Sponzorji 2015

GENERALNI SPONZOR DOGODKA 500 PODJETNIC 2015 – SI.MOBIL d.d.

 

si mobil

SI.MOBIL d.d.

Šmartinska 134b
1000 Ljubljana

E: info.poslovni@simobil.si
W: www.simobil.si/poslovni

Na Si.mobilu že vrsto let podpiramo različne organizacije in iniciative, saj nas povezujejo podobni pogledi na podjetništvo.

Verjamemo, da lahko s plodnim sodelovanjem z našimi partnerji pomagamo tako izkušenim podjetnikom kot tudi tistim, ki se za podjetniško pot šele odločajo, in sicer tako, da dvigamo raven podjetniškega znanja in promoviramo podjetništvo kot pozitivno vrednoto v širši družbi.

Prav zaradi tega ponovno podpiramo tudi dogodek 500 podjetnic.

Več o ponudbi za vas na povezavi: www.simobil.si/poslovni

 

SREBRNI SPONZOR DOGODKA 500 PODJETNIC 2015 – Zavarovalnica ADRIATIC SLOVENICA

 

adriatic

Zavarovalnica ADRIATIC SLOVENICA (AS)

Ljubljanska cesta 3 A, 6503 Koper

Brezplačna številka: 080 11 10
W: www.as.si
E: info@as.si
FB: www.facebook.com/Adriatic.Slovenica

S preventivo do dobrega zdravja in varnega poslovanja.

AS vam poleg recepta za varno poslovanje podarja tudi meritve holesterola, krvnega tlaka, srčnega utripa in ugotavljanja atrijske fibrilacije.

Zglasite se pri promocijskem pultu AS-a in poskrbite za svojo varnost.

 

Ostali sponzorji:

 

ath-logo_300dpi_8000

AUSTRIA TREND HOTEL LJUBLJANA

W: www.austria-trend.at
E: ljubljana@austria-trend.at
T: 01 588 2500

Najboljša lokacija v poslovnem delu mesta, prostorne sobe, sodobna oprema in profesionalno osebje – to je le nekaj značilnosti, ki odlikujejo Austria Trend Hotel Ljubljana.

Prav vsaka izmed 214 prostornih sob je za vas skrbno pripravljena za vas, ne glede na to ali ste izbrali Deluxe sobo ali razkošno Predsedniško suito.

Poslovna srečanja, konference in zabave vam organiziramo v eni izmed 8 konferenčnih dvoran ali v hotelski restavraciji in baru, pogostili pa vas bomo z najrazličnejšimi domačimi in mednarodnimi specialitetami. Zaupajte nam organizacijo konference, poslovne zabave, poroke, stand-up komedije ali modne revije in se prepričajte, da smo pravi naslov tako za uradne kot manj uradne priložnosti.

Po napornem dnevu se prileže razvajanje v razkošnem Sense Wellness Clubu, kjer vas bodo sprostile tajske in filipinske masaže, ekskluzivna Carita nego obraza ter turška ali finska savno.

V hotelu boste našli vse prednosti sodobno zasnovanega hotela vrhunske kategorije: odlično vzdušje, izredno udobje bivanja in pridih mednarodnosti, do starega mestnega jedra pa vas bomo brezplačno odpeljali mi.

VABLJENI!

 Računovodstvo Proevent

Računovodski servis Proevent d.o.o.

Lucija Kobal, vodja računovodskega servisa
W: www.racunovodski-servis.si
E: racunovodstvo@proevent.si
T: 01 300 32 17

Proevent, d. o. o., je podjetje, ki se ponaša s široko mrežo dejavnosti – od računovodskega servisa, vse do organizacije dogodkov, postavljanja sejemskih konstrukcij in izposoje opreme za različne dogodke.

Poudarek računovodskega servisa je popolna storitev in prilagoditev potrebam naročnika. Ne samo, da računovodski servis Proevent naročniku ponuja vse računovodske programe, temveč za vse naročnike tudi vodi in spremlja poslovanje, ponuja davčno, administrativno in poslovno svetovanje. Kader je izjemno podkovan, z dolgoletnimi izkušnjami in izredno natančnostjo. Prednost, ki jo zaznavajo naši naročniki, so dostopnost cen, oblikovane po njihovih potrebah, brez skritih strokov, in kar je najpomembneje, zaključno poročilo je vključeno v ceno. Tudi lokacija samega servisa je dostopna z možnostjo brezplačnega parkiranja. Več na www.racunovodski-servis.si.

Druga dejavnost podjetja, usmerjena v organizacijo in celovito podporo pri organizaciji dogodkov vseh vrst, pa se ponaša z 20-letno tradicijo. Podjetje je vaš najtesnejši partner pri izvedbi vašega sejemskega nastopa ali organizaciji (ne)formalnega dogodka. Za naročnika poskrbimo za vso tehnično izvedbo, kreativo, transport, namestitev ipd. Poleg tega pa Proevent pod svojim okriljem organizira večje in izjemno prepoznavne (sejemske) dogodke, kot so Otroški bazar, Študentska arena, Informativa, Festival za tretje življenjsko obdobje idr.

Več na www.proevent.si.

identiks

IDentiks kartični sistemi d.o.o – Sponzor akreditacij & registracije

Jasna Triller, direktorica
W: www.identiks.si
E: jasna.triller@identiks.si
T: 0590/90 550

Poslovni koncept našega podjetja je izvedba celostnih rešitev za IDentifikacijo s poudarkom na PVC karticah.

Specializirani smo za dobavo in potisk vseh vrst PVC kartic (kartice zvestobe, darilne & klubske kartice, šolske izkaznice, službene, identifikacijske), kot tudi različnih tipov (navadne, z magnetno stezo, črtno kodo, kontaktnim ali brezkontaktnim čipom).

Poleg kartičnega programa nudimo v sklopu identifikacijskih rešitev tudi ID ter reklamne dodatke (ovratni trakovi, ovitki, krokodilčki, priponke, jo-jo obeski, hologramske nalepke,…), HW & SW rešitve: za registracijo delovnega časa in prehoda, celostno storitev za izvedbo oz. organizacijo različnih dogodkov/konferenc pod blagovno znamko IDE.Konferenca ter celovit programe zvestobe CLIP.

Ponudbo smo razširili tudi z USB ključki, posebnimi poslovnimi darili ter BIO/EKO linijo.

Preveri več na www.IDentiks.si, www.ovratnitrakovi.si, www.usb-kljucki.com

gropik

Gropik d.o.o.

Orla vas 13, 3314 BRASLOVČE

Tjaša Grobelnik
G: 041 771 236
E: info@gropik.si
W: www.gropik.si

V Gropiku svojo zgodbo pišemo že več kot 25 let. Lastni proizvodnji usnjene galanterije smo kmalu dodali prve proizvode iz uvoza in našo ponudbo zelo hitro širili na asortiman poslovnih in promocijskih daril. Danes nudimo zelo široko paleto poslovnih in promocijskih daril številnih tujih dobaviteljev in izbranih slovenskih etno-proizvajalcev.

Našo ponudbo prilagodimo individualnim željam naših strank, z aranžiranjem, logotipno opremo in dotiskom.

Veselimo se vašega obiska v našem razstavnem prostoru.

automatic servis

AUTOMATIC SERVIS – Moj trenutek dneva

Verovškova ulica 60e, 1000 Ljubljana

W: www.automaticservis.si
E: info@automaticservis.si
T: 01 511 35 50
FB: www.facebook.com/AutomaticServis

Automatic servis je največje in najstarejše slovensko podjetje za oskrbo prodajnih avtomatov, z največ naročniki, največ regionalnimi centri in najbolj dodelanim sistemom kontrole odličnosti. Smo strateški partner za prehrano in izboljšanje vzdušja v podjetjih. Ustvarjamo prostore, kjer se ljudje sprostijo, podružijo in napolnijo baterije. Tam se ponovno okrepijo odnosi med njimi, tam ponovno začutijo pripadnost znotraj ekipe, tam nekaj minut uživajo z nasmehom.

Tu smo, da ustvarjamo najlepši trenutek dneva za vse, s katerimi pridemo v stik. Da sproščamo, povezujemo in motiviramo ljudi, da naredijo več in v tem uživajo. To nam uspeva z 200 sodelavci, preko 8000 avtomatov, z nenehnimi izboljšavami, inovacijami in novostmi v prodajnem programu.

Vse, kar počnemo, je podrejeno temu, da se ljudje napolnijo in povežejo. 24 ur na dan. Da se počutijo sprejete in cenjene, učinkovite in energične, motivirane in zadovoljne. Kar pomeni, da bodo hitreje in prijazneje opravili svoje delo. In da bo podjetje, kjer delajo, bolj dobičkonosno in bolje povezano.

Vodilni smo že 25 let. Predvsem zato, ker smo naročnikom in uporabnikom uspeli uresničevati želje, bolje kot kdorkoli drug. Ker smo jim pričarali njihov trenutek dneva. Naša vizija? Zgraditi svet, kjer bodo ljudje delali z užitkom in do popolnosti izkoristili svoj potencial.

Voda Jana

Jamnica mineralna voda d.o.o.

Limbuška cesta 2, 2341 Limbuš

W: www.jana-water.com/si
T: 02 429 57 43

 

 Logotip-romana-300x1201

Baloni Magic, Romanca Kolenc s.p.

Florjan 288, 3325 Šoštanj

W: www.romana.si
E: romana@magic.si
M: 041 511 153
FB: baloniromana

BALONI – z njimi lahko na prav zanimiv način predstavite podjetje poslovnim partnerjem in vsem uporabnikom vaših storitev ali izdelkov. Baloni zbujajo pozornost, pritegnejo poglede, pričarajo lahkotnost in izvabijo nasmeh na lica ljudi. Dekoracije z baloni so primerne za različne dogodke in praznovanja.

Na Vaš dogodek nas lahko povabite tudi kot animatorja z baloni. Z njimi lahko modeliramo in izdelujemo najrazličnejše figure in tudi bolj zahtevne skulpture. Ko jih izdelujemo pred publiko je to prava atrakcija.

Na otroških praznovanjih – zabava zagotovljena.

palmieri - DESERT Z BELIM TARTUFOM

Palmieri – desert z belim tartufom

W: www.palmieri.si
E: klara.klaj@palmieri.si
T: +386 51 606 013

SVETOVNA NOVOST – REFOŠKOV DESERT Z BELIM TARTUFOM

Leta 2011 je bil razvit prvi start up produkt, ki je bil uspešno lansiran na slovenski trg. Refoškov desert je narejen iz slovenskih sestavin (refoško vino iz slovenskega primorja, cvetlični med, gozdnih borovnic in domači rum). Refoškov desert je izdelek slovenskega porekla.

Proizvod zagotavlja najvišjo kvaliteto, kar dokazuje tudi dejstvo, da je bil v letu 2014 sprejet v trgovinsko verigo Spar (SES – Spar European Shopping Centers). Blagovna znamka PREMIUM na podlagi tehnoloških raziskav in testov zagotavlja najvišjo kvaliteto artikla.

V letu 2015 Palmieri postavlja v ospredje dva nova artikla, in sicer Refoškov desert z vanilijo in Refoškov desert z belim tartufom, ki sta nastala v tesnem sodelovanju z vrhunskimi kulinaričnimi mojstri v Sloveniji in Biotehniško fakulteto v Ljubljani.

Izdelek REFOŠKOV DESERT Z BELIM TARTUFOM je edinstvena kombinacija okusa vina refošk in belega tartufa. Znano je, da je beli tartuf v vrhunski gastronomiji prisoten in ima posebno mesto. Je zelo cenjen med svetovno cenjenimi gastronomi in svetovnimi chefi. S posebnim naravnim postopkom refošku dodamo domači med in beli tartuf, ter po uležanju in sprostitvi okusov odvojimo tekočino od dodatkov, kar se ustekleniči. Izdelek je edinstven na svetovnem področju kulinarike, saj kaj podobnega ni zaslediti nikjer.

Izdelek je posebej primeren za ženske, zato smo prepričani, da bi vašim obiskovalkam po kosilu kozarček deserta posebej teknil.

morel

Tiskovna agencija Morel

W: www.morel.si

Tiskovna agencija MOREL že 24 let deluje na slovenskem in mednarodnem medijskem trgu. V svoji domeni ima multimedijski portal www.morel.si, ki velja za prvi elektronski dnevnik v slovenščini, saj deluje od leta 1996 dalje. Ta se je z leti razvil v multimedijski portal, ki zajema informativni blok novic iz vseh področij družbenega, gospodarskega, političnega, športnega, kulturnega in družabnega življenja v Sloveniji in tujini, posebno podstran o turizmu ter spletno televizijo MORELTV s spletnih youtoube kanalom, kot licenčni partner, kjer se vse več prenašajo dogodki v živo.

Uporabnikom omogočamo, da se lahko seznanijo z najbolj svežimi informacijami iz Slovenije in sveta v realnem času, še posebej iz jugovzhodne in srednje Evrope. Tiskovna agencija MOREL je članica združenja APNA (združenje zasebnih tiskovnih agencij), ki danes združuje 18 zasebnih tiskovnih agencij iz jugovzhodne in srednje Evrope in vam lahko ponudi paleto informacij, ki vam jih državni mediji ne morejo. Zaradi te pestrosti ima portal več kot 3.000 stalnih bralcev na dan.

Izdajamo tiskano in spletno izdajo strokovne zdravstvenovzgojne revije Vita www.revija-vita.com. Agencija MOREL svoje storitve podjetjem ponuja kot medijski posrednik za pripravo in objavljanje PR medijskih sporočil, tiskovnih konferenc ter storitve in svetovanja s področja stikov z javnostmi ter medijev.

MOREL je eksluzivni zastopnik za kolesarske čevlje in rolarje Bont v Sloveniji in na Balkanu ter zastopnik Celovškega sejma za Slovenijo.

 

Materialni sponzorji

 

naracamiche2

NARACAMICIE – bluze / srajce / modni dodatki

Nara trend d.o.o.
Otok 24, 8332 Gradac
W: www.naracamicie.si
E: info@naracamicie.si
G: 040 460 360

Prodajna mesta:
NARACAMICIE Citypark, Šmartinska c.152G, 1000 Ljubljana
T: 01 541 1962
NARACAMICIE Mercator center Ljubljana, Cesta Ljubljanske brigade 33, 1000 Ljubljana
T: 01 518 7412

Že od nekdaj velja pregovor, da obleka naredi človeka. V poslovnem svetu, kjer je prvi vtis izjemno pomemben, pa to velja še toliko bolj. In pomemben del vsake obleke sta prav bluza ali srajca, ki predstavljata osnovni kos garderobe prav vsake podjetnice.

V podjetju Nara trend se lahko pohvalijo z izjemno ponudbo raznolikih bluz in srajc blagovne znamke NaraCamicie na enem mestu v Sloveniji.

NaraCamicie je mednarodno priznana italijanska blagovna znamka kakovostnih bluz in srajc za vse priložnosti. V njihovi široki ponudbi najdete preko 200 različnih modelov, od enostavnih klasičnih do izjemno modnih in izvirnih. Njihove prodajalne najdete v Mercator centru v Šiški in v Cityparku v BTC-ju v Ljubljani.

Vabimo vas, da obiščete njihovo Facebook stran: »NaraCamicie Ljubljana«, kjer lahko redno spremljate njihove aktivnosti v obeh prodajalnah.

amar nat

DO it d.o.o.

Dalmatinova 2, 1000 Ljubljana, Slovenia

Vilinski simboli so ključi energij in so eno najpreprostejših a hkrati najučinkovitejših orodij za delo z Zakonom privlačnosti.

Obstaja jih preko 200, vsak od njih pa ima svoj pomen in svojo lastno vibracijo. Delujejo na vseh nivojih naše zavesti in ustvarijo vibracijsko polje, ki nam pomaga, da se uskladimo z določeno frekvenco ter tako res v najkrajšem možnem času dobimo vse, kar si želimo, oz. kar smo pripravljeni sprejeti.

Dejstvo je, da uporaba Vilinskih simbolov naše življenje nepreklicno spremeni na bolje – kako zelo, pa je odvisno od nas samih!

Primerni so za vsakogar.
Znanje in izkušnje niso potrebne.
Združljivi so z vsemi tehnikami.
Njihova zloraba ni možna.
Obstajajo stvari, ki jih človeški um ne more razložiti in naj bomo še taki realisti, dejstvo je, da vsak od nas potrebuje kanček čarobnosti.

W: www.doit.si, www.elfinsymbols.com

Aleksandra Pinterič

Izobraževanje, svetovanje in založništvo Aleksandra Pinterič s.p.

W: www.aleksandrapinteric.com
E: aleksandra.pitneric@gmail.com
G: 070-81-45-46
FB: Aleksandra-Pinterič

Vse, kar se med mojimi štirimi stenami dogaja, je povezano s pravljicami, besedami, prispodobami in idejami.

Moj namen je pomagati otroški duši, da bolj verjame vase, razvija domišljijo in ustvarjalnost ter ideje. Tako največ delam s starši in otroci, osebno, poslovno in družinsko.

Zadovoljna, mirna, sproščena in nasmejana mama = osebno zadovoljstvo, notranji mir = zadovoljni, igrivi, sproščeni in nasmejani otroci = večja poslovna uspešnost

Pomagam jim, da prepoznajo jazbece in jih ne hranijo več, da jih sprejmejo in ukrotijo. Več o tem v knjigi A MAŠ JAZBECA? – izid konec meseca marca.

Ognjene dobrote

Ognjene dobrote

Tanja Gobec, dopolnilna dejavnost na kmetiji, peka kruha in peciva
Ul. II. bataljona 2, 3230 Šentjur
G: 031-880-493
E: tanja.gobec@gmail.com
Skype: etnoeko1

Kruh in krušni izdelki so pripravljeni na preprost način, iz štirih osnovnih sestavin: iz moke, soli, kvasa in vode. Nič emulgatorjev, stabilizatorjev, gostil, encimskih preparatov ter drugih sredstev za obdelavo kruha ter tudi naravnih ali naravi identičnih arom, sladkorjev in sladil ne boste našli v njem.

Vsi moji izdelki so iz pirine moke (sama jo pridelam), katero sproti zmeljem, ter še koruzo, ajdo in rž. Pečem predvsem pekovska peciva iz pire, pa tudi razne kekse, potice …

Poleg peke izvajam tudi delavnice za vse generacije, saj z njimi želim približati mlajšim, kako se pride do moke in kruha, s starejšimi pa pečemo različne vrste kruhov in peciva.

Ekosen

Ekosen, d.o.o.

Specialist za IR ogrevanje; Tržaška cesta 65, 2000 Maribor

W: www.ekosen.si
E: info@ekosen.si
T: 080 30 10, 02 620 81 99, 040 840 627

Podjetje EKOSEN nudi izdelke, ki omogočajo gospodinjstvu prihranek pri ogrevanju. Ogrevanje za vsako družino, posameznika ali podjetje predstavlja najvišji bivalni strošek, ki ga z IR grelnimi paneli in drugimi našimi inovativnimi varčnimi produkti lahko znižamo z občutno manjšimi vložki in nižjo amortizacijo, saj IR grelni paneli ne potrebujejo vzdrževanja in imajo 10-letno garancijo.

Smo pionirji na področju IR tehnologije v Sloveniji.

Podjetje se lahko pohvali z največ izkušenj na področju prodaje, svetovanja in montaže IR panelov ter infra sistemov ogrevanja na področju Slovenije. Vizija našega podjetja je, da z našimi paneli omogočimo prihranek posameznikom, družinam in podjetjem. Inovacije so stalnica podjetja Ekosen, zato je cilj podjetja na trg pripeljati še druge varčne produkte, ki vam bodo še dodatno razbremenili vaš družinski proračun.

Vizija podjetja Ekosen je s pomočjo varčnih produktov in nasveti racionalizirati stroške družinam, posameznikom in podjetjem. Produkte bomo izvažali tudi na JV trg s pomočjo franšiznega sistema in kasneje na področja EU.

Naše poslanstvo je razširiti zavest na področju svetovanja, racionalizacije stroškov, realne inflacije, etičnega potrošnika in iskati rešitve za odpravo dolga posameznikov ter postati priznano svetovalno podjetje na področju varčnega IR ogrevanja.

Aleš Babič (ustanovitelj podjetja EKOSEN) preko EKOSEN fundacije podarja zanimivo knjigo z naslovom ZAKAJ SMO BREZ DENARJA?. Knjiga je izredno koristna za današnjo družbo zato bi jo moral prebrati prav vsak Slovenec. Kmalu na voljo tudi druga knjiga ZAKAJ SMO BREZ DENARJA 2.

Global Travel doo_logo

Global travel d.o.o.

Verovškova 55, 1000 Ljubljana
W: www.freemiumvacation.com ali www.global-travel.si
E: info@global-travel.si
G: 030 414 934

V podjetju Global Travel d.o.o. verjamemo v življenje, v sanje in v doživetje. Vse kar počnemo je, da sanje spreminjamo v doživetja. Način na katerega to počnemo je, da spreminjamo oblike potovanja. Naše temeljno vodilo je odličnost freemium potovalnih storitev in počitnic.

Zaslužite si ugodne počitnice na eni izmed najboljših turističnih destinacij, vabijo vas vedno sončni Tenerifi in očarljiva Grčija. V naši ponudbi imamo tudi smučarski raj avstrijski Kreischberg. Razširite svoja obzorja z novimi doživetji.

sanjski sopek

Sanjski šopek

W: www.sanjski-sopek.si
E: info@sanjski-sopek.si
FB: SANJSKISOPEK
G: 040 766 632

Vsaka pot do zmage je zgrajena iz truda, vztrajnosti in odrekanja- naj gre za športni, kulturni, poslovni, osebni ali učni dosežek. Zato je prav, da slavljencu s stiskom roke, iskrenim pogledom in poklonom cvetja pokažemo, da cenimo njega, njegovo delo in se ob doseženem uspehu veselimo skupaj z njim.

Pri Sanjskem šopku Vam nudimo profesionalno izdelane:

 • unikatne šopke za posebne priložnosti,
 • poročne šopke in ostalo poročno floristiko,
 • dekoracije poslovnih prostorov,
 • aranžiranje poslovnih in osebnih daril.

Ujemi sanje v šopku.

oriflame

Oriflame Slovenija

Dunajska cesta 49, poslovna stavba Astra, 1000 Ljubljana
W: www.oriflame.si
E: info@oriflame.si
T: 01 200 47 70
FB: www.facebook.com/oriflame.slovenija

Oriflame je mednarnodno kozmetično podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1967 na Švedskem iz želje ustvariti kozmetiko po navdihu narave s pomočjo najnaprednejše znanosti. Od tedaj smo zrasli v mednarodno kozmetično podjetje s prodajo v več kot 60 državah po svetu in letno prodajo okoli 1,3 milijarde €.

Naše kakovostne izdelke priporoča več kot 3 milijone neodvisnih svetovalcev. Kakovost in učinkovitost izdelkov je zagotovljena, saj imamo več lastnih raziskovalnih centrov. Danes smo eno od najhitreje rastočih kozmetičnih podjetij na svetu.

Naše prednosti:

 • Člani kupujejo 23 % ceneje.
 • Nudimo odlično poslovno priložnost.
 • Naročilo lahko oddate preko interneta, dostavimo ga na dom.
 • Izdelki so osnovani na naravnih sestavinah.
 • Katalog z več kot 600 izdelki izide vsak teden.
 • Odgovorno ravnamo z vodami in gozdovi.
 • Podpiramo številne dobrodelne organizacije.
 • Smo soustanovitelji World Childhood Foundation in ustanovitelji Oriflame Foundation.


loacker

Loacker

W: www.loacker.it/slovenia/svn_2293.html
FB: Loacker.slovenia

Slaščice in čokoladne specialitete … Znane po vsem svetu!

Poželenje po Loacker slaščicah raste po vsem svetu. Tovarna sladkih dobrot se nahaja v Heinfelsu, v srcu neokrnjene narave Dolomitov. Uporabljamo samo najmodernejšo tehnologijo, ki zagotavlja visoko kvalitetne proizvode. Od nežnih neobdelanih surovin do sveže zavitih produktov. Vse je skrbno nadzorovano. Kako naredimo verjetno najboljše slaščice na svetu, je naša skrivnost.

Ime Loacker je postala mednarodno priznana blagovna znamka, ki se prodaja v več kot 80-ih državah. Visoka kvaliteta je vedno na prvem mestu, identični smo na vseh tržiščih ne le po okusu tudi po embalaži. V Ameriki, Evropi, Aziji vsepovsod lahko najdete Loacker specialitete in vsepovsod jih ljudje prepoznajo.

Več o izdelkih Loacker najdete na tej povezavi: http://www.loacker.it/slovenia/svn_2293.html.

alchemy logo black basic

PERPER d.o.o. – kozmetika ALCHEMY

PREPUSTITE SE LUKSUZNI PREOBRAZBI, V KATERI BO UŽIVALO CELOTNO TELO …
PREPUSTITE SE ALCHEMY-ju.

Milčinskega ulica 12, 3000 Celje
W: www.alchemynaturals.eu
E: info@alchemynaturals.eu
E: bosko.kadovic@perper.si
T: +386 59 222 000
G: +386 31 748 113

ALCHEMY je naravna kozmetika, ki je nastala s holističnim pristopom k lepoti. Zagotavlja takojšnji učinek s trajnimi in pozitivnimi spremembami.

Vsebuje najbolj plemenita, čista in organska olja iz celega sveta, v kombinaciji s sodobnimi sestavinami, ki so ekstrakti v najmočnejši obliki in učinkovito delujejo proti vsem znakom neravnovesja in staranja kože.

ALCHEMY kolekcija izdelkov intuitivno pospešuje naravne procese kože in ji omogoča, da ponovno zadiha in opravlja svoje “primarne” funkcije.

deliss

Deliš’s – piškoti iz kozarca

W: www.designlicious.si
FB: Darilo-iz-kozarca

Deliš’s je pripravljena (z)mešanica za slastne piškote.
Odpreš. Zmešaš. Spečeš. Poješ.
Ja, tako simpl!

Da je preprosto, slovensko in dobro pove že samo ime – deliš’s.
Simpatičen kozarec, s sestavinami po plasteh, je posebno darilo, saj sporoča besede, kot so: dom, družina, toplina, skupen čas, dišeča kuhinja, dobrote.
Vsak kozarec je ročno polnjen in pripravljen z dušo.

Kozarec deliš’s je odlična priložnost, da nekomu polepšate dan z unikatnim domačim izdelkom, katerega okus ga bo še dolgo spominjal na vas.

Bioars

BioArs, Melita Močnik Okorn s.p.

W: www.bioars.si
E: info@bioars.si
G: 041 399 041

Vonj vam v trenutku odklene zakladnico spominov in pričara prijetne občutke. Vsak dan si lahko popestrimo s prijetno mešanico vonjev ter prinesemo sonce v naš delovni prostor in dom. Poznate občutek, ko si vzamete Dan zase, kako vas napolni s pozitivno energijo? Privoščite si trenutke, ki vam obnavljajo energijo in dajo ponoven zagon za dnevne obveznosti.

Oaza zelišč - logo veliki

Oaza Zelišč, zelišča in naravna kozmetika, Bernardka Mav s.p.

W: www.melaa.si
E: oaza.zelisc@gmail.com
FB: facebook.com/OazaZelisc

Če vemo, da vsaka snov, ki jo damo na kožo, prehaja v krvni obtok in naprej do posameznih organov, in če želimo ohraniti zdravje in dolgo dobro počutje našega organizma, ga moramo »hraniti« z zdravo, dobro in naravno hrano. Vse to dosežemo z naravno kozmetiko Melaa.

Za vas izdelujemo razna mazila, balzame za ustnice in kopalne soli. Zanje uporabljamo ekološki čebelji vosek, ki skupaj s skrbno izbranimi masli in olji naredi na koži zaščitni film. S tem preprečuje njeno izsušitev. Hkrati kožo ščiti, jo globinsko nahrani, spodbuja nastajanje novih celic in obnovo kože. Dodana so tudi eterična olja, ki s svojim prijetnim vonjem in kemičnim učinkom na naš organizem, dodatno pomagajo pri obnovi kože.

Naravne aktivne sestavine kopalne soli so sposobne prodreti skozi kožo, v krvni obtok in naprej do posameznih organov, od koder odstranjujejo nakopičene strupe in tako pomagajo organom in celotnemu telesu k lažji in hitrejši regeneraciji. Poleg tega tudi uravnavajo hormonsko ravnovesje, vplivajo na živčni sistem in možgane, ter tako spreminjajo naše razpoloženje in čustveno stanje.

Logo okrogla

Ekstaza lepote

Aquila plus d.o.o.
W: www.ekstaza-lepote.com
E: info@aquila-plus.com
M: 031/774-202

Ekstaza lepote pod seboj nosi v Sloveniji ročno izdelano kozmetiko z naravnimi sestavinami. Kozmetika združuje povezanost narave, izžareva čistost, svežino, lahkotnost, svobodo ter občutek ekstaze skozi magično energijo strasti veselja in lepote.

Ekstaza lepote nastaja pod okriljem majhnega družinskega podjetja Aquila plus d.o.o., katero se projektov loteva celostno in osebno z namenom pristnega stika z ljudmi in doprinosa dodane vrednosti le tem.

beezeeeko

BeeZee EcoKid/BeeZee EcoLand

M: 031/316-780 (Bianca)
BeeZee EcoKid/BeeZee EcoLand je etična in zdrava znamka oblačil (dojenčki, otroci, ženske, nosečnice, moški …) in izdelkov za dom (posteljina, hišni ljubljenčki, dekoracija …), ki je namenjena osveščenim, sočutnim ljudem, ki želijo boljšo prihodnost za vse Zemljane; izdelana je po načelih pravične, transparente trgovine v Sloveniji. Znamka je bila ustanovljena v New Yorku, kreacije nastajajo v Nemčiji, izdeluje pa se lokalno in etično v Sloveniji.

Vsi naši izdelki so:

 • ekološki in naravni ali reciklirani in trajnostni;
 • fair trade – upoštevamo načela pravične trgovine;
 • uporabljamo naravna ali netoksična testirana barvila;
 • brez krutosti do živali – veganski;
 • primerni za ljudi z občutljivo kožo in z alergijami.

Smo prejemniki nagrad (1. nagrada za najboljše trajnostno podjetje v EU – SEA; 1. nagrada za najboljše oblikovano zeleno znamko Modepalast, Avstrija; 10 najboljših oblikovalcev ekološke in trajnostne mode v Nemčiji).

Nudimo brezplačno svetovanje pri nakupu, unikatne ilustracije (majice, posteljina …) in izdelavo naših oblačil po meri brez dodatnega doplačila za vse podjetnice.

Pokličete nas lahko na: 031/316-780 med 12:00 in 21:00 uro – vsak dan (tudi za vikende) ali pa nam pošljete e-mail na: info@beezeeecokid.com – odgovorili vam bomo v roku 24 ur.

v designObrtnik.info

V Design, Violeta Hren s.p.

W: www.vdesign.obrtnik.info, www.trgovina.obrtnik.info
E: vdesign.violetahrensp@gmail.com
M: 070 402 033

Dizajniranje in projektiranje notranjih in
zunanjih prostorov, izdelava spletnih strani:

 • umetniško ustvarjanje;
 • ročno unikatno poslikavo;
 • oblikovanje, aranžerstvo;
 • urejanje, svetovanje pri oblikovanju notranjih in zunanjih interierov;
 • dekoraterstvo;
 • oblikovanje tekstilij, oblačil, čevljev, nakita, pohištva in drugih izdelkov;
 • načrtovanje, svetovanje, oblikovanje in postavitev spletnih strani;
 • prilagajanje programske opreme za uporabo o operacijskih sistemih računalnikov;
 • vzpostavitev, instaliranje računalniškega sistema;
 • popravila in vzdrževanje računalnikov, mobilnih telefonov;
 • root ali nadgradnje telefonov, navigacijskih sistemov;
 • načrtovanja vsebine, posodabljanje računalniških programov za podatkovne baze, spletne strani, operacijske sisteme.

Spletna stran www.obrtnik.info je nastala z razlogom, da se v Sloveniji lažje najde obrtnika.

svet veselja

 

SVET VESELJA – Center za razvoj osebnosti in širjenje zavesti

W: www.svetveselja.si
E: info@svetveselja.si
M: 040 624 276

FB: Svet veselja

Namen in vizija našega centra je ponovno obuditi veselje in zaupanje v lastne zmožnosti in potenciale. Nudimo vam Life coaching – osebno intuitivno mentorstvo, kot pomoč in spodbudo pri uresničevanju življenjskih ciljev.

 

ERILO d.o.o.

Lavričev trg 8, 5270 Ajdovščina

W: www.erilo.eu
E: erilo.doo@gmail.com
M: 041 636 791

Smo podjetje Erilo d. o. o. s sedežem v Ajdovščini. Uvažamo in izvažamo najkakovostnejše čaje, zelišča in kavo. V Sloveniji, Italiji, Bosni in Hercegovini, Srbiji in na Hrvaškem podjetje trži proizvode pod blagovno znamko ERILO, ki vsebujejo bogatstvo naravnih sestavin. Imamo široko bazo strank po vsej Evropi. Naš cilj je nuditi primerljive cene, izvrsten okus ter prvovrstno kvaliteto našim strankam.

 art point

ART-POINT d.o.o. Rakek

W: www.art-point.si
E: info@art-point.si (za steklene izdelke) in doles.saso@gmail.com (za lesene izdelke)
M: 041 876 060 (Jožica Doles)
FB: ArtPointRakek

Podjetje deluje od leta 1993 v zasebni lasti, ima dolgoletno tradicijo v izdelavi vitraža s svinčenimi profili in tiffany tehniko: stekla za vrata, okna, predelne stene, lestenci, ure … Taljeno steklo je v uporabi zadnja leta za darilne programe: krožniki, svečniki, posode … Tudi peskano steklo se lepo poda v moderna stanovanja. Pri nas svetujemo in prisluhnemo vašim željam.

V zadnjih letih so zelo popularni izdelki v tiffany tehniki in fuziji: pladenji, posode, slike za na steno v katerih je vgrajena Idrijska čipka. Darilni program je zelo širok, zajema tudi razne slike iz vitraža, mozaike in izdelke iz lesa za promocijo podjetje: metulji, smeškoti, embalaže za steklenice in razni drugi izdelki.

afrodita cosmeticspearl prestige - linija WEB 2

KOZMETIKA AFRODITA – PEARL PRESTIGE

Ovita v brezčasno lepoto.

KOZMETIKA AFRODITA d. o. o., Kidričeva 54, 3250 Rogaška Slatina
W: www.kozmetika-afrodita.com
E: info@kozmetika-afrodita.si
T: +386 3 812 11 60

Za izbran okus potrošnic, ki jim skrb za vrhunsko naravno nego kože ni tuja, so v Kozmetiki Afrodita razvili novo ekskluzivno obrazno linijo PEARL prestige, ki nudi razvajanje kože v objemu neokrnjene popolnosti pravih BELIH BISEROV ter predstavnice nežnejšega spola zapelje v neskončno razkošje negovane, mehke in mladostne kože.

PEARL prestige je razvajanje kože v sinergiji belih biserov, kozmetične inovacije peptidov in naravnih negovalnih olj, ki se pri nanašanju čudovito vpije v kožo in s svojo svilnato teksturo omogoča takojšnje nanašanje ličil. Visoka aktivnost peptidov spodbudi nastajanje kolagena in elastina, kar se na koži kaže kot intenziven pomlajevalni učinek, saj se ob redni uporabi število in amplituda gub v povprečju zmanjšata za kar 44 %*.

Linija zajema tri izdelke brez parabenov in parafina: Ekskluzivno vlažilno kremo za aktivno anti-age zaščito, Razkošno hranljivo kremo z intenzivnim pomlajevalnim učinkom ter Eliksir lepote z učinkom prerojene kože. Za nasvet in brezplačne vzorčke obiščite: www.kozmetika-afrodita.com

Vesna Slapšak

La bella – estetika obraza

E: info@cuercus.si, slapsak.vesna@gmail.com
FB: La bella – estetika obraza

Smo podjetje, ki se ukvarja s permanentnim make up-om oz permanentnim podaljševanjem trepalnic in estetskim vrisovanjem obrvi. Z veseljem vsaki punci povrnemo samozavest in jo polepšamo, da bo lepa vsako minuto, uro, vsak dan.

Obrvi vrišemo tako, da vsako dlako vrišemo posebej in vaše obrvi izgledajo čisto naravno. Podobno je tudi pri trepalnicah, kjer eno svileno trepalnico nalepimo na eno vašo. Ker živimo v časih, ko nam zmanjkuje časa in smo preveč obremenjene, je permanentni make up odlična rešitev za vse podjetnice. Za vas in vaš popolno naravni videz poskrb vaša La bella – estetika obraza.

pleksi zakladnica

Pleksi zakladnica

W: www.pleksi-zakladnica.si
E: pleksi.steklo@gmail.com
G: 041 273 709

Smo mlad in kreativen tim, ki želi svojim strankam pleksi steklo predstaviti kot modern način izražanja in ne le kos materiala. Klasično obdelovanje pleksi stekla smo tako nadgradili z računalniškim načrtovanjem, grafičnim oblikovanjem in laserskim razrezom/graviranjem.

Naša primarna panoga je izdelava nakita iz pleksi stekla, kjer izdelujemo unikatne uhane, zapestnice, verižice in prstane. Ker smo inovativni in pri oblikovanju pleksi stekla ne vidimo meja, smo svojo ponudbo razširili tudi z darilnim programom, kjer Vam nudimo različne izdelke, kot so pokali/medalje, šatulje za vaše dragocenosti, mobile (viseče motive), albume, spominske knjige …

studio alphie

Studio Alphie

W: www.studio-alphie.com
E: vesna@studio-alphie.com
G: 040 147 898

Vsaka ženska si želi biti urejena, čeprav ji to čas vedno ne dopušča. Hitimo po opravkih, vse postorimo, a ko smo končno na vrsti me, je čas samo še za kratek spanec in počasi pozabimo, kako rade smo se razvajale.

A tu vskočim jaz! Z veseljem se prilagodim vašim željam/potrebam in poskrbim, da z urejenimi nohti pridobite na času in poskrbite za kako bolj pomembno stvar.

karnion

Karnion, Holistični center razvoja osebne uspešnosti, d.o.o.

Zgornje Pirniče 140, 1215 Medvode

W: www.karnion.si
G: 031 328 394
T: 01 362 32 53

Karnion- edina šola s 7 zvezdicami v Evropi.

Karnion deluje že 23 let, program s 7 zvezdicami pa je novost. Hitro učenje tujih jezikov in dialogike- jezika odgovornosti še nikoli ni bilo tako učinkovito.

Kar 7 strokovnjakov poskrbi za vašo mentalno kondicijo, ter da se znebite morebitnih blokad, izboljšate svoj spomin, učljivost in fleksibilnost učenja. Udeleženci 5 dnevnega dopusta v »jezikovnih toplicah« so navdušeni: zdravnik Danijel Bešič Loredan, dr. med, spec. ortopedske kirurgije v Švici ni našel boljše ponudbe, zaupata pa nam tudi naš najboljši smučarski skakalec Peter Prevc ter priznan pevski par Marjetka in Raay Vovk- Maraaya.

delovno pravna hisa

DELOVNO-PRAVNA HIŠA pravno svetovanje, d.o.o.

Nove fužine 47, 1000 Ljubljana

W: www.delovno-pravnahisa.si
E: delovno.pravnahisa@gmail.com
T: 031 369 260, 08 205 88 98
FB: Delovno-pravna-hiša

Smo družba, kjer s svojim znanjem, predanostjo, profesionalnim odnosom in izkušnjami delodajalcem in delavcem nudimo pravno svetovanje s področja delovnega prava in prava socialne varnosti, ki ga za vas izvaja visoko usposobljena skupina pravnic in pravnikov.

party shop

PARTY SHOP

W: party.si

V Party Shopu je največja izbira party programa na enem mestu v Sloveniji. Na 150 m3 si lahko izbirate med več kot 10.000 različnimi izdelki za zabavo. Nudimo vse za organizacijo rojstnih dni, obletnic, porok in vseh ostalih zabav.

Med največjo paleto balonov, ki vam jih napihnejo s helijem ali zrakom, boste nadvse navdušeni. Nudijmo pa vam tudi kostume, lasulje in vse ostale dodatke za Pusta in Karneval skozi vse leto.

hude broske

Hude-broske.si

W: www.hude-broske.si
FB: hude.broske

Iščete idejo, kako na drugačen način propagirati svoje podjetje, zabeležiti obletnico pomembnega dogodka ali enostavno izraziti svoje mnenje? Potem smo pravi naslov za vas! Na naši spletni strani www.hude-broske.si smo vam na razpolago z najrazličnejšimi idejami za izdelavo brošk. Izbirate lahko med različnimi oblikami (okrogle, ovalne, pravokotne), velikostmi in tipi brošk (z iglo ali z magnetkom).

Uporabljamo jih lahko za različne namene, dogodke, recimo:

 • izvirno darilo za prijatelje, sorodnike …,
 • spodbujanje prodaje izdelkov, promocije …,
 • spominke,
 • ID značke: imena za zaposlene, udeležence tekmovanj, konference …,
 • humanitarne aktivnosti,
 • športna tekmovanja,
 • volilne kampanje, protesti …,
 • praznovanje rojstnih dni, obletnic,
 • ter trenutno največji trend: za poroke.

Izbirate lahko med že obstoječimi motivi, ali pa vam jih izdelamo z vašimi slikicami, logotipi … skratka po vaših željah.

Hude broške – huda sporočila.

grand hotel primus

Terme Ptuj – Grand Hotel Primus****s

Pot v toplice 9, 2251 Ptuj, Slovenija
W: www.sava-hotels-resorts.com/sl/ptuj
T: 02 749 45 00 (rezervacije)
E: info@terme-ptuj.si

UŽIVANJE V STILU RIMLJANOV

Naredite nekaj za svoje počutje, zdravje in novo energijo …

Grand Hotel Primus je moderen, srednje velik hotel s 119 sobami, ki je ime dobil po slavnem rimskem vojskovodji Marku Antoniju Primusu, ki je ime najstarejšega slovenskega mesta Ptuja prvi ponesel v svet. Že stari Rimljani so vedeli, da ima Ptuj prav posebno sproščujočo energijo.

Postanite kot Primus, bojevnik, ki je bil vedno pripravljen na vsakodnevne izzive in si je svoje baterije polnil na Ptuju. Prepustite se sproščujočim masažam v wellness centru, zaplavajte v intimnem vzdušju bazena Cesarjev, uživajte v individualnih savna suitah ali pa si privoščite najbolj učinkovite, neinvazivne in neboleče tretmaje za naravno pomlajevanje obraza in telesa pod zdravniškim nadzorom v našem wellness centru.

Naši kuharski mojstri za vas pripravljajo kulinarične dobrote, ki so pripavljene po receptih iz daljne preteklosti z uporabo lokalnih in sezonskih sestavin. Za vse tiste, ki skrbite zase, je na voljo program Bodimo fit. Drugemu tipu uživačev je namenjeno Golf igrišče Ptuj. Rimski pridih preveva tudi kongresne storitve. Ob hotelu se nahaja velik termalni vodni park z olimpijskim bazenom za male in velike uživače.

Zakladnica zdravja

Revija ZAKLADNICA ZDRAVJA

Mladina d.d.
Dunajska 51, 1000 Ljubljana
w: www.mladina.si
w: www.zakladnicazdravja.si

Revija ZAKLADNICA ZDRAVJA vsak mesec prinaša izbor člankov, kako živeti zdravo in do narave prijazno.

Iz meseca v mesec izbrani avtorji – strokovnjaki bralke in bralce seznanjajo, kakšne zdravilne lastnosti imajo posamezni naravni pripravki, jih opisujejo in pojasnjujejo, kako jih najbolje uporabiti.

Capture

BREZ MEJA, Brina Romih Mlakar s.p.

Osebno fitnes trenerstvo / program ZDRAVA&FIT / športna oblačila BETTER BODIES

W: www.brez-meja.si in www.zdravainfit.si
E: missfigure1@gmail.com
G: +386 41 520 055

Izvajanje OT ter prodajno mesto oblačil: Fitnes in wellness center OLIMPUS Žalec

Lepota ženske ni samo v njeni zunanji lepoti, temveč v vsem, kar ženska je. Nežna, močna, zdrava, sposobna, skrbna … Projekt Zdrava&fit združuje ženske, ki želimo biti vse to in še več. Vsaka ima svojo zgodbo in zato svoj cilj. Vsaka si želi postati najboljša različica sebe.

Sem Brina Romih Mlakar, ena najvidnejših fitnes trenerk pri nas, bivša svetovna prvakinja v fitnesu, predana žena in mamica 3 sončkom.

Moj cilj je, da vsem ženskam pomagam pri spremembi življenjskega sloga – na bolje. Vzdrževanje vrhunske telesne kondicije je ključ do uspeha na zasebnem in poslovnem področju vsake sodobne ženske. IZGOVOROV NI!

Na FB strani Zdrava&Fit vam pomagamo z idejami za zdrave recepte, super učinkovitimi vajami za oblikovanje težavnih ženskih predelov, primeri preobrazb resničnih žensk ter motiviramo, ko to potrebujete!

Skupaj zmoremo več, pripravimo vas do tega, da dvignete rit ter da postanete zdrave&fit!

DALVIE-500podjetnic

Idealvi d.o.o.

Pristaniška ulica 2, Koper

W: www.dalvie.com
E: prodaja@dalvie.com
G: 051/304545

Izberite darilo za mamo, prijateljico, teto ali zase – podjetno žensko, kot smo me! :)
Izdelki za obraz, ki jih predstavljamo so novost in nekaj posebnega, saj jih odlikuje visoka kvaliteta in poseben žepek. Od ostalih kozmetičnih izdelkov na tržišču, se razlikujejo po unikatni lični embalaži z osebnim voščilom, ki si ga izberete ali napišete sami.

So dermatološko testirani, ne vsebujejo mineralnih olj in parabenov. Proizvajajo se v izbranem nemškem laboratoriju s tradicijo.

P.S: Za vse udeleženke srečanja, ki boste v času do 30. 03. 2015 pisale na mail, dobite kodo za popust pri nakupu naših izdelkov v višini 5 EUR. Koda ni zamenljiva za gotovino.

sabina fimo fantazija

Fimo fantazija

Sabina Recek Korenčan, osebna dopolnilna dejavnost
Ježa 92, 1231 Ljubljana Črnuče
G: 041 349 971
E: fimofantazija@gmail.com
FB: Fimo-fantazija-ročno-delo
Flickr: www.flickr.com/photos/127130010@N06/
Pinterest: www.pinterest.com/ffantazija
Etsy: www.etsy.com/shop/Fimofantazija
Instagram: instagram.com/rksabina

Nakit Fimo fantazija je z eno besedo fantazija. Izdelan je iz polimerne gline, ki jo kombiniram z drugimi dekorativnimi kosi – vrvicami, različnimi perlicami, češkimi kristali, usnjenimi in svilenimi trakovi, različnimi kovinskimi elementi in zaponkami. Razvila sem lastne, inovativne tehnike oblikovanja in barvanja polimerne gline, zaradi česar so moji izdelki tako zelo izstopajoči, nenehno raziskovanje in učenja pa vdahne mojim pisanim izdelkom še posebno čaroben karakter.

Navdih jemljem iz narave, iz umetnosti in vsega lepega, kar nas obdaja, mladostno navihanost pa s svojimi idejami doda tudi sin Rok, dijak Srednje šole za oblikovanje in fotografijo. Vsak kos je izdelan ročno in unikaten ter mu v širšem prostoru ni podobnega.

Ko torej želite k izbrani garderobi dodati še piko na i, je pisan, unikaten, fantazijski nakit Fimo fantazija prava izbira.

 

Sponzor vina

 

vina koper

Vinakoper d.o.o.

Šmarska cesta 1, SI-6000 Koper

W: www.vinakoper.si
E: vinakoper@vinakoper.si
T: +386 5 6630 115

Plemenitost in žlahtnost naših vin sta dediščini tisočletne tradicije vinarstva in vinogradništva slovenske Istre ter sad izjemnih naravnih danosti istrske zemlje valovitega obalnega gričevja. V podjetju Vinakoper s spoštovanjem in častjo, že od ustanovitve leta 1947 pridelujemo vrhunsko žlahtno kapljico.

Na desetih sončnih vinogradniških legah na 570 hektarjih negujemo različne vinske sorte, ki so svoj dom našle ob avtohtonima refošku, rubinastemu kraljevskemu vinu, in malvaziji. V veličastni kleti, zgrajeni iz značilnega istrskega peščenjaka, letno pridelamo štiri milijone steklenic različnih sortnih in zvrstnih vin. Vse to odslikuje naši najvišji vrednoti: sonaravno pridelavo in visoko kakovost. Tako boste v plemeniti cvetici, bogati strukturi in sadni aromi naših vin začutili bližino morja, flišno-lapornato zemljo, živahnost in sonce mediteranske Istre.

 

Medijski sponzorji

 

radio Kranj


Radio Kranj

Radio Kranj je edini regionalni radio posebnega pomena na Gorenjskem. Status posebnega pomena pomeni, da boste na našem programu slišali vsaj 30 % slovenske glasbe, da vsako uro, med 6.00 in 20.00, predvajamo vsaj 20 minut govornega programa. Pripravljamo oddaje informativnih, izobraževalnih, kulturnih, športnih, verskih in drugih vsebin. Zavzemamo se za sodelovanje v regiji, za doseganje skupnih ciljev za boljšo prihodnost vseh in da smo ob tem koristni in zabavni.

V to naše poslanstvo spada tudi sodelovanje pri projektu 500 podjetnic, saj smo prepričani, da lahko predstavimo mnogo zgodb, ki vsaka zase govori o tem, da se kljub splošni apatiji in ne ravno prijaznem gospodarskem okolju, marsikaj da in kjer je volja, je tudi pot.

Na ta način, z novo oddajo Podjetnice, kjer se bodo lahko v 30 min predstavile (tako osebno, kot dejavnost) podpremo začetnice, opozorimo na tiste, ki že nekaj časa delajo in nagradimo tiste, ki so že uspele in mogoče že celo prerasle podjetniško raven.

Tako na naši frekvenci 97,3 MHz najdejo prostor vse oz. vsi, ki z dejanji opozarjajo nase in kažejo, da se da uspeti tudi v teh časih.

Želimo si, da bi bilo druženje uspešno, da bi dekleta in žene uspevale v poslu in da bi sodelovanje z Radijem Kranj postalo tradicionalno.

www.radio-kranj.si

caelle

Caelle – Vstopite v čudovit ženski svet

Caelle je spletna revija za sodobne ženske. Uredniško se Caelle navdušuje nad preverjenimi nasveti, aktivnostmi, mišljenji in trendi, ki sooblikujejo moderno žensko in ji pomagajo najti njen popoln unikaten življenjski slog ter modni stil.

Naše bralke so ženske, ki so zadovoljne s svojim življenjem in se znajo vdajati užitkom ter to deliti s svojimi prijateljicami. Rade izražajo svojo ženstvenost, privlačnost, specifičen življenjski slog ter modni stil. Uporabljajo tudi najboljše izdelke in storitve, so neukrotljive zapravljivke, vendar si to lahko in si rade privoščijo. Poleg sebe, modno oblačijo tudi svoje otroke in partnerja.

Več na: caelle.com

Lisa

Revija Lisa je vedno polna dobrih idej

Lisa je najbolj sproščena in simpatična ženska revija v vašem domu, ki jo zanima vse, kar zanima ženske: kuhanje, moda, lepota, urejanje doma, potovanja, moški, zdravje, prijateljice in dobre zgodbe, začinjene z malo nakupovanja in klepetanja.

Za Liso pišejo pravi mojstri peresa, kot sta pisatelja Desa Muck in Feri Lainšček. Obrazi z naslovnic pa so obrazi slovenskih žensk, ki jih portretiramo posebej za Liso. Izhaja ob četrtkih od leta 2002 in je prava izbira za vse ženske, ki rade uživajo življenje, kar dokazuje tudi dejstvo, da je najbolje prodajani tednik v Evropi.

Revija v tiskani obliki izhaja ob četrtkih – lahko jo naročite na povezavi: http://www.adriamedia.si/trgovina/lisa-polletna-narocnina-26-stevilk/

Revija v digitalni obliki za tablice in telephone na voljo na povezavi: http://www.adriamedia.si/trafika/

Revija Lisa na spletu: www.lisa.si

nedelo negativ

NEDELO

Dunajska 5, 1509 Ljubljana

W: www.delo.si/nedelo
E: nedelo@delo.si

Nedelo je časnik, ki vas z novicami seznanja tudi ob nedeljah, z njim se pravzaprav teden začne in konča. V njem poleg aktualnega dogajanja pogosto najdemo prostor za navdihujoče zgodbe ljudi, ki so ostali brez službe, ali pa jo pustili prav zato, da bi poskušali uresničiti svoje sanje, svojo ustvarjalnost, in z delom, ki jih veseli, dostojno (pre)živeti; od posameznikov do start-up in družinskih podjetij, ki so našli tržno nišo, ali pa razvili oz. ponudili nekaj, kar je novo, inovativno, presežek na tržišču. Gre za zgodbe, ki motivirajo, hkrati pa ponujajo uporabne informacije in izkušnje tistim, ki se odločajo za samostojno pot.

Ob tem pa časnik ponuja tudi številne namige za aktivno/zdravo preživljanje prostega časa – turizem, rekreacija, zdravje – razkriva trende, ljudem približuje kompleksne teme in ponuja odgovore na aktualne dileme.

Revija Direktor

Revija Direktor – Revija za ljudi, ki vodijo

W: revija-direktor.si
E: info@revija-direktor.si
FB: Revija Direktor

Veste, katere marketinške strategije zares delujejo? Kaj pa kadrovanje – vam gre od rok? Kdaj ste se nazadnje (neformalno) izobraževali? Pa vaši sodelavci? Zadnje novosti s področja gospodarskega prava poznate? Ne pozabljate na lasten razvoj in razvoj svojih sodelavcev, kajne?

Sveža, zanimiva, poučna, koristna in zabavna spletna revija DIREKTOR izide enkrat mesečno!

Prebirajo jo direktorji, managerji in posamezniki na vodilnih položajih, saj prinaša kvalitetne vsebine, predstavlja uspešne posameznike in podjetja ter njihove zgodbe.

Ostanite v koraku s časom in si privoščite branje po svojem okusu!
Vsak mesec razgrnite svoj brezplačen izvod, ki vas bo čakal v vašem e-nabiralniku!

W: revija-direktor.si

Virus_ZNAK_&_tagline_Black-01

Revija Virus

W: www.revijavirus.si
E: andreja@revijavirus.si

Revija Virus je pozitiven in družbeno odgovoren medij, ki širi kakovostne in inovativne zgodbe (od tod tudi podnaslov revije – Nalezljive ideje).

Srž revije Virus bi lahko povzeli tudi na nekoliko šaljiv način: Ni nujno, da se nalezemo le virusa gripe ali pa da naš računalnik “okuži” trojanski konj, lahko se nalezemo tudi pozitivnih ter navdihujočih zgodb in idej.

V Virusu so na poglobljen, ustvarjalen in pozitiven način predstavljene uspešne zgodbe, ki so ljudem v navdih in spodbudo.

radio 1 in 500 podjetnic

Radio 1 – Najbolj poslušan radio v Sloveniji

W: www.radio1.si
FB: Radio 1

Najbolj poslušan radio v Sloveniji.

Zato smo zelo zadovoljni in hvaležni, ker ste z nami in odprti, da vas lahko nagovarjamo. V Sloveniji se trudimo, z vsemi frekvencami skupaj, božati in nasmejati 592.000 parov ušes. Kar pa nas še posebej veseli, med vsemi mediji nam najbolj zaupate.

Mon

Med.Over.Net – Delamo s srcem!

W: Med.Over.net
E: med@over.net

Med.Over.Net je organizacija, kjer je vizija institucije prepletena z življenjsko filozofijo: “Ni pomembno, kakšno izobrazbo imaš, niti kaj delaš, kje delaš in s kom delaš … Pravzaprav ni pomembno popolnoma nič razen tega, da vsak dan delaš samo tisto, kar te resnično veseli in osrečuje! Takšen naj bo vsak trenutek našega življenja!”

MON, kot ga poimenujejo zvesti uporabniki, je že skoraj dvajset let prostor, kjer si redni in naključni bralci izmenjujejo izkušnje, vprašajo za mnenje ter dobijo dragocen in brezplačen nasvet strokovnjaka. Portal, preko 200 forumov, omogoča preprost in hiter dostop do vseh objavljenih sporočil, ki so iskalcem informacij dostopne 24 ur na dan, 365 dni v letu.

Forumi MON sodijo med najbolj priljubljene v Sloveniji, saj letno beležijo 70 milijonov prebranih strani. Portal, ki ga sestavljajo podportali (med.over.net, styling.over.net, avto.over.net in travel.over.net) mesečno obišče okoli 418 tisoč različnih uporabnikov, ki kreirajo informacije in podajajo izkušnje, znanje.

Revija Ženski svet

Ženski svet – svet, ki se ga splača odkriti!

W: www.zenskisvet.si

Ženski svet je lifestyle revija, ki svojim bralkam mesečno zagotavlja izvrstne vsebine – tiste, ki jih najbolj zanimajo. Predstavlja zanesljiv vir aktualnih informacij s področij lepote, mode, zdravja, prehrane, vadbe in bivanja. Zdravstvene teme so ustvarjene s pomočjo strokovnjakov, modi pa sledi zvesto, a jo vedno prilagaja resnični ženski.

Ker ženske zanima tudi ureditev doma, vrta, rade uživajo v dobri hrani in so privrženke narave ter potovanj, uredništvo pripravlja zalogaje zanimivosti tudi s teh področij. Revija ima privlačen dizajn, prilagojen ženskemu pogledu, vsebine pa predstavlja s pozitivnim pogledom na svet.

Ženski svet ob posebnih priložnostih pripravlja tudi kulinarično izdajo Kuhinja od A do Ž s kupom odličnih receptov in kulinaričnih nasvetov.

Revija Eko hiša & stil, ki prav tako izhaja v okviru založniške hiše Aritmija Media, d. o. o., pa nudi raznovrstne informacije o ekološki gradnji in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice.

sabina gosenca

SABINA GOSENCA – predstavnica za odnose z javnostmi in urednica portala Triumfator.si

W: www.sabinagosenca.com ; www.triumfator.si
E: sabina.gosenca@gmail.com ; info@triumfator.si
FB: SABI ŠPORT ; Triumfator.si
G: 031 349 180

Z več kot desetletnimi uredniško – novinarskimi izkušnjami, vodenjem prireditev in TV oddaj, z veliko strastjo do kreativnega pisanja in delom za različne medije, vam priskočim na pomoč  na področju odnosov z javnostmi in družabnih omrežij.  Na to temo izvajam seminarje in praktične delavnice, kjer udeležencem približam delovanje medijev, jim pojasnim zlata pravila komuniciranja z mediji in jim dam napotke, kako napisati zanimivo in učinkovito sporočilo za javnost.

Izvajam tudi individualna svetovanja ob kavi ali čaju. Analiziram FB strani, pomagam pri oblikovanju strategije aktivnosti na družabnih omrežjih, razložim pomen t.i. cross promocije ter vsebinskega marketinga itd. Stalno se na tem področju tudi dodatno izobražujem.

Občasno vodim različne prireditve, od leta 2011 pa ustvarjam portal Triumfator.si, ki je v osnovi športno – razvedrilnega značaja.

mladi podjetnik

Zavod Mladi podjetnik

Glavni razlog za nastanek (leta 2007) se je skrival v birokratski neprijaznosti države, pomanjkanju ustreznih informacij glede ustanovitve podjetja ter slabega povezovanja med mladimi podjetniki.

Naše poslanstvo je širiti glas o podjetništvu med mladimi oziroma vsemi tistimi za katere lahko podjetništvo pomeni zanimivo karierno pot. Informiramo, pomagamo, svetujemo, povezujemo, razglašamo.

Večiina stvari jeza koristnike storitev brezplačnih. To je mogoče, ker nam jih omogočajo naši zvesti partnerji ter pokrovitelji. Gre za družbeno odgovorna podjetja, brez katerih si delovanja naše organizacije ne bi mogli zamisliti.

W: www.mladipodjetnik.si
FB: www.facebook.com/zavod.mladipodjetnik

Logo Napredni svet

Blog Napredni svet

Marko Šiška, avtor in idejna vodja

W: www.naprednisvet.si
E: marko.siska@naprednisvet.si
G: +386 (0)40 188 563

Napredni svet je v osnovi blog oz. spletna stran, v širšem pomenu pa se ga lahko definira kot pobudo, idejo, projekt, poslovno priložnost. Vrednost bloga oz. spletne strani je določena v vrednosti, ki jo spletna stran predstavlja bralcem oz. uporabnikom. Nosilni slogan je “Napredujemo skupaj”, kjer je poudarek na besedah napredovati in skupaj. Obe skupaj tvorita celoto, kjer je pomemben korak naprej in v pravo smer. Blog sestavljajo 4 ključna vodila: delo in kariera, ideje in znanje, družba in odnosi ter solidarnost in humanitarnost.

Spletna stran ponuja tudi intervjuje z uspešnimi ljudmi in predstavitev talentov, ki jih spremljamo na poti k uspehu. In še kaj … Metoda avtorja 3P (Prisluhnem-pretehtam-povem) je enostavna, učinkovita, kreativna in stremi k izboljšavam in napredku v interakciji z ljudmi. Sodelujemo lahko na več področjih.

Nekaj izmed njih: pisanje tekstov in govorov, ustvarjanje uspešne poslovne zgodbe, kreativne rešitve v marketingu in promociji, coaching, HRM … Modro pa je, da se preveč ne omejimo, saj se priložnosti skrivajo marsikje. In ne pozabimo …vse velike stvari so se spreminjale, ko so bili ljudje povezani.

dobra novica

Dobranovica.si

W: www.dobranovica.si
E: mirjam.zalar@dobranovica.si, urednistvo@dobranovica.si
G: 041 319 033

Dobranovica.si je spletni portal, ki širi pozitivne novice, ideje in vrednote. Trdno verjamemo, da si ljudje v vsej sivini želijo tudi druge plati našega vsakdana. Prepričani smo, da morajo  dosežki najti pot do ljudi, zato z ekipo študentov novinarjev dnevno pripravljamo prispevke s področja kulture, športa, znanosti, medicine, tehnologije, podjetništva in predvsem vsakdanjega življenja.

Prostor smo namenili dobrim idejam in vrednotam. Radi predstavljamo posameznike in institucije, ki delajo in mislijo dobro. Navdušujejo nas projekti, ki si prizadevajo za skupno dobro, uspešna podjetja, čudovita narava, izjemni posamezniki, skratka presežki, ki ji zbiramo v rubriki Svetle točke Slovenije (svetletocke.dobranovica.si)

apartmaji direkt

ApartmajiDirekt.com

Pionir d.o.o., Obrtniška ulica 1, 8210 Trebnje
W: www.ApartmajiDirekt.com
E: info@apartmajidirekt.com
G: 040 631 665

UGANKA ZA PODJETNICE: O kom ali čem govorijo spodnji uporabniki?

“Zato, ker je uporabna in pregledna.”
“Zato, ker na njej najdem ugodne apartmaje za dopust.”
“Če preko nje rezerviram apartma, to pomeni da privarčujem pri (nepotrebni) proviziji.”

apartmaji direkt 2

tax fin lex


Tax-Fin-Lex d.o.o.

Dunajska 20, 1000 Ljubljana
T: 01 432 42 43
E: info@tax-fin-lex.si
W: www.tax-fin-lex.si
FB: www.facebook.com/TaxFinLex

Razvili smo portal Tax-Fin-Lex, ki obsega informacije s treh segmentov vsebin: davkov, financ in prava. Na njem se nahaja vsa veljavna zakonodaja (prečiščena besedila) s povezavami na sodno prakso, pravni članki, davčna mnenja, računovodsko-finančni nasveti ter strokovne publikacije, kot so revija Denar, revija Odvetnik, revija Sodnikov informator in druge.

Smo edini pri nas in na Hrvaškem, ki nudimo vse informacije s področja davkov, financ in prava na enem mestu.

Na portalu imamo tudi lastne e-medije:

 • e-dnevnik: Lex-Novice (aktualne dnevne novice in dnevni pregled zakonodajnih novosti)
 • e-tednik: TFL Glasnik (intervju z ugledno osebnostjo in strokovni komentarji iz posameznih treh področij ter tedenski pregled novosti)
 • e-mesečnik: Zakonodajni Supervizor (mesečni pregled veljavne zakonodaje)

Postanite registriran uporabnik se na našem portalu in e-medije boste prejemali brezplačno!

Družba Tax-Fin-Lex je razvila tudi posebno personalizirano storitev, imenovano Lex-Kliping, s katero uporabnike dnevno obvešča o zakonodajnih novostih.

Posebna ugodnost za udeleženke dogodka 500 podjetnic: brezplačno prejemanje zakonodajnih novosti z vašega področja delovanja (Lex-Kliping) za obdobje dveh mesecev! Kontaktirajte nas na info@tax-fin-lex.si.

 

Brez njih tudi ne bi šlo …

fashion store

M4Line stor

Mačkova ulica 4, 1000 Ljubljana
FB: M4line – MalloniLjubljana
E: m4linestore@gmail.com
T: +386 59 010 073

Na Mačkovi 4 v Ljubljani boste odslej našli izbrane kose priznanih slovenskih in hrvaških oblikovalcev ter italijanskih “handmade” oblikovalcev torbic, čevljev in oblačil. Trgovina z konceptom namenjena vsem ženskam, ki obožujejo svobodo in udobje, jih privlači brezčasna lepota in individualen stil, ki so samozavestne in inovativne. Pri nas so ženske, ki nosijo obleko, ne obleka njih.

 • Slovenski : MATEVŽ FAGANEL, SOFIA NOGARD, TANJA ZORN IN EVIL EVE Z NOVIMI KOLEKCIJAMI
 • Hrvaška priznana blagovna znamka CHARLIE design,
 • Iz Italije pa so prisotni MALLONI -IXOS čevlji in oblačila, KUDETA čevlji, WAI torbice.

Tjasa Sterle

Ličenje – Tjaša Sterle

E: tjasi21@gmail.com
T: 041 702 078

Nasmejana vizažistka vam s pomočjo najboljših prijateljev čopičev in v družbi nepogrešljivih ličil pričara čudovit in ženstven make up. Dovolite vaši ženstvenosti, da privre na plan in vam dela družbo pri vseh doživetjih.

Bodite lepe, bodite samosvoje, bodite to, kar ste, ker ste preprosto najboljše :)

 

Razstavljavci

 

projekt mema

Projekt Mema

Vodja projekta: Marta Turk

E: marta.turk@guest.arnes.si

gropik

Gropik d.o.o.

Orla vas 13, 3314 BRASLOVČE

G: 041 771 236 (Tjaša Grobelnik)
E: info@gropik.si
W: www.gropik.si

Nudimo zelo široko paleto poslovnih in promocijskih daril številnih tujih dobaviteljev in izbranih slovenskih etno-proizvajalcev. Našo ponudbo prilagodimo individualnim željam naših strank, z aranžiranjem, logotipno opremo in dotiskom.

Veselimo se vašega obiska v našem razstavnem prostoru.

naracamiche2

NARACAMICIE – bluze / srajce / modni dodatki

Nara trend d.o.o.
Otok 24, 8332 Gradac
W: www.naracamicie.si
E: info@naracamicie.si
G: 040 460 360

V podjetju Nara trend se lahko pohvalijo z izjemno ponudbo raznolikih bluz in srajc blagovne znamke NaraCamicie na enem mestu v Sloveniji.

NaraCamicie je mednarodno priznana italijanska blagovna znamka kakovostnih bluz in srajc za vse priložnosti. V njihovi široki ponudbi najdete preko 200 različnih modelov, od enostavnih klasičnih do izjemno modnih in izvirnih. Njihove prodajalne najdete v Mercator centru v Šiški in v Cityparku v BTC-ju v Ljubljani.

Vabimo vas, da obiščete njihovo Facebook stran: »NaraCamicie Ljubljana«, kjer lahko redno spremljate njihove aktivnosti v obeh prodajalnah.

Aleksandra Pinterič

Izobraževanje, svetovanje in založništvo Aleksandra Pinterič s.p.

W: www.aleksandrapinteric.com
E: aleksandra.pitneric@gmail.com
G: 070-81-45-46
FB: Aleksandra-Pinterič

Vse, kar se med mojimi štirimi stenami dogaja, je povezano s pravljicami, besedami, prispodobami in idejami. Moj namen je pomagati otroški duši, da bolj verjame vase, razvija domišljijo in ustvarjalnost ter ideje.

Zadovoljna, mirna, sproščena in nasmejana mama = osebno zadovoljstvo, notranji mir = zadovoljni, igrivi, sproščeni in nasmejani otroci = večja poslovna uspešnost

logo_kreativen

Verlag Dashöfer, založba, d.o.o.

V podjetju Verlag Dashöfer že 12 let informiramo in svetujemo podjetjem na njihovi poslovni poti.

Ponujamo jim ažurne informacije in kakovostno svetovanje s področij davkov, financ, računovodstva, plač, delovnega prava, pogodbenega prava, vodenja in poslovanja podjetja ter računalniških znanj.

V sodelovanju z več kot 150 članskim kolektivom preizkušenih slovenskih strokovnjakov sledimo vsakodnevnim spremembam slovenske zakonodaje, jih usmerjamo na ustrezne pravne predpise in skrbimo za individualno reševanje njihovih vprašanj.

Obiščete nas lahko na naši spletni strani www.dashofer.si, kjer boste našli ponudbo strokovnih portalov, on-line priročnikov, on-line vestnikov, strokovnih e-gradiv, seminarjev in brezplačnih e-časopisov.

Potrebujete pomoč pri poslovanju? Pokličite naš oddelek naročnikov na tel. 01/43 45 590 ali na brezplačno telefonsko številko: 080 / 80 92. Svetovalci vam bodo z veseljem priskočili na pomoč.

Diagnostični center Bled

Diagnostični center Bled

Pod Skalo 4, Bled
Barvarska steza 4, Ljubljana

W: www.dc-bled.si
E: vanja.vozelj@dc-bled.si
T: 04 579 82 93

Vzemite si čas za svoje zdravje … uživajte življenje zdrave. Predstavili vam bomo možnosti, kako se prepričati o svojem zdravju, zdravju vaših zaposlenih in družinskih članov.

Diagnostični center Bled je zasebni zdravstveni center z najdaljšo tradicijo v Sloveniji. Prepoznani smo po bogatih izkušnjah, strokovnosti in prijaznosti. Poleg posameznih pregledov na napotnico ali samoplačniško, nudimo tudi različne programe preventivnih zdravstvenih pregledov za podjetja in posameznike, tako imenovane managerske preglede. Preglede opravljamo na Bledu in v Ljubljani.

logo_proevent_racunovodstvo

Računovodski servis Proevent

Dobrodošli v SVET BREZSKRBNIH FINANC in UREJENIH RAČUNOV
Dunajska cesta 10, 1000 Ljubljana
Lucija Kobal, vodja računovodskega servisa
W: www.racunovodski-servis.si
E: racunovodstvo@proevent.si
T: 01 300 32 17

Računovodski servis Proevent ponuja popolno storitev, se prilagodi potrebam naročnika, ponuja davčno, administrativno in poslovno svetovanje, ena izmed glavnih prednosti pa je dostopnost cen – izdelava zaključnega poročila je namreč vključena v ceno.

identiks

IDentiks kartični sistemi d.o.o – Sponzor akreditacij & registracije

Jasna Triller, direktorica
W: www.identiks.si
E: jasna.triller@identiks.si
T: 0590/90 550

Poslovni koncept našega podjetja je izvedba celostnih rešitev za IDentifikacijo s poudarkom na PVC karticah. Specializirani smo za dobavo in potisk vseh vrst PVC kartic (kartice zvestobe, darilne & klubske kartice, šolske izkaznice, službene, identifikacijske), kot tudi različnih tipov (navadne, z magnetno stezo, črtno kodo, kontaktnim ali brezkontaktnim čipom).

automatic servis

AUTOMATIC SERVIS – Moj trenutek dneva

Verovškova ulica 60e, 1000 Ljubljana

W: www.automaticservis.si
E: info@automaticservis.si
T: 01 511 35 50
FB: AutomaticServis

Automatic servis je največje in najstarejše slovensko podjetje za oskrbo prodajnih avtomatov, z največ naročniki, največ regionalnimi centri in najbolj dodelanim sistemom kontrole odličnosti. Tu smo, da ustvarjamo najlepši trenutek dneva za vse, s katerimi pridemo v stik.

Voda Jana

Jamnica mineralna voda d.o.o.

Limbuška cesta 2, 2341 Limbuš

W: www.jana-water.com/si
T: 02 429 57 43

 

afrodita cosmetics

KOZMETIKA AFRODITA – Lepa v svoji koži

KOZMETIKA AFRODITA d. o. o., Kidričeva 54, 3250 Rogaška Slatina
W: www.kozmetika-afrodita.com
E: info@kozmetika-afrodita.si
T: +386 3 812 11 60

Kozmetika Afrodita je vodilna slovenska hiša lepote – učinkovita, naravna in zaupanja vredna blagovna znamka, ki ji je upravičeno zvesto vse večje število uporabnikov.

optiprint_logo_slogan

Optiprint

Vesna Gostenčnik, svetovanje
W: optiprint.si
E: vesna@optiprint.si
T: 0590 75 457

Optiprint – popolna storitev za TOP podjetnice! Zakaj bi se ukvarjale s tiskalniki, če lahko svoj Optiprint paket, ki vključuje najem tiskalnika, namestitev, vso potrebno barvo za barvni in črno-beli tisk ter servis na klic, dobite že za ceno ene kavice na dan! Garantiramo vam storitev, ki jo boste preprosto vzljubile.

vina koper

Vinakoper d.o.o.

Šmarska cesta 1, SI-6000 Koper

W: www.vinakoper.si
E: vinakoper@vinakoper.si
T: +386 5 6630 115

karnion

Karnion, Holistični center razvoja osebne uspešnosti, d.o.o.

Zgornje Pirniče 140, 1215 Medvode

Karnion- edina šola s 7 zvezdicami v Evropi. Specialisti za hitro učenje tujih jezikov- Superlearning in Dialogike.

W: www.karnion.si
G: 031 328 394
T: 01 362 32 53

depo

Komunalno podjetje Vrhnika, d.o.o.

Pot na Tojnice 40, 1360 Vrhnika

DEPO – center skupnega sodelovanja

W: www.kpv.si
E: info@kpv.si

ProOrganika-Logotip&Slogan-01

Pro organika, kultura prehrane in bivanja d.o.o.

“Vlagaj vase!”

“Srčno navznoter, srčno navzven.” Sprememba se začne vedno le v nas samih.

Špruha 36, 1236 Trzin
W: www.proorganika.si
E: info@proorganika.si
FB: www.facebook.com/proorganika
G: 041 975 317
T: 01 810 90 64

 

Hvala vsem sponzorjem, da ste omogočili, da imamo dogodek 500 podjetnic. 

 

Za več informacij o sponzorstvu nam pišite na 500@arhiv.500podjetnic.si.