8 agencija

Marketinška agencija, ki vašemu podjetju poveča prihodke. Drastično.

W: www.gr8.si
E: tilen@gr8.si
T: 068-626-735
FB: www.facebook.com/gr8.si/

Na spletu je vse več Slovencev, ki delajo, se igrajo, se pogovarjajo, gledajo, poslušajo in kar je pomembno – kupujejo in prodajajo.

Mi vemo, kako lahko vaše podjetje zgrabi njihovo pozornost.

GR8 agencija je nastala kot logično nadaljevanje zgodbe, ki se je začela konec leta 2013. Na spletni strani smo primarno objavljali izjemno brane intervjuje s slovenskimi podjetniki in članke, ki so bili podjetniško obarvani.

Jeseni 2015 smo se prelevili v marketinško agencijo, ki se za svoje stranke primarno osredotoča na en samcat cilj. To ni povečanje spletnega prometa, niti optimizacija spletne strani za več poizvedb. Na koncu dneva je pomembna predvsem ena metrika – za koliko lahko vašemu podjetju povečamo prihodek.

Osredotočili smo se predvsem na 3 tipe podjetij:

 • PARADNE KONJE – Podjetja, ki potrebujejo naše marketinške storitve z namenom, da ohranijo svojo vodilno pozicijo na trgu.
 • FENIKSE – Podjetja, ki potrebujejo zavzeti nazaj svojo digitalno prisotnost, ki jim jo je odvzela izguba uspešnosti poslovanja ali slabe naložbe v digitalno okolje. 
 • KAMELEONE – Podjetja, ki že imajo obstoječo spletno prisotnost, a jim le ta ne prinaša želenih rezultatov.

Verjamemo v to, da moramo biti s strankami kompatibilni. Ravno zato sodelujemo izključno s tistimi, ki delijo naše vrednote:

 • STRAST DO TEGA, KAR DELAMO. Delamo izključno s podjetji v katera verjamemo. Ker to prinaša najboljše rezultate.
 • NE ZAPRAVLJAMO ČASA. Mantra naše učinkovitosti = nikoli ne zapravljamo časa naših strank in niti pod razno nismo privrženci dolgih sestankov.
 • VEDNO OBLJUBIMO MANJ IN NAREDIMO VEČ. Najbolj nas osreči zadovoljna stranka, ki je presenečena nad delom, ki ga opravimo zanjo in nad rezultati, ki so nad pričakovanji.

Pogovorimo se o vašem projektu.

 Optiprint

Optiprint

Vesna Gostenčnik, partner
W: www.optiprint.si
T: 0590 75 457

Optiprint – popolna storitev za TOP podjetnice! Zakaj bi se ukvarjale s tiskalniki, če lahko svoj Optiprint paket, ki vključuje najem tiskalnika, namestitev, vso potrebno barvo za barvni in črno-beli tisk ter servis na klic, dobite že za ceno ene kavice na dan! Garantiramo vam storitev, ki jo boste preprosto vzljubile.